Legyen rajta Pokersuli mindennap 1szer :) :2c::3c::4c::5c::6c::7c::8c::9c::Tc::Jc::Qc::Kc::Ac::2d::3d::4d::5d::6d::7d::8d::9d::Td::Jd::Qd::Kd::Ad::2s::3s::4s::5s::6s::7s::8s::9s::Ts::Ks::As:
Legyen benne egy pokeres vicc ha ha ha
és naponta 3szor
Nem lesz valami újraindulás? szerintem sokan örülnének!
Nem lesz valami újraindulás? szerintem sokan örülnének!
Mióta nem megy?
Humán erőforrás gondok vannak, vagy anyagi?
Szerintem szerkeszthetnék ezt azok a felhasználók akik régóta aktívak, illetve egy szerkesztő kéne aki összeállítja minden nap a rádió adást!Természetesen pontokkal kéne díjazni a szerzőket mind a hallgatóságot az elején :) evvel is motiválva Őket arra, hogy hallgassák, hirdessék! Ez6 az én véleményem
hand elemzések :) :D illetve gyuri bácsi lenne a topp szerintem :D és még vicces is lenne :D
szerintem egy rádiót nem nagyon lehetne "megtölteni" pókeres dolgokkal. Jobb lenne egy ilyen Joey féle podcast rendszer, mindig lenne egy meghívott valaki, aztán youtube-ra fel, linket meg betenni. Mondjuk heti-havi rendszerességgel
azok pl tök jók. Lehetne pl valami akadémiás pro-val az első, pl: Aptok, danfiu,
Nem csak pókerről, hanem tök kötetlenül mindenről mehetne a duma. Keressetek rá egy Joey podcast-re. *****jók :)
Amíg Magyarországon nem tisztázott a szerencsejáték törvény, és a szerencsejátékból keletkezett adózás, addig nem valószínű, hogy rádióadást, podcastot vagy videó interjúkat fogunk készíteni, hiszen a magyar játékosok közül senki nem szívesen vállalja jelenleg a szereplést.
Amikor lehetőség adódik rá nemzetközi játékosokkal készíteni interjút, akkor rendszerint élünk a lehetőséggel.
Reméljük pár éven belül rendeződik a helyzet és a magyar póker közösség tagjai ismét büszkén nyilatkozhatnak!