Gratula a győztesnek!
/az eredményeket holnap feldobom/
gg sipinho:)
gg volt
elmákoltam magam a top 4-ig, ahol aztán elfogyott a lendület:)
grat a győztesnek.
Az összetett verseny első 3 helyezettjének szeretnénk felajánlani egy-egy Pókerakadémia pique pólót, Pókerakadémia baseball sapkát és egy-egy originál WSOP cartamundi kártyapaklit.
Megkérném a verseny főszervezőjét, hogy a versenysorozat végén gyűjtse be a top 3 helyezett nevét, címét, telefonszámát és küldje el az infokukacpokerakademia.com címre, hogy el tudjuk postázni az ajándékokat.
Jó játékot!
Az összetett verseny első 3 helyezettjének szeretnénk felajánlani egy-egy Pókerakadémia pique pólót, Pókerakadémia baseball sapkát és egy-egy originál WSOP cartamundi kártyapaklit.
Megkérném a verseny főszervezőjét, hogy a versenysorozat végén gyűjtse be a top 3 helyezett nevét, címét, telefonszámát és küldje el az infokukacpokerakademia.com címre, hogy el tudjuk postázni az ajándékokat.
Jó játékot!
Grat a győztesnek!
Én elmákoltam magam ITM-ig, de aztán FT buble lettem. :D
Nem baj, hajtok a pólóra meg a sapkára. Egyelőre "csak" mrj-n kell átnyomulni ehhez. :)
Grat a győztesnek!
Én elmákoltam magam ITM-ig, de aztán FT buble lettem. :D
Nem baj, hajtok a pólóra meg a sapkára. Egyelőre "csak" mrj-n kell átnyomulni ehhez. :)
rajtam nem lesz nehéz. FTP-n nagyobb esélyem lenne, a PS csal:)
Szerintem meg az FTP csal, legalábbis HU-ban mindenképp :D
Az a csodaszép ebben a beszélgetésben hogy két Pro Team tag osztja az igét. :))
Vigyázzatok, valaki valahol már rátok hivatkozva bizonygatja a maga igazát :D :D :D