Nem tudom Cselédező Szroli gratulált e már, de én őszintén szeretném ezt tenni! Hosszú idők óta az egyik legjobb cikk/interjú, amit készítettetek. Nagyon pozitív cucc, amit nagyon jó olvasni egy ilyen régi motorosról. Penge. Köszi!
Szia Iteo! Nem tudom jarsz e erre es elolvasod e amit itt irok. Kerdesem a kovetkezo lenne, van e barmilyen lehetoseg arra, hogy egy hosszabb videodat megtekintsuk barmifele rio elofizetes nelkul, nem csak a 2 perces valtozatot? Koszi!
Nem tudom Cselédező Szroli gratulált e már, de én őszintén szeretném ezt tenni! Hosszú idők óta az egyik legjobb cikk/interjú, amit készítettetek. Nagyon pozitív cucc, amit nagyon jó olvasni egy ilyen régi motorosról. Penge. Köszi!
Részemről nincs akadálya, de a szerzői jogok a runitonce-hoz tartoznak... Megkérdezem őket, hogy 1-2 régebbi videóm kikerülhet-e ide
A kajálásról írhatnál egy pár szót,hogy mégis miket és hogyan ettél! :) További sok sikert!
sajnos ő nem volt ilyen bátor, hogy itt is csak gratuláljon viszont ezúttal nagyon kreatív módon az első hozzászólásra reagált a cikk helyett ezáltal rengeteg időt megspórolt magának amit további gratulálásokba invesztálhat. Gratulálok szroli!
"Kezdetben eléggé szkeptikus voltam a teremmel kapcsolatban, hogy kifizetnek-e vagy sem, van-e összejátszás. A kifizetéssel kapcsolatban ez már megszűnt, de azért most is van bennem óvatosság, leginkább az esetleges összejátszás miatt, emiatt nagyobb téten nem játszanék. Viszont nagyon jó a mezőny, sok amerikai és ázsiai játszik, és itt sokkal izgalmasabb játékok vannak, mint a 8-game és HORSE, meg egyáltalán, mixed game már tényleg szinte csak ilyen termekben fut.
Nagy tapasztalatom azért nincs ezekkel az underground termekkel kapcsolatban. Csak egyetlen egy helyen játszom. Erről merem azt mondani, hogy tiszta, legalábbis nincs a terem által "szervezett" csalás, lehúzás. Vannak, lehetnek azért más buktatók: ahogy említettem, könnyebb összejátszani, de ezt közepes téten mondjuk még nem tapasztaltam."
Pont ma olvastam, hogy Jungleman es mas ismert pro ghostingolt a Fun Ocean nevezetu appon. Privat jatek volt, ahova csak fisheket hivtak meg (nagyvak 1000$, de volt 1k ante is...) de egyes fishek odaadtak az accountjukat Jungleman es mas proknak, hogy jatszanak helyettuk. Bill Perkins es Dan Bilzerian se tudott rola...Jason Koon volt, aki nemet mondott, es kiboritotta a bilit.
Akit erdekel:
https://forumserver.twoplustwo.com/29/news-views-gossip/bill-perkins-says-poker-heroes-involved-serious-cheating-bilzerian-spills-beans-post-503-a-1770583/
Jungleman ujabb bocsanatkero levele :D
https://docs.google.com/document/d/1lnTWxIUUbV31yWWh1dOVBTm6M3zx5OwgGc9nI4aqAx0/edit
Iteó, nagyon bátor dolog volt a mentális betegségeidről is beszélni. Tökre átérzem amit írsz. Köszönöm a megosztást. Jöhetnek még régi profikról interjúk.
Iteopepe újonc a pokerakademia szerint :)
A kajálásról írhatnál egy pár szót,hogy mégis miket és hogyan ettél! :) További sok sikert!