Ugye nem akarod 5 év múlva azt gondolni, hogy: Bárcsak én is befektettem volna!
1. Egy olyan területre vezeti a blokklánc technológiáját, ahol eddig még nem volt, ezáltal úttörő a piacon.
Egy másik cikketekben ti magatok említitek a Steemit-et, ami ugye igen hasonló és ti is arra hivatkoztok mint működő modell.
2. A Mikron csapata nem bízza a véletlenre az árfolyam alakulását, tenni fog érte, hogy lassú, stabil növekedésen menjen keresztül a kriptopénz a jövőben.
???? Ez ugye azt jelenti, hogy leraktok közjegyzőnél pár csilliárd zsét amivel a pénzügyi hátteret és a stabil árfolyamot garantáljátok? Erről kaphatnánk valami kis plusz információt esetleg?
1. Egy olyan területre vezeti a blokklánc technológiáját, ahol eddig még nem volt, ezáltal úttörő a piacon.
Egy másik cikketekben ti magatok említitek a Steemit-et, ami ugye igen hasonló és ti is arra hivatkoztok mint működő modell.
2. A Mikron csapata nem bízza a véletlenre az árfolyam alakulását, tenni fog érte, hogy lassú, stabil növekedésen menjen keresztül a kriptopénz a jövőben.
???? Ez ugye azt jelenti, hogy leraktok közjegyzőnél pár csilliárd zsét amivel a pénzügyi hátteret és a stabil árfolyamot garantáljátok? Erről kaphatnánk valami kis plusz információt esetleg?
Én amatőr, hozzá nem értőként kérdezném, h mi van akkor, ha leszerződtök mondjuk még 10-20-100 másik affil oldallal és "elfogy" a kiadható mikron? Valamelyik kolléga írta pár napja, h 300 millió db van, melynek jelentős része hozzátok, a leszerződött partnerekhez és persze a GLozókhoz kerül. Ezt nézve hosszútávon én nagyon kevésnek érzem a db számot, mi van ha minden mikron kiosztásra került, utána h épül a közösség, h profitálnak belőle az oldalak, h fogja megtartani az értékét ill. a funkcióját amiért kitaláltátok?
Évi 30 millió "termelődni" fog, amivel biztosítják a hosszútávú működést. Ha hiány lesz belőle, az meg csak felfele viszi majd az értékét, így a partnerek pedig csökkenthetik a kiadott mikron mennyiségét, hiszen kevesebb fog ugyanannyit érni.
Ha valaki lassu és biztos árfolyamnövekedést akar vegyen inkább sp500-at ne ilyen cryptoscameket
Ez így halott pénz . A három oldal ami egy kézben van promózza egymást . 30000 emberhez jutott el ,persze mert az akadémián kb ennyi a regisztrált tag ,de ebből a 90 % már nem is látogatja az oldalt. Az ,hogy most btc-ért lehet venni azért jó mert ha felmegy az ára ( a btc-nek)lehet mondani ,hogy mekkorát ugrott az értéke .És mit veszel belőle ? Eladni nem tudod ,tőzsdén nincs .Totálisan értelmetlen .Eddig is volt vagy 2000 féle coin aminek a 95% shitcoin .Ez +1 lesz .
"Bármelyiket választod, mindegyikkel jól járhatsz"
"Természetesen meg kell említeni, hogy a kriptopénzekbe való befektetés a legkockázatosabb befektetési formák közé tartozik, mint ahogy a legígéretesebb is egy-egy projekt."
Nehogy az legyen 5 év múlva,hogy bárcsak sose fektettem volna bele.
Ha van felesleges pénzem amit el akarok égetni biztos nem ezt választanám.Mással is tudok 100X-et meg 1000X hozni sőt.....
Ez a marketingduma meg pffff no comment
30000 emberhez jutott el ,persze mert az akadémián kb ennyi a regisztrált tag ,de ebből a 90 % már nem is látogatja az oldalt.
Az ,hogy most btc-ért lehet venni azért jó mert ha felmegy az ára ( a btc-nek)lehet mondani ,hogy mekkorát ugrott az értéke .És mit veszel belőle ? Eladni nem tudod ,tőzsdén nincs .Totálisan értelmetlen .Eddig is volt vagy 2000 féle coin aminek a 95% shitcoin .Ez +1 lesz .
Én amatőr, hozzá nem értőként kérdezném, h mi van akkor, ha leszerződtök mondjuk még 10-20-100 másik affil oldallal és "elfogy" a kiadható mikron? Valamelyik kolléga írta pár napja, h 300 millió db van, melynek jelentős része hozzátok, a leszerződött partnerekhez és persze a GLozókhoz kerül. Ezt nézve hosszútávon én nagyon kevésnek érzem a db számot, mi van ha minden mikron kiosztásra került, utána h épül a közösség, h profitálnak belőle az oldalak, h fogja megtartani az értékét ill. a funkcióját amiért kitaláltátok?