Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia Rádió > Ötletek a PókerAkadémia Rádió műsoraihoz

MADriD
Válasz Holdenper kommentjére
2012. ápr. 8. 13:08

birs320 interjút szívesen látnék, de bármelyik akadémia próval szintén.

jabyga
Válasz Zoleee kommentjére
2012. júl. 30. 17:32

Jobb topicot nem találtam, de kb. 5 perce nyilatkozott Zoleee az mr2-n. De pont a végét kaptam csak el... :)

danfiu
Válasz jabyga kommentjére
2012. júl. 30. 17:34

Jobb topicot nem találtam, de kb. 5 perce nyilatkozott Zoleee az mr2-n. De pont a végét kaptam csak el... :)

En hallottam..

Volt egy olyan kerdes:

"Es tenyleg meglehet keresni 1 havi atlagbert, hogy valaki a szamitogep elott ul"?`

Azon behaltam:D

Galambos Tarzan
Válasz danfiu kommentjére
2012. júl. 30. 17:38

Vissza lehet hallgatni a műsort?

jabyga
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 30. 17:40

Elvileg még fognak foglalkozni a dologgal, de Zoleee elköszönt. Szerintem max az akadémia tuti felvette...

Galambos Tarzan
Válasz jabyga kommentjére
2012. júl. 30. 17:54

Elvileg még fognak foglalkozni a dologgal, de Zoleee elköszönt. Szerintem max az akadémia tuti felvette...

Köszi, remélem valahol elérhető lesz, kíváncsi vagyok rá. A rádió gondolom felvette, csak kérdés. hogy leadják -e még.

Holdenper
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. júl. 30. 18:37

Ha valahol elérhető lesz, akkor linket pls rakjátok ki hírnek, hogy ne veszítsem/veszítsük el szem elől

641stone
Válasz bojanika kommentjére
2012. aug. 1. 17:01

Hol lehet a rádiót hallgatni? A régebbi adások elérhetőek valahol?

titcar
Válasz Holdenper kommentjére
2012. aug. 1. 17:46

Ha valahol elérhető lesz, akkor linket pls rakjátok ki hírnek, hogy ne veszítsem/veszítsük el szem elől

+1 hogy ne maradjon el

Orang3J3ws99
Válasz danfiu kommentjére
2012. aug. 1. 17:54

En hallottam..

Volt egy olyan kerdes:

"Es tenyleg meglehet keresni 1 havi atlagbert, hogy valaki a szamitogep elott ul"?`

Azon behaltam:D

Gondolom nem-el válaszolt :)

Élő ügyfélszolgálat