Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > PSOP XIII - Visszatér online bajnokságunk! Várunk benneteket a PartyPokeren!

SajtiEgon
Válasz Pokeradmin kommentjére
2016. ápr. 8. 13:48

Nem. Mindenki kap pontot.

Admin
Válasz regie kommentjére
2016. ápr. 8. 13:59

A sorozatban egyénenként a legjobb 10 hely kerül pontozásra?

Az összetettben az első 9 hely kap nyereményt, és az egyes versenyken minden helyezés kap valamennyi pontot. A részleteket itt találod.

regie
2016. ápr. 8. 17:42

Rosszul fogalmaztam. 10 verseny van összesen es arra lennek kiváncsi, h 10 verseny ossz pontszáma alapján kerülnek ki a győztesek, vagy a legjobb 7-8 Eredmény számít, mert emlekszem, h régebben volt ilyen megoldás is tekintettel azokra akik nem tudtak résztvenni minden versenyen

szroli
2016. ápr. 8. 18:16

A legjobb 8 eredmény számit

Admin
Válasz regie kommentjére
2016. ápr. 10. 11:46

Rosszul fogalmaztam. 10 verseny van összesen es arra lennek kiváncsi, h 10 verseny ossz pontszáma alapján kerülnek ki a győztesek, vagy a legjobb 7-8 Eredmény számít, mert emlekszem, h régebben volt ilyen megoldás is tekintettel azokra akik nem tudtak résztvenni minden versenyen

Az összetett végeredmény megállapításánál a játékosok legjobb nyolc eredményét vesszük figyelembe, így ha valaki épp nem ér rá, akár 2 versenyt is kihagyhat.

monsterszilard
2016. ápr. 16. 5:44

gratula a győsztesnek

Jymaster111
Válasz monsterszilard kommentjére
2016. ápr. 16. 8:48

gratula a győsztesnek

:confused::confused::confused::confused:

szroli
2016. ápr. 16. 14:25

Már előre???

van Gerwen
Válasz Jymaster111 kommentjére
2016. ápr. 16. 17:14

:confused::confused::confused::confused:

Újabb mónsztörsziszi gyöngyszem. :D Wildcatfish ír még hasonlóan, csak ő tisztában van vele, hogy diszlexiás, míg szegény szilárdunkról szerintem ez nem mondható el.

szroli
2016. ápr. 16. 17:26

Szilárd lehet,hogy látnok

Élő ügyfélszolgálat