Én egyébként nagyon hasonlóan látom, mint birs. Nagyon kevés kapcsolatom volt Ricsivel, de az alapján én is egy olyan karaktert ismertem meg benne, amilyet birs lefestett. Nagyon nehezen tudok szándékosságot feltételezni, de aztán lehet, h én vagyok naiv. Ha jól tudom, Ricsi készül közleménnyel.
Én egyébként nagyon hasonlóan látom, mint birs. Nagyon kevés kapcsolatom volt Ricsivel, de az alapján én is egy olyan karaktert ismertem meg benne, amilyet birs lefestett. Nagyon nehezen tudok szándékosságot feltételezni, de aztán lehet, h én vagyok naiv. Ha jól tudom, Ricsi készül közleménnyel.
Hát nem tudom. Én ha kiadnék egy üzletre 60 misit, az erről szóló papírokról nem csinálnék fényképeket, és nem adnám ki a kezemből vadidegeneknek, csak azért, hogy nekik jó legyen. Elképzelhetőnek tartom, hogy ha ők megkeresnenének, hogy hallották, én túl vagyok egy ilyen üzleten, elmesélném a pozitív/negatív tapasztalataimat, de hogy fényképet csináljak a szerződésemről, és elküldjem nekik.... hát ez puszta jószándékból nekem elképzelhetetlen. Ez sajnos nagyon abba az irányba mutat, hogy Richárd tettestárs, nem áldozat.
Én csak egy kis gambler egérke vagyok, de baromi szórakoztatónak illetve iszonyúan szomorúnak találom, hogy komoly pókeres és/vagy magánembereket így sikerült behúzni. Igazából nem is hiszem el!! Ötezer forintot sem adok ki biztosíték nélkül, hát még ilyen MLM-es szarokra
off
Te is 12 évet vártál az első hozzászolásoddal :)
on
A kérdés, felvetés viszont jogos
Ahhoz is hozzászoltam a Pokerjatekosok FB csoportban
" Vannak állandó parnereim, akik a hozammal együtt visszaforgatják a pénzt, újabb kuponokba (pl. a pókeres Ricsi, aki a pókeresek közt hiteles, ő tud beszélni a tapasztalatairól).
Én szívesebben dolgozom össze velük, mint azokkal, akik csak futnak 1 kört. "
Attilától származó email részlete.
" Vannak állandó parnereim, akik a hozammal együtt visszaforgatják a pénzt, újabb kuponokba (pl. a pókeres Ricsi, aki a pókeresek közt hiteles, ő tud beszélni a tapasztalatairól).
Én szívesebben dolgozom össze velük, mint azokkal, akik csak futnak 1 kört. "
Attilától származó email részlete.
Hm, érdekes, erről eddig nem hallottam. Nem Fricit védve, de van erre bármi bizonyíték, vagy ez inkább csak pletyka? Ezek azért komoly vádak