Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia Rádió > Ötletek a PókerAkadémia Rádió műsoraihoz

Atuki
Válasz bojanika kommentjére
2013. jan. 4. 20:32

Legyen rajta Pokersuli mindennap 1szer :) :2c::3c::4c::5c::6c::7c::8c::9c::Tc::Jc::Qc::Kc::Ac::2d::3d::4d::5d::6d::7d::8d::9d::Td::Jd::Qd::Kd::Ad::2s::3s::4s::5s::6s::7s::8s::9s::Ts::Ks::As:

Legyen benne egy pokeres vicc ha ha ha

és naponta 3szor

Atazzz
2013. jan. 15. 20:01

Nem lesz valami újraindulás? szerintem sokan örülnének!

Koszka9999
Válasz Atazzz kommentjére
2013. jan. 15. 20:31

Nem lesz valami újraindulás? szerintem sokan örülnének!

+111

Gaabeesz
2013. febr. 20. 18:04

Mióta nem megy?

Riddler1988
2013. máj. 14. 15:19

Humán erőforrás gondok vannak, vagy anyagi?

Róka_nyer!
2014. ápr. 10. 13:43

Szerintem szerkeszthetnék ezt azok a felhasználók akik régóta aktívak, illetve egy szerkesztő kéne aki összeállítja minden nap a rádió adást!Természetesen pontokkal kéne díjazni a szerzőket mind a hallgatóságot az elején :) evvel is motiválva Őket arra, hogy hallgassák, hirdessék! Ez6 az én véleményem

pedro910413
2014. aug. 7. 11:17

hand elemzések :) :D illetve gyuri bácsi lenne a topp szerintem :D és még vicces is lenne :D

naggeri
2014. aug. 7. 11:29

szerintem egy rádiót nem nagyon lehetne "megtölteni" pókeres dolgokkal. Jobb lenne egy ilyen Joey féle podcast rendszer, mindig lenne egy meghívott valaki, aztán youtube-ra fel, linket meg betenni. Mondjuk heti-havi rendszerességgel

naggeri
Válasz pedro910413 kommentjére
2014. aug. 7. 11:31

azok pl tök jók. Lehetne pl valami akadémiás pro-val az első, pl: Aptok, danfiu,
Nem csak pókerről, hanem tök kötetlenül mindenről mehetne a duma. Keressetek rá egy Joey podcast-re. *****jók :)

Admin
2014. aug. 7. 11:43

Amíg Magyarországon nem tisztázott a szerencsejáték törvény, és a szerencsejátékból keletkezett adózás, addig nem valószínű, hogy rádióadást, podcastot vagy videó interjúkat fogunk készíteni, hiszen a magyar játékosok közül senki nem szívesen vállalja jelenleg a szereplést.

Amikor lehetőség adódik rá nemzetközi játékosokkal készíteni interjút, akkor rendszerint élünk a lehetőséggel.

Reméljük pár éven belül rendeződik a helyzet és a magyar póker közösség tagjai ismét büszkén nyilatkozhatnak!

Élő ügyfélszolgálat