Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Kuponbiznisz-botrány - egy a közösség által megbecsült magyar pókeres is érintett?

Achmed13
Válasz Darkdante kommentjére
2020. okt. 15. 23:02

Van Firefliesos ismerősöm, akit a saját kollégái kiröhögtek, hogy ő egyáltalán próbál ilyen csomagot eladni.
( Mondjuk ilyenkor még a többiek azt hitték, hogy jól keresnek a kuponbizniszen, és nem csak az Attila excelében nő a vagyonuk. )
Nézd meg, hogy te utaznál e vele szivesen, gyakorlatilag legjobb esetben is normál árakon töredék lehetőség közül foglalhatsz magadnak szállást.
Fogsz e tudni csomagot értékesíteni, mikor 10/9 ember ha meghallja hogy MLM miatt keresed sanszos h nemet mond, rosszabb esetben egy évig fel se veszi neked a telefont.
Ennek az ügynek a sajtója után szerinted mennyire fog jól csengeni bárki fülében a Fireflies cégnév?
Ha egyáltalán fog még működni a cég, esetleg bevonják az engedélyét , vagy ők maguk döntik be mert kapnak valami komoly bírságot...

Remélem tudtam segíteni.

titcar
Válasz aggressivepostflopcbet kommentjére
2020. okt. 15. 23:15

alapvetően utazással kapcsolatos befektetéssel nem nagyon nyúlhat mellé az ember...

gondolom ez csak trollkodás volt :D

Laczko
2020. nov. 20. 16:29

Sziasztok....az ügyben van már feljelentés ? Van esetleg ügyszám ?arra gondoltam aki érintett az ügyben és persze valóban károsult esetleg informálhatnánk egymást. Vagy aki szeretne jogi lépéseket tenni az is felveheti velem a kapcsolatot. Nem tudom pontosan hány ember érintett az ügyben. Sajnos nekünk is volt befektetésünk! Mi olyan károsultak vagyunk akik nem profitáltunk semmit. Attila lekapcsolása előtt szálltunk be. Tudomásom szerint van több olyan aki már kivette a befektetési összeget vagy a felett is. Ezért írtam, hogy valóban károsultak irjank csak. Azt gondolom ricsi is már profitált ,de ez majd a tárgyaláson kiderül mi most kezdjük a feljelentést.

AriPari
2020. nov. 20. 18:06

a videóban jól látható hogy szegényes körülmények között él és emellett 7$os sngket játszik, arra is szponzora van. Szóval inkább gyűjtést kellene szervezni a javára hogy jó keresztény pokeres társunkat megsegítsük és nem feljelentgetni !

peraspera
Válasz Laczko kommentjére
2020. nov. 20. 20:51

Sziasztok....az ügyben van már feljelentés ? Van esetleg ügyszám ?arra gondoltam aki érintett az ügyben és persze valóban károsult esetleg informálhatnánk egymást. Vagy aki szeretne jogi lépéseket tenni az is felveheti velem a kapcsolatot. Nem tudom pontosan hány ember érintett az ügyben. Sajnos nekünk is volt befektetésünk! Mi olyan károsultak vagyunk akik nem profitáltunk semmit. Attila lekapcsolása előtt szálltunk be. Tudomásom szerint van több olyan aki már kivette a befektetési összeget vagy a felett is. Ezért írtam, hogy valóban károsultak irjank csak. Azt gondolom ricsi is már profitált ,de ez majd a tárgyaláson kiderül mi most kezdjük a feljelentést.

Ne sertodj meg, kerlek, de akkor mi a jo eget csinaltal az elmult masfel, ket honapban, ha csak most kezditek a feljelentest? Mi lehetett ennel surgosebb jelen korulmenyek kozt?
Illetve ez a posztod is... miert most kezded el keresni a tobbi karosultat? Mire vartal eddig?

csiga19794
2020. nov. 21. 0:29

Mivel ismer olyanokat,aki nyert is a befektetésen gondolom reménykedett benne,hogy minden jogi herce-hurca nélkül hozzájut a pénzéhez.

Shaikon
Válasz peraspera kommentjére
2020. nov. 21. 7:09

Ne sertodj meg, kerlek, de akkor mi a jo eget csinaltal az elmult masfel, ket honapban, ha csak most kezditek a feljelentest? Mi lehetett ennel surgosebb jelen korulmenyek kozt?
Illetve ez a posztod is... miert most kezded el keresni a tobbi karosultat? Mire vartal eddig?

Azért azt látod,hogy tegnap regisztrált. Valószínüleg most talált ide . Nem mindenki naprakész,hogy átbaxták .

AriPari
2020. nov. 21. 16:59

nyilván csak poénból írtam be, azt hittem közfelháborodást kelt és készíthetem a szobába a popcornt de 2 ember is likeolta a hsz-em... ez így is vicces ha Ricsi ennyi embert meg tudott vezetni... az ürge multimilliomos természetesen! A video meg egy nagy kamu.

csiga19794
Válasz AriPari kommentjére
2020. nov. 21. 17:24

nyilván csak poénból írtam be, azt hittem közfelháborodást kelt és készíthetem a szobába a popcornt de 2 ember is likeolta a hsz-em... ez így is vicces ha Ricsi ennyi embert meg tudott vezetni... az ürge multimilliomos természetesen! A video meg egy nagy kamu.

Gondolom azért like-olták,mert vették a poént...

Darkdante
2020. dec. 5. 14:13
Élő ügyfélszolgálat