A mikkentyű is atton volt...
"Én értem amit a másik dologról is mondasz. De teljesen más egy ilyen kilábalásról utólag nyilatkozni és elmondani visszaemlékezés alapján, hogy hogyan is jutott ki az ember, meg tök más akkor helyben rögzíteni és a sikersztori-t nem elmonds alapján tapasztalni, hanem elsőkézből végigélni a mélységét és a végén a sikerét is.
Én azért tartom fontosnak rögzíteni a póker összes mocskát, mert senki nem akarja megtenni és marhára el van romantizálva az egész."
Akkor figyi az van, hogy mandulaműtét előtt állsz, mert be van gyulladva a mandulád. Végignézzük a havert ahogy megműtik premier plánban ahogy szenved, meg folyik a vér, vagy beszélünk vele egy hét múlva és elmeséli, hogy nézd gondolj valami megnyugtatóra lazulj el, úgyis adnak egy koktélt előtte és tök semmi az egész. Hidd el működik, semmi az egész!
Melyiknél működik jobban szerinted? De őszintén!
Én mentem találkozni Attonnal élőbe miután kipürgette a JP-t csak nem akart hangfelvételt belőle ezért csak egy kirándulás / városnézés és egy sima koktélozós elbeszélgetés lett belőle.
Volt csók is a végén?
Volt csók is a végén?
Kérdések
Sziasztok
Egy ideje elkezdtem sit&go műfajjal megismerkedi ám a játékomat javarészt empirikus tudásra és intuícióra alapozom.Szeretném jobban az elméleti részét megismerni.
Hálás lennék ha tudna valaki irodalmat , segédprogramot ajánlani ami a segítségemre lenne.
Illetve Starson játszok ahol ha elérem a kiváltási 2000potot 40% megnő a visszatérítésem ezzel kapcsolatban azt szeretném megtudi amint elérem a 2000pontot onnantól a hónap hátralévő részére vonatkozik e +40%?
Előre is köszönöm a segítséget.
Petrovics
Holdem resources calculator sng-hez elemezni.
Sajnos nem nő meg, 2000 pontoként kapsz 160$-t, max 5 alkalommal. Mellé nyilván pörögnek a standard ládák is.
Egyből nyithatod a ládát és megkapod a pénzt, amint megvan a szükséges pont.
40% az összegyűjtött pontok értéke ami kell a nyitáshoz, a 30 nap alatt többször kijátszható.
Viszont új feltételek és új bónusz a 30. nap után elérhető, általában a lejárat után pár órával kapod ismét.
Sziasztok!
Stt s&g-nál mekkora minta szükséges ahhoz, hogy tudjuk nyerő játékos e valaki egy adott limiten.
Előre is köszönöm a válaszokat.