Póker szemtől szemben, kvázi vérremenően - MynJoe-interjú
Te vagy -e az bestete a piros oldalról ? :D :D :D
Te vagy -e az bestete a piros oldalról ? :D :D :D
Annyi egyezés van a bestente napló és az interjús életút között, hogy közel 100% szerintem.:D
a kép jó lett, rögtön egy jól kielemezhető party hogy miért is kell 1010-et itt blöffbe fordítani és miért jó... elég nehéz elhinni hogy ilyen moveokat nem tanulta csak úgy magától jött :)
Na ez nem mindennapi interju volt.
Szurkolok neked nagyon, bar ez a resz felbaszott:
"Még mindig nem sokat foglalkozom a játékom fejlesztésével az asztalokon kívül, legfeljebb néha bedobok ezt-azt egy nash vagy equity kalkulátorba. Sőt, MTT-ről még csak videókat sem néztem. Tapasztalat és logika, valahogy úgy, meg hogy értem a játékot. Úgy érzem, elég jó érzékem van a versenyekhez és tudom, mit miért teszek, de persze hibázok is eleget. Néha olyanokat, hogy elszégyellem magam. Bőven lenne mit tanulnom és csiszolnom a játékomon, de egyelőre nem jut rá idő. Talán majd a következő downswing rávisz :) "
GL GL!
Lehengerlő karrier!
Tökéletes példája vagy napjaink klasszikus kérdésének is, miszerint elengedhetetlen-e a mentál coaching a kimagasló eredményekhez és ahhoz, hogy a játékos megtalálja valódi önmagát és harmóniában éljen.
5 év múlva pedig talán még ennél is jobb példa leszel.
További sok sikert kívánok!
Sok sikert a továbbiakban.
Csak nem a tiéd? :D
Vitathatatlanul az egyik legjobb interjú az utóbbi időkben! Végre nem csak a sablon válaszokat kaptuk, hanem valami valódi dolgot! Igazán motiváló, persze itt a legtöbben könnyen tudunk azonosulni a történet első felével. :)
GL a tanuláshoz is majd! xD
Izgalmas történet! GL!