Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PA Heads Up Challange 2011

mrj
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. jan. 14. 15:18

Köszönöm srácok! Nagyon jól esik! :)

lehet ez is segít.

weaktight | Hand | AA - No Limit Holdem Tournament

ellen 3bet 50% 60 hand után, 33K down on FTP

ja és párhuzamosan a másik asztalon megcsinláta majdnem ugyanezt egy 7K játék után scope ability 98 as regulárral. EZ game:)

benAKJ
Válasz mrj kommentjére
2011. jan. 14. 16:00

-10Bi

mai nap eléggé szopóállarc. K10s alázza a 37off, flop sort telibeveri a river 1 lapos szín...
de kitartás :D

delfinkutya
Válasz benAKJ kommentjére
2011. jan. 14. 16:16

Itt a módosított összesítőlap:

https://poker-akademia.com/vBulletin/images/attach/pdf.gif

@Jonas: azé már nekem is kéne egy pontocska, nem csak neked meg Orangnak:)

Bulobél
2011. jan. 14. 16:39

A tegnap estéről pár szó...

Először is gratulálok a győzteseknek! GG!

Másodsorban a tegnap esti "privát" versenyről. Jonas Broval és DK-val azért kezdtük el szervezni ezt a versenyt, hogy egymás között, a Topic és az Akadémia társasága összemérhesse a tudását. FUN JELLEGGEL! Sajnos tegnap nem így történt, mivel néhány külsős résztvevő is megjelent a versenyen. Ezzel semmi gond nem lett volna, ha jelzik számunkra a részvételi szándékukat, január 5-ig. A pontversenynek pont az a célja, hogy hétről-hétre fix társaság legyen, ne legyenek mindig új tagok. Persze a következő sorozatra már jelentkezhet megint mindenki.

A jövő héttől a PS HG keretein belül fogjuk rendezni a versenyt így, nem lesz lehetőség hasonló incidensre.

A továbbiakban kérnék minden tagot, hogy amennyiben új versenytársakat szeretne invitálni a PA HU C-re, pm-ben szóljon Jonasnak vagy nekem.

A következő sorozatra várunk szeretettel minden tegnap megjelent külsős munkatársat, amennyiben szeretnének részt venni rajta. Ebben a topicban lesz meghirdetve.

Üdv,
O.

Üdv mindenkinek!
Lehet én értem félre, de ez az oldal tudtommal azért alakult és működik, hogy egy bizonyos közösség támogassa egymást, aki jobb játékos segítsen, aki rosszabb az pedig segítséget kérhessen. Igazatok van abban, hogy voltunk páran akik későn regisztráltak (szóltak a versenyen való részvételi szándékukról), teljesen jogos, de a felháborodás ami egyes embereken kiütközött az lett volna az utolsó ami ezek miatt eszembe jutott volna. Kérem azokat akik így tettek, gondolják át ezt az egészet...nem ellenségeket keresünk egymásnak, hanem támogató feleket, barátokat! Remélem egyetértetek ezzel, és, hogy nem lesz több incidens ezzel a témával kapcsolatban!
Még egyszer bocsánatot kérek dfecco-tól, tényleg unfair voltam, remélem a haragod idővel elszáll! :S :)
Ami pedig a versenyt illeti, szívesen folytatnám, ha ez a többieknek nincsen ellenére, még úgy is, hogy a most szerzett pontomat elveszitek!
További szép napot illetve lapömlést mindenkinek!
Üdv: Bulo

Jonas 77
Válasz Bulobél kommentjére
2011. jan. 16. 12:51

Szia Bulobél!

Bocsi a kései válaszért. Maximálisan igazad van abban hogy az egész oldal és a közösség célja a fejlődés és tanulás egymás segítése által. Várunk is titeket a husng topikban, jöhet minden hand vagy stratégiai kérdés vagy elemzés.

Az emberek reakciója nyilván elég intenzív volt, de ebben szerintem te/ti is sárosak vagytok. Nem nagyon válaszolgattatok az asztalokon a chatben illetve a fórumban, illetve még mindig nem tudjuk hogy szereztetek jelszót. (Nyilván ez úgy lett volna korrekt ha az jelentkezik aki kiadta, de erről már lemondtam.) Ha egyből az elején leírtad volna ezt amit most, sokkal jobb lett volna a fogadtatás is. Ettől függetlenül részemről nincs harag, fátylat rá :)

Az utólagos csatlakozással kapcsolatban:
Mielőtt elindult a sorozat volt egy szavazás aminek az eredménye alapján írtam meg a szabályzatot. A legtöbb szavatot az a verzió kapta hogy ne legyen csatlakozás 10 hétig a regisztrációs időszak lezárulta után, így ha nem haragszol én ehhez tartanám magam a döntő többség véleményét tisztelve. Ha a többiek máshogy gondolják adjanak hangot ennek itt a fórumban.

A 10 hét leteltével egyébként mindenképpen lesz 1 új kérdőív, így ha lesz kedvetek nem csak nevezni tudtok majd a következő sorozatra, hanem alakíthatjátok a szabályokat is még mielőtt elindulna.

Remélem nincs harag.
J

Orang3J3ws99
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. jan. 18. 12:44

Sziasztok!

A Home Game keretein belül folytatjuk a HU tornát. Az este folyamán felteszem a private club ID-t, valamint a meghívó kódot.

Amennyiben bármilyen kérdés van, jelezzetek nyugodtan, adminokként Jonassal állunk rendelkezésetekre.

Üdv,
O.

rockett
2011. jan. 18. 13:45

Sziasztok!

A Home Game keretein belül folytatjuk a HU tornát. Az este folyamán felteszem a private club ID-t, valamint a meghívó kódot.

Amennyiben bármilyen kérdés van, jelezzetek nyugodtan, adminokként Jonassal állunk rendelkezésetekre.

Üdv,
O.

Ha már Home Game, azon gondolkodtam, hogy kijátszhatnánk a raket azzal, hogy játékpénzben szervezzük meg a tornát, az 5$-os nevezési díjat meg ugyanúgy el lehet osztani a győztesek között, mondjuk ha elutaljuk a versenyigazgatónak pl.: orange vagy Jonas. És szabályosan el lenne osztva az első 4 között mint eddig. A rake-t sem kellene megtartani, hanem egy külön alapban lehetne gyűjteni, és szép summát kapna belőlük a végén az első 5 helyezett. vagy csinálnák a végén egy bónuszfordulót egy +versennyel aminek már nem kell feltétlenül HU-nak lennie, és ott lenne megnyerhető:) Tudom érdekes ötlet, de kíváncsi vagyok ki mit szól hozzá:)

Orang3J3ws99
Válasz rockett kommentjére
2011. jan. 18. 14:01

Ha már Home Game, azon gondolkodtam, hogy kijátszhatnánk a raket azzal, hogy játékpénzben szervezzük meg a tornát, az 5$-os nevezési díjat meg ugyanúgy el lehet osztani a győztesek között, mondjuk ha elutaljuk a versenyigazgatónak pl.: orange vagy Jonas. És szabályosan el lenne osztva az első 4 között mint eddig. A rake-t sem kellene megtartani, hanem egy külön alapban lehetne gyűjteni, és szép summát kapna belőlük a végén az első 5 helyezett. vagy csinálnák a végén egy bónuszfordulót egy +versennyel aminek már nem kell feltétlenül HU-nak lennie, és ott lenne megnyerhető:) Tudom érdekes ötlet, de kíváncsi vagyok ki mit szól hozzá:)

Én a Goldstarra hajtok, így kellenek a pontok :)

Orang3J3ws99
2011. jan. 18. 19:33

Ahogy ígértem:

Club ID: 29853
PW: slowplayupay

A torna már fel van lőve, így jelentkezhettek. Annyit kérnénk, hogy első körben (a PA HU C. 2-ig!) csak azok jelentkezzenek, akik január 5-ig jelezték részvételi szándékukat.

Amennyiben olyan személy jelentkezik aki a fent említett gárdában nincs benne, nem fogadjuk el e jelentkezését, azonban a PA HU C. 2-n részt vehet, akkor ismét meghirdetjük a versenysorozatot.

Kérlek Titeket, hogy az ellenfél késése esetén üljünk mi is sitoutra és várjuk meg.

Bármilyen kérdéssel forduljatok nyugodtan hozzánk.

O.

sportember
2011. jan. 18. 19:42

elvileg jelentkeztem :)

Élő ügyfélszolgálat