Király cikk, gratula!
Szia Iteo! Nem tudom jarsz e erre es elolvasod e amit itt irok. Kerdesem a kovetkezo lenne, van e barmilyen lehetoseg arra, hogy egy hosszabb videodat megtekintsuk barmifele rio elofizetes nelkul, nem csak a 2 perces valtozatot? Koszi!
Szia Iteo! Talán emlékszel, pár éve váltottunk pár levelet, amikor a pesti élő 8-game versenyt szervezgettem, és kedvesen segítettél a vakszintek kidolgozásában. Mint mix játékok nagy rajongója, nagyon élveztem az interjúdat. A dramaha és a társai persze nagyon érdekelnek, de nem nagyon találok infókat arról, hogy milyen termekben lehetne kipróbálni - mondjuk én egy kisebb téten tenném :) Ki szabad írnod a terem nevét? (Esetleg privátban?)
Szia Iteo! Talán emlékszel, pár éve váltottunk pár levelet, amikor a pesti élő 8-game versenyt szervezgettem, és kedvesen segítettél a vakszintek kidolgozásában. Mint mix játékok nagy rajongója, nagyon élveztem az interjúdat. A dramaha és a társai persze nagyon érdekelnek, de nem nagyon találok infókat arról, hogy milyen termekben lehetne kipróbálni - mondjuk én egy kisebb téten tenném :) Ki szabad írnod a terem nevét? (Esetleg privátban?)
Szuper kis interjú! Köszönöm és sok sikert!
Sajnos a RunItOnce ezt nem engedi :( Alapvetően nem lenne gond részükről, ha 1-2 videó kikerülne ide, de ez precedents teremthetne és (érthető) okokból ezért nem engedik :(
Régebben (még nagyon régen, amikor még én is csak felhasználó voltam) volt olyan "próbaverziójuk", hogy az első 1-2 hétért nem kellett fizetni, és ez idő alatt lehetett videókat nézni. Kártyadatokat meg kellett adni és az előfizetés elindult, ha az ember nem mondta le időben, de egyszerűen le is lehetett mondani. Talán van még ilyen opciójuk, de ezzel kapcsolatban nem nagyon vagyok képben.
Szuper interjú!
Ha mikrón tolod, akkor elég nehéz lesz ügynököt találnod oda.
Jó cikk, és jó a kép is! Milyen távból tekertél fel a Kékesre?
Ereklye
Szia Pepe!
Jó volt újra olvasni rólad. Itt őrzök a TV felett egy ereklyét tőled a zappás időkből. Kíváncsi vagyok vajon emlékszel-e a képen látható tárgyra? :))
nem jövök rá miért forgatja el??!!
Üdv,Blondy