Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PA HU Challenge 2011 - Reloaded

FeketeS
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. márc. 31. 21:06

1 pont bezsákolva :)
Jó játék volt, az uccsó partit bemákoltam

cincinatus
Válasz FeketeS kommentjére
2011. márc. 31. 21:07

Meg kéne már tanulnom az ilyen 73-27 %-eket behúzni:))

FeketeS
Válasz cincinatus kommentjére
2011. márc. 31. 21:14

Meg kéne már tanulnom az ilyen 73-27 %-eket behúzni:))

:D:D az nem árt :)

Egyébként borzalmas move volt az a flop AI?
Úgy gondoltam, hogy a 55-99 nehéz helyzetben van, simán dobatható, de ha mégsem, akkor meg van outom bőven.
Az Ax-ek, amikkel 3 betelsz, nyilván nem kaptak semmit, így maradt a TT,JJ (ezekre volt blockerem), a QQ, KK, és az AA.
Ha kicsit hívok, vagy checkelek, akkor jönnek tovább a kis párok, és az AK,AQ, talán az AJ is.
AA,KK,QQ,JJ,TT-t úgy sem dobattam volna semmiképpen sem.

cincinatus
2011. márc. 31. 21:26

Számítottam rá, hogy emelsz ha checkelek:)

Nyilván AI-vel tényleg egy csomó lapot tudsz dobatni, főleg AK, AQ, AJ, kis PP, esetleg közepes PP.

De az AI ilyen helyzetben rendszerint FD-t vagy kis-közepes PP-t jelent, szóval regulárktól kapni fogsz rá call-t 88+, illetve a magasabb FD-któl.

AA-t és KK-t pedig nem tudtam a kezedbe adni. (Ez az eset egyébként is cooler lett volna.)

FeketeS
Válasz cincinatus kommentjére
2011. márc. 31. 21:33

Számítottam rá, hogy emelsz ha checkelek:)

Nyilván AI-vel tényleg egy csomó lapot tudsz dobatni, főleg AK, AQ, AJ, kis PP, esetleg közepes PP.

De az AI ilyen helyzetben rendszerint FD-t vagy kis-közepes PP-t jelent, szóval regulárktól kapni fogsz rá call-t 88+, illetve a magasabb FD-któl.

AA-t és KK-t pedig nem tudtam a kezedbe adni. (Ez az eset egyébként is cooler lett volna.)

Thx. az elemzést :)

Közben a 2. is shippelve, megvan az idei széria első bluffcatch-e is :)

Sobi
2011. márc. 31. 21:57

Thx. az elemzést :)

Közben a 2. is shippelve, megvan az idei széria első bluffcatch-e is :)

Persze....
Itt úgy látom mindenki a legnagyobb wp-jét akarja végre hajtani, mint az előző sorozatba.....

Pedro83
Válasz Sobi kommentjére
2011. márc. 31. 22:27

Nekem sörözésbe torkollott a délután, de úgy látom 10. helyen végeztem...ez hogy lehet? ellenfelem is sit out volt és mákoltam?

FeketeS
Válasz Sobi kommentjére
2011. márc. 31. 22:36

Persze....
Itt úgy látom mindenki a legnagyobb wp-jét akarja végre hajtani, mint az előző sorozatba.....

Dehogy, szó sincs róla. De ha egyszerűen hihetetlen, hogy az ellenfél előtted van, akkor nyivlán nem dobod el a bluffcatchered :)

Jonas 77
Válasz Pedro83 kommentjére
2011. márc. 31. 22:44

Nekem sörözésbe torkollott a délután, de úgy látom 10. helyen végeztem...ez hogy lehet? ellenfelem is sit out volt és mákoltam?

Első körben nem kaptál ellenfelet, és mivel a 2. kanyarban vártak rád jó sokáig így viszonylag későn estél ki a többiekhez képest az adott körben.

delfinkutya
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. márc. 31. 22:56

Gratula a győztesnek!

/az eredményeket holnap feldobom/

Élő ügyfélszolgálat