Probirs 143 ezer dollárt nyert a High Rollersen
Gratulálok Mindenkinek!
Ennyi reentryvel amit ezek a srácok vesznek, én is mindig odaérnék....!
Ha valaki kiesett egy versenyről, akkor ismerje el hogy nem volt elég jó a mezőnyhöz képest, és ne reentryzgessen tiltből, aztán meg mákojja végig a versenyt!!
A Dumaszínháznál szoktak keresni kezdő humoristákat, esetleg megpróbálhatnád.
(Ha komolyan gondoltad a kommentet, akkor viszont én kérek elnézést.)
Ha valaki kiesett egy versenyről, akkor ismerje el hogy nem volt elég jó a mezőnyhöz képest, és ne reentryzgessen tiltből
Szép eredmények.
Grat nekik.
Szia MADrid! Hát azért szerintem ők tudják, hogy mit csinálnak, nem véletlen, hogy ő róluk vannak ezek a cikkek, eredmények, statisztikák, és más egyéb olyan kielemzések amik őket igazolja... Szerintem csak tanulni lehet tőlük, ők az igazi Magyar Póker Elit krémje, legjava! :D
Üdv,
Kriszkvoa95
és ha pre olléban megvágta az AA mat vki akkor ismerjem el h rosszul pakoltam be? :D
Szia MADrid! Hát azért szerintem ők tudják, hogy mit csinálnak, nem véletlen, hogy ő róluk vannak ezek a cikkek, eredmények, statisztikák, és más egyéb olyan kielemzések amik őket igazolja... Szerintem csak tanulni lehet tőlük, ők az igazi Magyar Póker Elit krémje, legjava! :D
Üdv,
Kriszkvoa95
nézzük reálisan, HS regek nagy része csal, persze ez legális csalás, hogy reentryzik az utolsó pillanatban és late regel az utolsó pillanatban, tegnap pl MynJoe 5000$osra late reg és nyer 1-2 allin és máris ITM és nyert fél óra alatt minimum 5Kt max 100K+, úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni és ő ezt kihasználva nyomtatja a pénzt, ennyi... ehhez ahogy az interjujából is kiderül nem kell semmi elemzés vagy pokertudás
Üdv: Totyapoker