Helyesen: ez esetben. :)
Ha hokuszpoker is erre gondolt, akkor elnézést kérek.
Annyi egyezés van a bestente napló és az interjús életút között, hogy közel 100% szerintem.:D
Ezt a naplót hol lehet megtalálni?
Elolvasnám szívesen.
Lehetetlen variancia a címe, ha így rákeresel kiadja google, ahogy csiga írja a "piros" oldalon van
Lehetetlen variancia a címe, ha így rákeresel kiadja google, ahogy csiga írja a "piros" oldalon van
Valahol itt kezdődik a felnőtté válás, amikor az ember rájön, hogy vannak a közeli hozzátartozói között is olyanok, akik a bukásában reménykednek. A póker ehhez az egyik legjobb indikátor. A másik a saját vállalkozás, vagy a sport. Jó cikk volt nagyon.
Semmi koze ennek a felnotte valashoz, szimplan balszerencse, hogy ilyen elbaszott szemely a rokonod.
Ez nem normalis, emiatt ugyanugy felnotte valik az is, aki mentalisan szerencsesebb csaladba szuletett..
Semmi koze ennek a felnotte valashoz, szimplan balszerencse, hogy ilyen elbaszott szemely a rokonod.
Ez nem normalis, emiatt ugyanugy felnotte valik az is, aki mentalisan szerencsesebb csaladba szuletett..
Igazad van, engem se támogattak a pókerben az elején a rokonok, de mikor meglátták hogy keresek vele és önellátó vagyok anyagilag azonnal befogták.