1 pont bezsákolva :)
Jó játék volt, az uccsó partit bemákoltam
Meg kéne már tanulnom az ilyen 73-27 %-eket behúzni:))
Meg kéne már tanulnom az ilyen 73-27 %-eket behúzni:))
Számítottam rá, hogy emelsz ha checkelek:)
Nyilván AI-vel tényleg egy csomó lapot tudsz dobatni, főleg AK, AQ, AJ, kis PP, esetleg közepes PP.
De az AI ilyen helyzetben rendszerint FD-t vagy kis-közepes PP-t jelent, szóval regulárktól kapni fogsz rá call-t 88+, illetve a magasabb FD-któl.
AA-t és KK-t pedig nem tudtam a kezedbe adni. (Ez az eset egyébként is cooler lett volna.)
Számítottam rá, hogy emelsz ha checkelek:)
Nyilván AI-vel tényleg egy csomó lapot tudsz dobatni, főleg AK, AQ, AJ, kis PP, esetleg közepes PP.
De az AI ilyen helyzetben rendszerint FD-t vagy kis-közepes PP-t jelent, szóval regulárktól kapni fogsz rá call-t 88+, illetve a magasabb FD-któl.
AA-t és KK-t pedig nem tudtam a kezedbe adni. (Ez az eset egyébként is cooler lett volna.)
Thx. az elemzést :)
Közben a 2. is shippelve, megvan az idei széria első bluffcatch-e is :)
Nekem sörözésbe torkollott a délután, de úgy látom 10. helyen végeztem...ez hogy lehet? ellenfelem is sit out volt és mákoltam?
Persze....
Itt úgy látom mindenki a legnagyobb wp-jét akarja végre hajtani, mint az előző sorozatba.....
Nekem sörözésbe torkollott a délután, de úgy látom 10. helyen végeztem...ez hogy lehet? ellenfelem is sit out volt és mákoltam?
Gratula a győztesnek!
/az eredményeket holnap feldobom/