Nagy bejelentés - fúzióra lépett a Team Hero és a TeamSpew MTT!
Vonzó lehetőség viszont a túlzott marketing szöveg az nem annyira szimpatikus, gondolok itt többek közt arra hogy a cikk igazságtartalma több sebből vérzik... konkrétan 1-2 reklámnév vagy nem tölt be szerepet az oktatásban, vagy csoportos oktatásokon van csak ott akár MTT részleget nézzük, akár az omahát, továbbá Szép Csabáról még életemben nem hallottam, egy ismerősöm szerint egy bukott pokeres( mondjuk a legtöbb mental coach az :) ) emellett próbálkozott Szabó Peti féle bullshit szövegű bloggokkal, de ezen kívül semmit nem találtam róla, még kamu referenciát sem. Végképp nem akarok megsérteni senkit, sem az üzletet rontani de a teljes kép kedvéért ezeket le kellett írnom. Ettől függetlenül ez egy jó dolog és jelentkezzetek nyugodtan!
Vonzó lehetőség viszont a túlzott marketing szöveg az nem annyira szimpatikus, gondolok itt többek közt arra hogy a cikk igazságtartalma több sebből vérzik... konkrétan 1-2 reklámnév vagy nem tölt be szerepet az oktatásban, vagy csoportos oktatásokon van csak ott akár MTT részleget nézzük, akár az omahát, továbbá Szép Csabáról még életemben nem hallottam, egy ismerősöm szerint egy bukott pokeres( mondjuk a legtöbb mental coach az :) ) emellett próbálkozott Szabó Peti féle bullshit szövegű bloggokkal, de ezen kívül semmit nem találtam róla, még kamu referenciát sem. Végképp nem akarok megsérteni senkit, sem az üzletet rontani de a teljes kép kedvéért ezeket le kellett írnom. Ettől függetlenül ez egy jó dolog és jelentkezzetek nyugodtan!
Itt vezetett blogot egy időben. Sok mindennel egyetértek róla, ő is hozza ugyanazt a tenyérbemászó mental coach stílust mint a többi a ingyenélő.
sakkossal értek egyet... egy jó pokeresnek nincs szüksége mental coachra, egy rossz pokeres pedig mental coachhal együtt is az marad... SzépCsaba egy sikertelen pokeres és ez a mű szakma ahol akkor tud érvényesülni ha elég emberhez dörgölőzik oda.. tipikusan olyan szakma ahol a tudásszint nem mérhető, teljesen szubjektív értékelést lehetne csak adni, bár mivel szerintem is teljesen useless ez a "szakma" így számomra az értéke nála is és mondjuk a valóban ismert Westnél vagy Szabó Petinél is nulla az értéke...
Amikor két backing csapat fuzionál, akkor az általában azért van, mert szarul megy a business... Természetesen kizárólag a tanoncok miatt :)
Miert gondolod, hogy egy jo pokeresnek nincs szuksege mental coachra?
Amikor két backing csapat fuzionál, akkor az általában azért van, mert szarul megy a business... Természetesen kizárólag a tanoncok miatt :)
Jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor miért van minden csapatnak mentál coacha? És ezek a csapatok EV alapján döntenek...
Na végre van egy kis élet itt az akadémián, már nagyon hiányoltam :D