Lol, en csinálok magamból bohócot...
Valakinek van tippje, hol találom ingyen?
Gizda, nem az a gond, hogy leírod a véleményedet, hanem hogy elvárod hogy más is azt gondolja amit Te. Ha pedig valaki nem ért egyet azokkal az érvekkel amelyeket felsorakoztatsz, akkor azzal valahogy nem tudsz kiegyezni. A racionalitás még emberek között is lehet eltérő, két hasonlóan gondolkozó ember sem feltétlen jut ugyanarra a konklúzióra mindig. Nem kell mindig mindenkit meggyőzni az igazadról, néha engedd el, take it easy. Nem az én tisztem, hogy kielemezzem a pszichédet, s abszolút normális hangnemben (és csöppet sem bántóan) mondom azt, hogy úgy érzem eszéletlen feszkót teremtesz meg magadnak ezzel a folyamatosan "mások fölé akarok kerekedni az érveimmel" attitűddel. Azért mondom ezt, mert néha magamon is észreveszem ezt a viselkedést, és tudom hogy olyankor nem egyszerű velem sem beszélgetni, normális építő diskurzust folytatni.
S hogy ne legyek teljesen off: számomra aki tartalmat gyárt (s legyen az tényleg bármi), azt soha nem fogom elítélni azért mert pénzt kér érte. A piac úgyis megmondja, hogy van-e rá igény vagy nem. Ha a témát pedig a morális oldaláról nézzük, a szórakoztató-iparban nem igazán hiszem hogy beszélhetünk eleve morálról. Nem a tartalom diktálja az igényt, hanem az igényt elégíti ki a tartalom. Szerintem ez lényegi különbség.
Én úgy értettem az igény szempontjából, hogy van-e igény rá akkor is ha adott esetben fizetni kell érte. A piac ezt megválaszolja magától.
Én úgy értettem az igény szempontjából, hogy van-e igény rá akkor is ha adott esetben fizetni kell érte. A piac ezt megválaszolja magától.
én még mindig a szolgáltató szempontjából beszélek, és igen, abszolút igazad van, capitalism as its finest: ha nekik az az adott esetben tegyük fel 10% potenciális fizető/néző behoz nekik annyi bevételt, hogy megérje továbbra is tartalmat gyártani, akkor ezt fogják követni. ha pedig nem, akkor át kell gondolkodni a stratégiájukat (pl. lejjebb vinni az előfizetési díjat). s igen, az igény olyan értelemben ott van a potenciális nézők oldaláról, hogy szívesen megnéznék az adásokat ingyen (esetleg olcsóbban), de itt a képletbe bejött már az előfizetés, s én már erről az új szituációról beszéltem amikor az igényről beszéltem.
Én eddig nagyjából csöndben hallgattam/olvastam minden gizdás posztot/kommentet, és ami durva, hogy az írásainak nagy többségével abszolút egyet is értettem. Eddig a pontig, ugyanis én sem gondolom, hogy ennek ingyenesnek kéne lennie. Tartalmat generált a PokerGo, időt/pénzt tettek bele, jogosan várják el, hogy vissza is csepegjen valami a befektetésükért cserébe.
Az előfizetésük valóban húzósnak mondható a mai streaminges világban, és én sem fzetnék elő rá, pláne, hogy időm se lenne nézni. Mindenesetre azért egy-egy részbe belepillantanék, csak ennyiért nekem nem éri meg.
Én eddig nagyjából csöndben hallgattam/olvastam minden gizdás posztot/kommentet, és ami durva, hogy az írásainak nagy többségével abszolút egyet is értettem. Eddig a pontig, ugyanis én sem gondolom, hogy ennek ingyenesnek kéne lennie. Tartalmat generált a PokerGo, időt/pénzt tettek bele, jogosan várják el, hogy vissza is csepegjen valami a befektetésükért cserébe.
Az előfizetésük valóban húzósnak mondható a mai streaminges világban, és én sem fzetnék elő rá, pláne, hogy időm se lenne nézni. Mindenesetre azért egy-egy részbe belepillantanék, csak ennyiért nekem nem éri meg.
Valaki tud valami tippet adni, hogy honnan lehet letölteni INGYÉ a wsop main eventek közvetítéseit? Régebben fent voltak ncore-on?! :D Ha csak pokergo-n lehet megnézni, az mennyibe fájna per évad? Köszi a választ!!!