HakanSükür_re
Válasz Ibiza kommentjére
2020. okt. 8. 0:26
Frigyes -Team
Igen, én is ennek a csapatnak a tagja szeretnék lenni, sosem adom fel!!! never give up.
Ezennel kérdezném a nagymester Frigyest , van e felvétel, köreibe szeretnék ülni és inni a szavát. Akár rake-racezünk, akár supernova elitet érjük el. Mások pénzét viszont nem szeretném elvenni, mint a kívánatos bálványom: Mr Frigyes
mighty
Válasz Darkdante kommentjére
2020. okt. 8. 0:40
Szerintem biztos van a Racing Team egyenpólóból még a raktáron, a csapatfelvételnél tuti segít Hakan :))
HakanSükür_re
2020. okt. 8. 0:51
Nekem csak egy célom van: a világhírű frici SNE team tagja lenni. Tudom starson már nincs supernova elit, de frigyessel így is elérhetjük, vele a határ a csillagos ég mint látjátok. Ő sem egy embert csapott be, hanem amennyit csak tudott!!
Fricirics forever
birs320
Válasz Ibiza kommentjére
2020. okt. 8. 6:49
mighty leirta, csapatmunka volt az a majdnem 2 honapos SNE:)
Hm, érdekes, erről eddig nem hallottam. Nem Fricit védve, de van erre bármi bizonyíték, vagy ez inkább csak pletyka? Ezek azért komoly vádak
Henrry0424
Válasz birs320 kommentjére
2020. okt. 8. 9:58
Hm, érdekes, erről eddig nem hallottam. Nem Fricit védve, de van erre bármi bizonyíték, vagy ez inkább csak pletyka? Ezek azért komoly vádak
Az igaznak tűnő és felháborító esethez nem gondoltad, hogy hozzászólsz, de egy szimpla vagdalkozáshoz, (ami vagy igaz vagy nem, de a téma szempontjából teljesen lényegtelen) igen. Komoly vád, hogy összecsalta a SNE-t? És kit érdekel, mikor bizonyíthatóan (legalábbis a jelenlegi infók alapján) több embernek a bizalmával élt vissza és károsított meg?
Ha nem a közösség nagyra becsült tagja lennél, nem is érdekelne a hozzászólásod, de ha már Te megszólalsz, akkor picit többet vagy mást várna Tőled az ember (legalábbis én), pláne még ha ismerted is fricirics-t.
Zoli82
2020. okt. 8. 10:06
off
Te is 12 évet vártál az első hozzászolásoddal :)
on
A kérdés, felvetés viszont jogos
birs320
Válasz Henrry0424 kommentjére
2020. okt. 8. 10:24
Ahhoz is hozzászoltam a Pokerjatekosok FB csoportban
orbitor
Válasz birs320 kommentjére
2020. okt. 8. 10:44
Ahhoz is hozzászoltam a Pokerjatekosok FB csoportban
adok 8 mikront ha ide is beirod
birs320
2020. okt. 8. 11:42
adok 8 mikront ha ide is beirod
Bocs, 10 mikron alatt nem kommentelek.
A lényege az volt, hogy szerintem Frici sok profi pokerjatekoshoz hasonlóan amennyire ügyes a játékban, annyira rossz döntéseket hoz a való (és főleg az üzleti) életben. Én azt gondolom, hogy a sógora ot félrevezette, Frici pedig mindent elhitt és nem meglopni akarta a barátait, hanem bevonni őket egy tuti bizniszbe.
Nagyon régóta ismerem Fricit, és bár soha nem voltunk barátok, úgy ismertem meg, mint egy baromi naiv embert, aki a legynek sem tudna ártani. Jogi értelemben ez nyilván semmi alól nem mentesíti, hiszen rengeteg szerződésen az ő neve van, de morálisan szerintem egyelőre hiba lenne elítélni.