regie
Válasz Redmond100 kommentjére
2020. dec. 22. 7:53
Nem vagyunk range előnyben, ez honnan jött?
Bele néztem a videoban es az első handel kapcsolatban ugy emlekszem, hogy ezt üzente a coach!
Laci24
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 22. 9:44
Köszi a vidit. Hasznos anyag
banoster
Válasz Sanyi_a_macska kommentjére
2020. dec. 22. 10:15
Hallani egy másik véleményt sosem bajt, bár igaz hogy nyaligátorkodni meg felszopni a coachot valószínű jobban fizet :))
Öcsi nagyon tehetséges játékosunk, decembertől már az nl200-at shotolja. Kis tétekről jutott el idáig Red tanítványaként, normális, hogy kötődik a tanárához. Egyébként max respect minden lapujtőinek, nógrád megyeinek. :)
A9o - nem lesz jó a 3Bet pre. Erről sem beszélnek.
Statok hiányában nem tudom, miért gondolod ezt. Hacsak nem statoktól függetlenül sosem 3betelsz A9o-val ebben a pozipárban, ami azért hiba lenne részedről.
Redmond100
Válasz regie kommentjére
2020. dec. 22. 10:31
Bele néztem a videoban es az első handel kapcsolatban ugy emlekszem, hogy ezt üzente a coach!
Ha ilyen komolyan és alaposan csinálod a pókert is, még sokra viheted.
csiga19794
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 22. 11:53
Én már azt is megköszönöm,hogy válaszolsz a felmerült kérdésekre:)
Redmond100
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. dec. 22. 12:51
Én már azt is megköszönöm,hogy válaszolsz a felmerült kérdésekre:)
Nem vagyok én felcsúti törpe, hogy minden kérdést elintézzek egy "boldog karácsonyt mindenkinek"-kel...
Zsolax
Válasz Redmond100 kommentjére
2020. dec. 22. 13:09
Feltételezhetően 4db 9x lesz utg-nél, T9s és 98s 2-2db. Busted drawk lehetnek KTs, 87s, és sok FD, ezekkel gyakran nem fognak flopon cbetelni, hanem kikérik az ingyen kártyát (főleg a kis FD lapok lesznek ott, amivel így játszik, és blöffölnie kell riveren, mint a 65c, 76c, 87c)
Nem lesz light telibe az a 2-2 kombó? Illetve a suited connectorok is elég neccesek szerintem. Amit írtál lapokat az mind sima 3bet elleni flat, ha nem tévedek.
Nem tudom milyen SQZ ranget/UTG védő ranget használtok (teljes 100 effektív), de lehet kicsit meglepő lehet, hogy amit mondott a játékos turn 9-en hogy őt segíti az teljesen igaz (csak az indok nem), mivel elméletileg mi tele kell hogy legyünk 9x-el UTGnél meg jó ha van 1 kombó összesen.
Illetve már csak azért sincsen 9x UTGnél (már ha egyáltalán) mert ott a BU flat nem teljes stackből, feltételezhetően nem a képzettség magas fokára utal, ami SQZ rangeünket is feszíti, ez pedig azért árnyalja a képet, egy csomó lapunk ami teli 100 effektív SQZ lenne, az belemegy a flatbe, ilyen-olyan indokok miatt.
Szerk.: A9o 3betelése főleg az ellen a játékos ellen nagyon nem tűnik jó ötletnek nem hogy 50%-ban de még 5-ben sem. Meglepődnék, ha ATo alatt bármi Axo egyáltalán elgondolkodna bárki ellen a piszkálódáson alap stratégiában, Explo persze tudnék mondani pár érvet, hogy jó legyen.
Redmond100
Válasz regie kommentjére
2020. dec. 22. 13:20
Ádámnak üzente!
valamint az is elhangzik közvetlenül előtte, hogy Ádám az ellenfél.
Redmond100
Válasz Zsolax kommentjére
2020. dec. 22. 13:45
Nem lesz light telibe az a 2-2 kombó? Illetve a suited connectorok is elég neccesek szerintem. Amit írtál lapokat az mind sima 3bet elleni flat, ha nem tévedek.
Nem tudom milyen SQZ ranget/UTG védő ranget használtok (teljes 100 effektív), de lehet kicsit meglepő lehet, hogy amit mondott a játékos turn 9-en hogy őt segíti az teljesen igaz (csak az indok nem), mivel elméletileg mi tele kell hogy legyünk 9x-el UTGnél meg jó ha van 1 kombó összesen.
Illetve már csak azért sincsen 9x UTGnél (már ha egyáltalán) mert ott a BU flat nem teljes stackből, feltételezhetően nem a képzettség magas fokára utal, ami SQZ rangeünket is feszíti, ez pedig azért árnyalja a képet, egy csomó lapunk ami teli 100 effektív SQZ lenne, az belemegy a flatbe, ilyen-olyan indokok miatt.
Szerk.: A9o 3betelése főleg az ellen a játékos ellen nagyon nem tűnik jó ötletnek nem hogy 50%-ban de még 5-ben sem. Meglepődnék, ha ATo alatt bármi Axo egyáltalán elgondolkodna bárki ellen a piszkálódáson alap stratégiában, Explo persze tudnék mondani pár érvet, hogy jó legyen.
Lehet, hogy kevesebb 9x lesz nála a 4db kombónál, de még mindig több, mint nálunk, mert nálunk egy kanyi 9x sem lesz az UTG elleni squeezünkben.
A9o handnél mivel A8o az alaprangeünk alja, a feszesebb játékos ellen szűkítünk, A8o teljesen kiesik, A9o callja teljesen, és 3bet nagyja kiesik, pluszban még ATo sem calloznék. Mivel szűkebben nyit, de 3betre 50 körül dob, így főleg a call rangen szűkítünk, de valamennyit a 3bet rangen is.
Nagyon jók a meglátásaid amúgy, nem hiba eldobni sem az A9o-t 100%-ban, nem fog túl sok pénzt termelni hosszútávon.