TheHUNuT9s
Válasz Admin kommentjére
2016. márc. 23. 0:13
Igen mostmár nem a blokkolás a gond a setup-ot letölteni letudtam de a telepítés 0%-ról nem moccan.
Nem Tűzfal, nem az óra, nem maradt semmi régről fent, mert újra tettem a gépet hátha.
Mi lehet még?
Admin
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2016. márc. 23. 16:50
Igen mostmár nem a blokkolás a gond a setup-ot letölteni letudtam de a telepítés 0%-ról nem moccan.
Nem Tűzfal, nem az óra, nem maradt semmi régről fent, mert újra tettem a gépet hátha.
Mi lehet még?
Tippek:
- java nincs frissítve
- esetleg internet explorer nincs telepítve
- valami ad blocker telepítve van
mrvicrill
Válasz Pokeradmin kommentjére
2016. márc. 26. 11:54
Abban az esetben ha megnyerem, de nem vagyok még 21 éves akkor a wpt verseny tárgytalan ? :D
Admin
Válasz mrvicrill kommentjére
2016. márc. 26. 12:33
Abban az esetben ha megnyerem, de nem vagyok még 21 éves akkor a wpt verseny tárgytalan ? :D
Igen. Vegasban 21 éves kor alatt nem játszhatsz. Megkérdezzük ez eseben át lehet e ruházni a csomagot valaki másra, magyarul eladhatod e a csomagot. :-)
Válasz az Ünnepek miatt azonban csak jövő hét közepén várható.
TheHUNuT9s
Válasz Admin kommentjére
2016. márc. 26. 17:06
sajnos nem sikerült megoldanom még mindig
Admin
Válasz mrvicrill kommentjére
2016. márc. 27. 10:54
Megkaptuk a választ a Party Pokertől:
Ez esetben vagy eladhatod a csomagot másnak, vagy választhatsz egy ugyanolyan értékű Party Poker rendezésű versenyt, olyan helyszínen ahol játszhatsz is. ;)
mrvicrill
Válasz Admin kommentjére
2016. márc. 27. 14:54
Köszönöm szépen a gyors választ.:)
TheHUNuT9s
Válasz TheHUNuT9s kommentjére
2016. márc. 28. 22:22
sajnos nem sikerült megoldanom még mindig
Hamarabb is kipróbálhattam volna, hogy telefonon be-e jön .com ugyanazzal a nettel wifi által, de nem sikerült megnyitni ott sem szóval csak a szolgáltatóval van még mindig valami
mkbla
2016. ápr. 7. 20:27
Telefonon hogy találom meg a verseny?
regie
2016. ápr. 8. 13:12
A sorozatban egyénenként a legjobb 10 hely kerül pontozásra?