Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Póker szemtől szemben, kvázi vérremenően - MynJoe-interjú

Ascent888
Válasz van Gerwen kommentjére
2020. márc. 24. 12:56

Helyesen: ez esetben. :)

Oh, valóban - akkor ott két hibát is vétettem.:rolleyes: Köszönöm a korrekciót.:)

Ha hokuszpoker is erre gondolt, akkor elnézést kérek.

hokuszpoker
Válasz Ascent888 kommentjére
2020. márc. 24. 19:08

Ha hokuszpoker is erre gondolt, akkor elnézést kérek.

Igen, erre, no problem :)

KTomi_95
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. ápr. 4. 23:59

Annyi egyezés van a bestente napló és az interjús életút között, hogy közel 100% szerintem.:D

Ezt a naplót hol lehet megtalálni?
Elolvasnám szívesen.

csiga19794
2020. ápr. 5. 4:30

Ezt a naplót hol lehet megtalálni?
Elolvasnám szívesen.

Piros oldal szerintem.

lourker
Válasz KTomi_95 kommentjére
2020. ápr. 5. 9:05

Lehetetlen variancia a címe, ha így rákeresel kiadja google, ahogy csiga írja a "piros" oldalon van

KTomi_95
2020. ápr. 5. 12:18

Lehetetlen variancia a címe, ha így rákeresel kiadja google, ahogy csiga írja a "piros" oldalon van

Köszi szépen!:)

lecso10
Válasz KTomi_95 kommentjére
2020. ápr. 5. 21:33

Valahol itt kezdődik a felnőtté válás, amikor az ember rájön, hogy vannak a közeli hozzátartozói között is olyanok, akik a bukásában reménykednek. A póker ehhez az egyik legjobb indikátor. A másik a saját vállalkozás, vagy a sport. Jó cikk volt nagyon.

Ibiza
2020. ápr. 5. 21:47

Semmi koze ennek a felnotte valashoz, szimplan balszerencse, hogy ilyen elbaszott szemely a rokonod.
Ez nem normalis, emiatt ugyanugy felnotte valik az is, aki mentalisan szerencsesebb csaladba szuletett..

Masters800
Válasz Ibiza kommentjére
2020. ápr. 5. 22:17

Semmi koze ennek a felnotte valashoz, szimplan balszerencse, hogy ilyen elbaszott szemely a rokonod.
Ez nem normalis, emiatt ugyanugy felnotte valik az is, aki mentalisan szerencsesebb csaladba szuletett..

Igazad van, engem se támogattak a pókerben az elején a rokonok, de mikor meglátták hogy keresek vele és önellátó vagyok anyagilag azonnal befogták.

lecso10
Válasz Masters800 kommentjére
2020. ápr. 6. 20:21

Igazad van, engem se támogattak a pókerben az elején a rokonok, de mikor meglátták hogy keresek vele és önellátó vagyok anyagilag azonnal befogták.

Az elbukásotokban reménykedés és a nem támogatás az nem ugyanaz.

Élő ügyfélszolgálat