Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PA Heads Up Challange 2011

Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. jan. 14. 11:01

Köszi O.

Kis kiegészítés:

@delfinkutya: A fentiek értelmében majd kérlek alakítsd át a pontverseny állását is hogy csak azok legyenek rajta akik időben jelezték részvételi szándékukat a sorozaton.

Felmerülhet egyekben továbbá a gondolat: De hát engem vagy mást valaki olyan ejtett ki aki papíron nem lehetett volna ott. Szerintem erre nincs más megoldás mint elfogadni az eredményt. A jelenlegi pontozásunk nyert meccsen alapul, és mindenki fair küzdelemben maradt alul vagy nyert.

Remélem ezzel mindenki egyetért.

@Orange: Mi meg szedjük össze magunkat, nagyon kéne már 1 pont!!! :D

+ 1

A pontokról: 16 BI-s DS-em van... Tegnap 4 QQ vérzett el push szakaszban Kx ellen... Egyébként meg ciki, hogy nincs 1 pontunk sem!!! :))

Jonas 77
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. jan. 14. 11:24

+ 1

A pontokról: 16 BI-s DS-em van... Tegnap 4 QQ vérzett el push szakaszban Kx ellen... Egyébként meg ciki, hogy nincs 1 pontunk sem!!! :))

Akkor ketten együtt meg tudnánk tölteni egy bad beat topikot. Én ha idén setet floppoltam annak csak bukó volt a vége. 3betelt kasszákban nehezen hiszem el a 35, 79, 69 jellegű lapokat (vajon miért?), a board pedig soha nem pározódik :)

A témára visszatérve: Az új rendszer lényege ha jól értem az lesz, hogy hiába van valakinek jelszava a klubhoz, amíg nem igazolja vissza Orange vagy én addig nem tud nevezni.

@Orange: Majd el kéne kezdenünk beregisztráltatni az embereket. Ha úgy van ahogy fent írtam, akkor nem is kell PM-ben küldeni a jelszót, elég kitenni ide.

Orang3J3ws99
2011. jan. 14. 12:03

Baszki nem akarom elhinni! Megint -6 BI!

Set vs overset, volt egy pali, aki 300!!! ról nyert ellenem egy70-30-t, aztán egy 60-40, majd egy 55-45!!!

Mi a f*szt csináljak...???

sportember
2011. jan. 14. 12:12

Küldj 1 centet Daniel Negreanu-nak (KidPoker)!

Utána majd adja :D

Jonas 77
2011. jan. 14. 12:30

Baszki nem akarom elhinni! Megint -6 BI!

Set vs overset, volt egy pali, aki 300!!! ról nyert ellenem egy70-30-t, aztán egy 60-40, majd egy 55-45!!!

Mi a f*szt csináljak...???

Hagyd abba a játékot pár órára. Ennyi szopó után már vagy tilten vagy tiltközelben vagy. Mást nem tudsz tenni. Pár óra szünet után, vagy holnap majd visszanyered. Én is agyaltam ezerrel hogy "miafasztörténikittkérem???" de nincs más gyógyír. Részvétem és jobbulást.

Orang3J3ws99
2011. jan. 14. 12:36

Hagyd abba a játékot pár órára. Ennyi szopó után már vagy tilten vagy tiltközelben vagy. Mást nem tudsz tenni. Pár óra szünet után, vagy holnap majd visszanyered. Én is agyaltam ezerrel hogy "miafasztörténikittkérem???" de nincs más gyógyír. Részvétem és jobbulást.

Az a baj Jonas, hogy nem vagyok tilten. Azon gondolkodom, hogy átmegyek más terembe, de hol kapok akciót FTP és PS kivételével 23-n?

Kb a havi profitom oda. 7 game bukta egymás után. Volt egy reg aki a TT22 boardon tolta vissza rám, én A4-el calloltam és J3-t mutatott, mondom remek, erre gondoltam, river 3...

És kb 30 ilyen partim volt. Nem értem...Ekkora szopóágon soha nem voltam!

Jonas 77
2011. jan. 14. 12:56

Az a baj Jonas, hogy nem vagyok tilten. Azon gondolkodom, hogy átmegyek más terembe, de hol kapok akciót FTP és PS kivételével 23-n?

Kb a havi profitom oda. 7 game bukta egymás után. Volt egy reg aki a TT22 boardon tolta vissza rám, én A4-el calloltam és J3-t mutatott, mondom remek, erre gondoltam, river 3...

És kb 30 ilyen partim volt. Nem értem...Ekkora szopóágon soha nem voltam!

Ha 200%-ig biztos vagy benne hogy nem vagy még semi-tilten sem akkor told tovább, semmi mást nem tudsz csinálni. Én nem hiszek abban hogy majd másik terem, meg kipörgetem stb stb... Adott a variancia, ami most megmutatja a gusztustalan aljadék oldalát.

Ahogy cincinatus is mondta nekem pár napja a husáng topikban (majdnem ezt):
Jobb ha most birkózol meg egy ilyen sorozattal mintha akkor ütne be először amikor otthagyod a melót és ebből kezdesz élni. Nagyon drukkolok hogy gyorsan visszájára forduljon és jöjjön a godmode :)

cincinatus
2011. jan. 14. 12:59

Orange

Ezek sajnos benne vannak, a turbó játékban még jobban mint a normálban.

Ez is része (sajnos)a tanulási folyamatnak.

Mára szerintem hagyd abba és egy pár napig stop loss/win-t játssz.

Én július-augusztusban kaptam egy 300 meccsnyi szívást, de akár 800-1000 meccs BE is benne lehet.

Szerintem ne válts termet, sok idő elmegy a másik terem megismerésével.

Egyébként Ipokeren még kapsz 20 $-on elég játékot (de felette már nem!), azt hallottam, hogy Ongamen is.

Agitator
Válasz cincinatus kommentjére
2011. jan. 14. 13:18

Nem HU-ban hanem sima SNG-ben vagyok cca 40BI buktában úgy, hogy tegnap is buktam HU-t 8:1 arányból, mert az ellenfél mindennel lemákolt.
Sajna ki kell pörgetni ezt a szériát, akármennyire is fáj :(
Drukkolok hogy "feltámadj" minél előbb!

Orang3J3ws99
Válasz Agitator kommentjére
2011. jan. 14. 14:01

Köszönöm srácok! Nagyon jól esik! :)

Élő ügyfélszolgálat