partypoker, GG Network - így tölthetőek le a hand historyk
GGpokeren nem letölthető a teljes HH, pl 2019 oktoberi játékokat nem lehet letölteni!!!
GGpokeren nem letölthető a teljes HH, pl 2019 oktoberi játékokat nem lehet letölteni!!!
kár mert nekem kellene szeptemberi is pl, akadémia nem tudja megoldani ?
kár mert nekem kellene szeptemberi is pl, akadémia nem tudja megoldani ?
PartyPokeren is csak az utolsó 40 nap HH-ját lehet lekérni. HM2-vel ráadásul valami gigszer is van, mert a beimportált handek 1/3-nál hiába volt mutatás, a program nem látja a mutatott handet és 0-ás EV-t számol. Nem tudom, hogy HM3-ban jól működik-e.
Azt lehet tudni, hogy a GG tervezi e a spin játékok bevezetését?
Azt lehet tudni, hogy a GG tervezi e a spin játékok bevezetését?
2 vagy 3 éve amikor megszünt a fortune spin ott, asszem 2017 januárban talán, márciusban már mondták hogy fejlesztik az új SNG tipust és nyárra már lesz... szóval 3 éve fejlesztik lassan, de nem hiszem hogy lesz, mivel a cashről elvonja a fisheket és a regeket is így a rake bevétele a teremnek kevesebb lenne, illetve a fishek is gyorsabban elbuknák a pénzeiket, ezért nincs pl HUsng sem... míg a cash mindenkinek jó, főleg hogy uncapped a rake
nálam nincs a party kliensen hand history alpont az advanced oldalon. :( a biztonság kedvéért az előbb újra feltelepítettem a klienst, de így sincs.