Úgy látszik ez este nem sok sikert hoztak nekünk az AA-ok én is csak a vakokat vittem velük:). Viszont én pont azokra toltam be mindent:(.
Valószínűleg én is ezt tettem volna, tényleg elég valószínűtlen (= nagy pech), hogy egy pocket rocketbe fut vele az ember.
Nincs mérlegem, de én is ezt az egy pozítiv dolgot látom benne :-)
Nem tudom ez tényleg rossz lépés? De mit kellett volna tennem? Emeljek 250/500 vakoknál 1500-ig a pénzem kb 1/3-át ha rám emelnek már úgy is kénytelen vagyok allin menni persze azt már be is hívták volna ha emelnek, ha csak megadják a flop után ha nem talál el elsőként elég nehéz helyzetbe kerültem volna. Ha bedobatják velem akkor utána egy allint is kevés megnyernem ahoz hogy nyugodtan játszak tovább. Vagy rosszul gondolom? Mire várjak addig már kaptam három AA nem bízhattam a 4.-ben:D. Sokáig poziciot nem várhattam az a vak is rosszul esett volna ami utána jött ha nem kapok lapot. Ki mit csinált volna? zsetonom kb 5000 vakok 250/500, UTG.
Nem tudom ez tényleg rossz lépés? De mit kellett volna tennem? Emeljek 250/500 vakoknál 1500-ig a pénzem kb 1/3-át ha rám emelnek már úgy is kénytelen vagyok allin menni persze azt már be is hívták volna ha emelnek, ha csak megadják a flop után ha nem talál el elsőként elég nehéz helyzetbe kerültem volna. Ha bedobatják velem akkor utána egy allint is kevés megnyernem ahoz hogy nyugodtan játszak tovább. Vagy rosszul gondolom? Mire várjak addig már kaptam három AA nem bízhattam a 4.-ben:D. Sokáig poziciot nem várhattam az a vak is rosszul esett volna ami utána jött ha nem kapok lapot. Ki mit csinált volna? zsetonom kb 5000 vakok 250/500, UTG.
Az a baj az előzőekkel - és megjegyzem én nem vagyok versenyjátékos - hogy a következő két leosztás után Hero már csak 9BB-vel ül és várja a csendes halált. Jön még kb 3 leosztása, melyben valamelyest jó pozíciója lesz, ha ekkor nem kap éppkézláb lapot, akkor vége van. Ráadásul 9BB stack, vagy az alatti már egyre kevésbé alkalmas arra, hogy "félelmetes" hatása legyen az all-in-jének.
Egy UTG emelés ezeknél a vakoknál mondjuk 1000re eléggé ilyesztő tud lenni. Erre csak egy kilatastalan helyzetben lévő shortstack tolja vissza gyengébb lappal. Egy bigstack csak AQ-AK illetve 1010-AA ig meri ratolni egy UTG minraisre. ilyenkor megadni már nem hiszem hogy valaki megad. Ha meg mégis. Még itt is van hely. Ha nem találod el a flopot még akkor is emelhetsz fél potot. Ha tovabb nyomja itt még feladhatod és később felteheted egy duplázásra, mikor több informaciod van. Sokszor jobb poziciobol egy gyengebb nem annyira dominélt lappal allint menni.
8100 volt az atlag stack neked 5500. még 8 jatekos volt jatekban. Te ekkor úgy hogy utannad jön még 7 ember egy AJo-ra fel teszed az egész versenyt.
Nem értem a logokat az allinben. . Mivel valószínű volt hogy az asztal imidzsét tekintve csak jobb lap adhatja meg egy UTG allin emelését.... plusz nagy az esély, mivel még hét ember van mögötted, hogy egy AQ egy AK vagy JJ, QQ, KK, AA fogad téged amik által iszonyatosan dominálva vagy....
Amíg zsetonod van a versenyben vagy, én továbbra is úgy gondolom lehetett volna alkalmasabb szituaciot talalni a duplázási kísérletre....
Zoleee: abban igazad, van, hogy feltehetően csak jobb lap adja meg, de ebben a szituációban, ezzel a lappal nem feltétlenül duplázni akarunk, simán jó, ha vakot tudunk lopni, azzal nyerünk még egy kört.
Tovább van még egy probléma:
Mérnök Úr minrézel, vagy emel pl 3BB-t. Mindenki dob, majd Te BB-ből visszatolod az all-int. Marad 7BB-je, ha nem fogadja el, ráadásul következő leosztásban jön a vak, ami tovább csökkenti a stack méretét. Szerintem itt már hiba a dobás, így:
Ebben a szituban szerintem emelni kell AJ-val, s miután kicsik a stack-ek, és mindenkinek fájna azért 10-11BB-s bukás nincs értelme sem minrézelni, sem stackünk felét úgy a potba rakni, hogy mindenképpen all-in megyünk utána. Akkor inkább mi legyünk azok, akik betolják a zsetonokat, s ha csak a vakokat tudjuk vinni, az sem olyan nagy baj.
Szerintem.
gyorsan kellett döntenie na :)))))