Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > partypoker, GG Network - így tölthetőek le a hand historyk

Jymaster111
Válasz Bazsi1991 kommentjére
2020. jan. 18. 13:15

de nem hiszem hogy lesz

A GG-nél követhető egy weboldalon, hogy milyen újítások várhatóak. Eddig minden úgy történt idővel. Szóval ez nem fake infó. Biztos, hogy fejlesztik, és várhatóan az év első felében bevezetésre is kerül.

Admin
Válasz Jymaster111 kommentjére
2020. jan. 18. 13:34

A GG-nél követhető egy weboldalon, hogy milyen újítások várhatóak. Eddig minden úgy történt idővel. Szóval ez nem fake infó. Biztos, hogy fejlesztik, és várhatóan az év első felében bevezetésre is kerül.

Mi is így gondoljuk, ha a nyílt fejlesztési boardjukon fent van, nagyon jó esély van rá, hogy ez el fog indulni.

Flocati
Válasz aggressivepostflopcbet kommentjére
2020. jan. 19. 0:13

nálam nincs a party kliensen hand history alpont az advanced oldalon. :( a biztonság kedvéért az előbb újra feltelepítettem a klienst, de így sincs.

Ide kell bejelentkezni, és le tudod tölteni őket

https://mygame.mypartypokerlive.com/

Buksisak
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. jan. 19. 11:52

Party/HM2 párossal kinek mit sikerült?
HM verzió: 2.0.0.8667
Handeket november óta gyűjtögetem, hogy végre importálhassam ha kijön a HM2 update. Egyébként nem is volt update, béta verzió sem ahogy szokott. Import kísérletre végigpörög, de a végeredmény 0 hand imported.

Buksisak
2020. jan. 19. 11:54
Tony9
2020. febr. 1. 13:02

Semmi sem történik, nem importálja be a partyról letöltött handeket.

Tony9
Válasz Buksisak kommentjére
2020. febr. 3. 10:49

https://forums.holdemmanager.com/showthread.php?t=540694

ja hogy... ez lesz a megoldás?

Mert itt mit kellett csinálni és mivel ?

Sajnos google fordítóval nem sokra megyek..

Az a helyzet, hogy nem tudom beimportálni hh-kat, pedig már letöltöttem őket a party oldaláról.

kureszka8
Válasz Tony9 kommentjére
2021. ápr. 9. 9:34

GGPokerről letöltöm a handeket, beimportálom a HM3-ba vagy a PT4-be és mindkét helyen ezt a hibaüzenetet kapom: Warning: Unrecognized game type: plo
Valaki más is járt így?

Élő ügyfélszolgálat