Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Team Hero Holdem - Red hand review órája Cantonnal

regie
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 23. 6:35

Lehet hülyeséget írok, 89s 9Ts nagy hiba ha utg-t squeezel? Nem blockol handeket, mint KJ AJ es a többi felette levő kombo ami nyit es kuka! TJs nalam bb-n csak call lenne asszem! Ill. Nagyon dominálva sem lesz!

banoster
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. dec. 23. 9:01

Akkor az a videó olyan lett,mint ez a hsz-ed?hogy az elején burkoltan fényezed magad. Lehet ennek is le lehetett volna vágni az elejét:))

Jók a readjeid Csiga. Mivel valószínűleg tőlem jön a következő órarészlet, le kellett rakni az alapokat. Alig vártam, hogy jöjjön egy komment, amire bedobhatom :D

banoster
Válasz Doronani kommentjére
2020. dec. 23. 9:25

Engem érdekelne, mert ja, simán elképzelhető, hogy csak zavarban volt a srác, mivel a legrosszabbul játszott handjeit válogatták össze, ha pedig így van, akkor megérdemli a korrigálást.

Itt a videó eleje

csiga19794
Válasz banoster kommentjére
2020. dec. 23. 9:27

Jók a readjeid Csiga. Mivel valószínűleg tőlem jön a következő órarészlet, le kellett rakni az alapokat. Alig vártam, hogy jöjjön egy komment, amire bedobhatom :D

Te tartod az órát?:p

kohagyma
Válasz Redmond100 kommentjére
2020. dec. 23. 11:48

Dehogy értem én félre... Brüsszelbe nincs kedved kiugrani, tudok egy jó bulit.

Honnan tudtad, hogy most iratkoztam be egy bádogos OKJ-s szakra?
Bár mindenki jobban járt volna, ha inkább én írom az alaptörvényt! :-)

Zsolax
Válasz regie kommentjére
2020. dec. 23. 14:47

Lehet hülyeséget írok, 89s 9Ts nagy hiba ha utg-t squeezel? Nem blockol handeket, mint KJ AJ es a többi felette levő kombo ami nyit es kuka! TJs nalam bb-n csak call lenne asszem! Ill. Nagyon dominálva sem lesz!

Mindig SQZ-ni biztosan hiba, soha nem SQZni is elég valószínű. Suited broadwayek a fő preferencia vonalak szerintem, a többi mind ilyen low frequency cuccok. Kicsit visszás h ezekkel sem a sor sem a flush nem lesz nuts kb soha, és mindig minimum 2 over ellen megyünk. Feltehetően flop low SPR-hez high card EQ-t illetve blokkereket akarunk első sorban, de majd valami CG guru kijavít ha nem.

Doronani
Válasz banoster kommentjére
2020. dec. 23. 17:31

Itt a videó eleje

4-5 asztalon van hozva ez a bb/100?

ewoksamurai
2020. dec. 23. 17:56

Értem, hogy azt szeretnéd tudni, mennyit lehet keresni, de sajnos egy konkrét ember konkrét keresetére kérdezel rá, így érthető módon nem fogsz választ kapni. Számolj óránként 300 handdel (4-6 asztal pesszimista módon számolva), számolj 3bb/100 rbackkel, számolj 50%-os osztással. Nem 110.000 HUF lesz az eredmény. És mindenhol pesszimistán számoltál.

Doronani
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. dec. 23. 18:22

Teljesen másért érdekel.

Pusztán kíváncsi vagyok, hogy számszerűsítve 2020ban mi számít 1 év tanulás után " egy vállalható fejlődési ív"-nek. Mert az, hogy nl200 vagy nl100 nem sokat mond, nem lehet érte venni semmit.

(én amúgy 340 hand/ órával számoltam, , ipokeren játszva a rake meg elég magas, szóval az rb is magasabb lesz valszeg -50% rbt alapul véve mondjuk-, mint amivel te számolsz, de pl starson meg nem lesz nagyon rb, szóval így kijöhet 3bb/100 átlagban)

De csak hogy a számaid nézzük:
8bb/100 rbvel együtt, 300 hand/ hr = 24bb/óra, ami 4,8eur/óra. 100 óra játékidővel az 480eur havonta, ami 175 ezer huf cirka, Osztás előtt. De lehet vmit elszámoltam, csak akkor játszok cg-t ha tudok valami promót exploitolni.

6 eur/ órával is cirka 220 ezer havonta, osztás előtt, ha 50%, akkor meg pont 110 ezer. :)

Persze ez nem a vége a történetnek, ha feljebb megy, jobban fog keresni, ha menne egy suliba, akkor ott x hónapig vagy évig semmit sem keresne, itt meg már viszonylag az elején is pénzt keres.
Szóval nyilván árnyalt a kép, így nem szeretnék konklúziót vonni. Nl50re érve hozva ugyanezt a winratet+rb-t már 550ezer osztás előtt, ami 275 ezer 50%al osztva, Nl100 ra érve meg lehet akár 550 ezer is osztva: bár azért kérdés, hogy lehet e már ott 300h/ órát hozni az átlag backelt játékosnak, illetve hogy meglesz e összesen a 8bb/100 (valszeg nem...). Persze ez akkor, ha marad ilyen a játék és a többi, plusz mehet majd egyéniben is a játékos elérve a 100at meg minden, tudom.

banoster
2020. dec. 23. 18:22

A videóban annyi elhangzik, hogy 6 asztalozik Canton, ha van rá lehetőség, de 4-6 asztalnak tekinteném ezt. Egyébként a játékosainkra általánosságban is jellemző a 4-6 asztal.

Teljesen másért érdekel.

Pusztán kíváncsi vagyok, hogy számszerűsítve 2020ban mi számít 1 év tanulás után " egy vállalható fejlődési ív"-nek.

Más nevében nem beszélnék, én 4 evbb/100-at hozok nl100-on jelenleg, és a 2. évemben értem ide. Ha nem munka mellett tolnám, és csak erre fókuszálnék, akkor ennél lehetne gyorsabb is a fejlődésem. De egyértelmű válasz nincs, mindenkinek a saját tehetsége, munkamorálja és a képzésre fordított ideje határozza meg a fejlődési ívét. Egyébként Linus is nyilatkozta korábban, hogy nl100-200-ra hamar felért, viszont ott hosszú időt töltött, és aztán tudott robbantani. Szóval kinek hogy alakul.

Élő ügyfélszolgálat