Nem gondolkoztál meg azon, h csinálj egy érvelő tanfolyamot?
Én biztos meg venném, jó lenne tőled tanulni.
Egyszerűen senki nem bír veled, mindig te jössz ki győztesen a vitákból.
Ezeket a fizetős tartalmakat csak a pókeresek egyrésze veszi meg, pedig sztem is hatalmas póker népszerűsítő ereje lenne. Ezen tartalmak elkészítését a nagy termeknek kéne finanszírozni, hogy legyen hal utánpótlás.
De ha már itt tartunk, eltüntek a pókeres reklámok. A mai 20 évesekre egyáltalán nem lőnek, pedig ők még a póker bummnál még csak legóztak, őket is lehetne a termek felé terelni, pl az influenszerieket kéne lefizetni, hogy tolják a pókert ilyen műsorokban. Én aki a póker bumm vége fele hagytam abba, és nem rég kezdtem el megint, látom jobban sarkítva miylen brutális játékosállomány erősődés lett bő 10 év alatt.
Nem gondolkoztál meg azon, h csinálj egy érvelő tanfolyamot?
Én biztos meg venném, jó lenne tőled tanulni.
Egyszerűen senki nem bír veled, mindig te jössz ki győztesen a vitákból.
Itt a HSP új évada!
Kiről szólnak vajon a kommentek?
1. Durrrr?
2. Ivey?
3. Bruson?
4. Gizdalord?
5. Vagy netán a Denveri Musztángok Bajnokcsapata?
Miert veszekedtek folyamatosan sracok?
mi a baj? :)
Miert veszekedtek folyamatosan sracok?
mi a baj? :)
Ertem en , de nem szabad ennyire felvenni mindent.
es ha eppen valaki nem ert egyet veled , azert akkor sem dol ossze a vilag
tudni kell elengedni a dolgokat
Ertem en , de nem szabad ennyire felvenni mindent.
es ha eppen valaki nem ert egyet veled , azert akkor sem dol ossze a vilag
tudni kell elengedni a dolgokat
Gizda, nem az a gond, hogy leírod a véleményedet, hanem hogy elvárod hogy más is azt gondolja amit Te. Ha pedig valaki nem ért egyet azokkal az érvekkel amelyeket felsorakoztatsz, akkor azzal valahogy nem tudsz kiegyezni. A racionalitás még emberek között is lehet eltérő, két hasonlóan gondolkozó ember sem feltétlen jut ugyanarra a konklúzióra mindig. Nem kell mindig mindenkit meggyőzni az igazadról, néha engedd el, take it easy. Nem az én tisztem, hogy kielemezzem a pszichédet, s abszolút normális hangnemben (és csöppet sem bántóan) mondom azt, hogy úgy érzem eszéletlen feszkót teremtesz meg magadnak ezzel a folyamatosan "mások fölé akarok kerekedni az érveimmel" attitűddel. Azért mondom ezt, mert néha magamon is észreveszem ezt a viselkedést, és tudom hogy olyankor nem egyszerű velem sem beszélgetni, normális építő diskurzust folytatni.
S hogy ne legyek teljesen off: számomra aki tartalmat gyárt (s legyen az tényleg bármi), azt soha nem fogom elítélni azért mert pénzt kér érte. A piac úgyis megmondja, hogy van-e rá igény vagy nem. Ha a témát pedig a morális oldaláról nézzük, a szórakoztató-iparban nem igazán hiszem hogy beszélhetünk eleve morálról. Nem a tartalom diktálja az igényt, hanem az igényt elégíti ki a tartalom. Szerintem ez lényegi különbség.
Arsen +1
Teljessen egyetertek a leirtakal, nagyon jol es tisztan megfogalmazott iras.
Jo latni hogy meg ertemes parbeszed is kialakul neha itt a forumon.
Csak igy tovabb :)