@gizda
Lehet meg kellene tanulnod elengedni dolgokat. Pl amikor így beled áll valaki.
Gondolom nem engedi az ego, mert mindig neked kell igazad legyen.
Szerintem lehet sikeres edző nélkül is valaki akár magasabb téteken is, de töredék eséllyel, mint edzővel. Gondolok itt az oktatóvideókra is és épp ezért az akadémia értelmét is megkérdőjelezem. Amíg voltak jó oktatóvideók volt egy win win helyzet és jó is volt feljönni ide. Most meg csak Gizda vonaglása megy full time-ban. Már egyik érintett se haragudjon meg érte, de ez van. Nincs egy normális blog ami plusz ev lenne, egy jó oktató, de akár egy középszintű is jó lenne, akit érdemes hallgatni az aktuális trendekről.
Az utolsó oktatóvideó kb 4 éves. Bár azt tartom, hogy azzal a szinttel is lehet verni a mid staket, de jó lenne új dolgokat is megismerni tanítás alapján.
@gizda
Lehet meg kellene tanulnod elengedni dolgokat. Pl amikor így beled áll valaki.
Gondolom nem engedi az ego, mert mindig neked kell igazad legyen.
"Amúgy nagyon rövidtávú gondolkodás azt hinni, hogy nincs EV a mentál cuccba."
Mentál cuccban van EV és meghallgattam azt amit annak nevezel, de nemhogy a pokertől, de az élettől is elment a kedvem. Van benn EV, csak mínusz.
Bizonyos ideig lehet valaki sikeres backing vagy coach nélkül is, ez egészen biztos, csak meg kell hozni hozzá a megfelelő áldozatokat és persze szükséges néhány alapvető készség megléte.
Egy bizonyos szint után viszont egyszerűen nem éri meg egyedül csinálni, mert túl sok energiába, pénzbe és időbe kerül a fejlődés. Pl ha ki akarsz számolni egy új stratégiát mondjuk 15 különböző effektívre limp, srp iso és 3b potokba úgy hogy legyenek értékelhető riverek is, rengeteg idő. Én másfél évig számoltam csak preflop stratégiákat spinre és még mindig tudnék mit, de nincs korlátlan időm mindenre. Szóval el lehet jutni egy pontra ahol egyszerűbb leadni havonta és cserébe megkapni készen a kiszámolt anyagokat, coaching formájában a tudást és nem utolsó sorban találni 2-3 olyan embert akivel érdemes néha együtt dolgozni.
Mental cuccnak az inspirációról érdemes szólnia, hogy aki meghallgatja, vagy elolvassa ösztönözve legyen a fejlődésre, vagy csak arra, hogy érezze jól magát játék közben. Amit te csinálsz az meg az, hogy böfögsz és arról beszélsz, hogy mennyire nem szereted már a live casht. Meg koszosak a zsetonok, nagy a rake stb. Igen, koszosak... De hol van ebben az inspirálódás. Csak a rosszra nézel. Hol jön meg ettől bárki kedve a játékhoz.
Ha tiszták lennének a zsetonok a rake is elfogadható lenne, akkor is találnál valamit ami nem tetszik.
Adom, hogy csinálj blogot, akár mentált is, vevő vagyok rá. De akkor inspiráljon, ne a pengét keressem közben.
ÉN NEM álltam bele Gizdába, nem is érdekel és a cél az volt hogy egy réteget belőjek vele. Mivel Gizdát itt kb ismerik így lehet érteni hogy mire gondoltam. Erre a pokeres alsórétegre. Vannak olyan backing csoportok ahová felveszik az embert totál kezdőként, gyakorlatilag a parizerpult mögül szedik ki mint Gizdát, aztán adnak neki pár chartot és beültetik mint valami robotot és ő meg tolja mert valamelyest jobban fizet mint más meló. Na az ilyen játékos közösség nélkül életképtelen a pokerben, számtalan olyan játékos van aki backingből kilépett vagy kirúgták és utána próbálkozott még 1 hónapig és elment inkább dolgozni vmt, mert egyedül nem ment.
Mental cuccnak az inspirációról érdemes szólnia, hogy aki meghallgatja, vagy elolvassa ösztönözve legyen a fejlődésre, vagy csak arra, hogy érezze jól magát játék közben. Amit te csinálsz az meg az, hogy böfögsz és arról beszélsz, hogy mennyire nem szereted már a live casht. Meg koszosak a zsetonok, nagy a rake stb. Igen, koszosak... De hol van ebben az inspirálódás. Csak a rosszra nézel. Hol jön meg ettől bárki kedve a játékhoz.
Ha tiszták lennének a zsetonok a rake is elfogadható lenne, akkor is találnál valamit ami nem tetszik.
Adom, hogy csinálj blogot, akár mentált is, vevő vagyok rá. De akkor inspiráljon, ne a pengét keressem közben.
ÉN NEM álltam bele Gizdába, nem is érdekel és a cél az volt hogy egy réteget belőjek vele. Mivel Gizdát itt kb ismerik így lehet érteni hogy mire gondoltam. Erre a pokeres alsórétegre. Vannak olyan backing csoportok ahová felveszik az embert totál kezdőként, gyakorlatilag a parizerpult mögül szedik ki mint Gizdát, aztán adnak neki pár chartot és beültetik mint valami robotot és ő meg tolja mert valamelyest jobban fizet mint más meló. Na az ilyen játékos közösség nélkül életképtelen a pokerben, számtalan olyan játékos van aki backingből kilépett vagy kirúgták és utána próbálkozott még 1 hónapig és elment inkább dolgozni vmt, mert egyedül nem ment.
Legalabb vallanad fel, hogy igenis belealltal Gizdaba. Szanalmas ez, ahogy magyarazod, hogy jaj te csak peldaloztal.Elmondanad megis milyen infokbol szurted le, hogy ezek igazak Gizdara. Remelem nem sertodsz meg, ha neven nevezem a dolgot de te egy budos bunko vagy.