PA Open 2 - Mybet Csapatverseny
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg a Mybet Poker aliasát (azt, ami az asztaloknál is látszik) a Pókerakadémia profiljában, mert a rendszer automatikusan fogja a nevekhez a pontokat hozzárendelni. Ha eltérést tapasztaltok, akkor vegyétek fel a kapcsolatot velünk.
Nem enged regisztrálni a terem aszt írja keresem fel az ügyfélszolgálatot ,pedig nincsen regisztrációm!
Egy tagot keresek 'adamka88' és jómagam mellé. Ide jelentkezzen a szerencsés vagy pedig írjon privátban nekem és a részleteket megbeszéljük.
SharkScope - Online and Live Poker Statistics
SharkScope - Online and Live Poker Statistics
Üdv mindenkinek. Nekem van csapatom (Tres Cerveza), de véletlenül a felhasználónevemet (dragon1977) adtam meg a nicknevem (Peti19770111) helyett. Remélem ez majd javítható lesz. Azért jelentkeztem a a #2-es versenyre. Írtam E-mail-t a support-nak, de még nem reagáltak. Nyugtasson meg valaki, hogy azért ha sikerül az első helyen végeznünk, akkor számíthatunk a nyereményre.
A csapatkapitányunkkal (TL Sac) hasonló a helyzet, ő TSac40 nicknéven játszik a #1-es versenyen.
Magyarán szólva balfékek voltunk...:))
Jó lenne màr làtni a végeredményt. A pontszàmot tudom
Giovanni84 nek miért nincs kiìrva a mybetes nick neve?
203 pont