Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Probirs 143 ezer dollárt nyert a High Rollersen

Pokeradmin
2020. márc. 30. 12:35

Probirs 143 ezer dollárt nyert a High Rollersen

Tovább a cikkre

zolcsi007
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. márc. 30. 12:51

Gratulálok Mindenkinek!

MADriD
2020. márc. 30. 13:34

Ennyi reentryvel amit ezek a srácok vesznek, én is mindig odaérnék....!
Ha valaki kiesett egy versenyről, akkor ismerje el hogy nem volt elég jó a mezőnyhöz képest, és ne reentryzgessen tiltből, aztán meg mákojja végig a versenyt!!

feri78
2020. márc. 30. 14:00

A Dumaszínháznál szoktak keresni kezdő humoristákat, esetleg megpróbálhatnád.
(Ha komolyan gondoltad a kommentet, akkor viszont én kérek elnézést.)

Buksisak
2020. márc. 30. 14:02

Ha valaki kiesett egy versenyről, akkor ismerje el hogy nem volt elég jó a mezőnyhöz képest, és ne reentryzgessen tiltből
Image

szroli
2020. márc. 30. 16:26

Szép eredmények.
Grat nekik.

kiki1995
2020. márc. 30. 19:04

Szia MADrid! Hát azért szerintem ők tudják, hogy mit csinálnak, nem véletlen, hogy ő róluk vannak ezek a cikkek, eredmények, statisztikák, és más egyéb olyan kielemzések amik őket igazolja... Szerintem csak tanulni lehet tőlük, ők az igazi Magyar Póker Elit krémje, legjava! :D

Üdv,
Kriszkvoa95

Zsici
Válasz MADriD kommentjére
2020. márc. 30. 20:53

és ha pre olléban megvágta az AA mat vki akkor ismerjem el h rosszul pakoltam be? :D

peraspera
Válasz kiki1995 kommentjére
2020. márc. 30. 21:59

Szia MADrid! Hát azért szerintem ők tudják, hogy mit csinálnak, nem véletlen, hogy ő róluk vannak ezek a cikkek, eredmények, statisztikák, és más egyéb olyan kielemzések amik őket igazolja... Szerintem csak tanulni lehet tőlük, ők az igazi Magyar Póker Elit krémje, legjava! :D

Üdv,
Kriszkvoa95

ez most komoly? :DDDDDDDDD

Totyapoker
2020. márc. 30. 23:24

nézzük reálisan, HS regek nagy része csal, persze ez legális csalás, hogy reentryzik az utolsó pillanatban és late regel az utolsó pillanatban, tegnap pl MynJoe 5000$osra late reg és nyer 1-2 allin és máris ITM és nyert fél óra alatt minimum 5Kt max 100K+, úgy hogy tudjuk jól hogy a site mikor beülsz első pár allinnél támogat, aztán kezd csak el szopatni és ő ezt kihasználva nyomtatja a pénzt, ennyi... ehhez ahogy az interjujából is kiderül nem kell semmi elemzés vagy pokertudás
Üdv: Totyapoker

Élő ügyfélszolgálat