Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Póker Akadémia Téli Bajnokság

Godmode
Válasz want2push kommentjére
2008. jan. 7. 15:56

Ma ismet munka van es eskuszom nem en szervezem igy...:(
Szoval ma este ismet nightmare lesz a szamitogep mogott, remelem ma fizetos helyet elerve... :cool:

Slash
Válasz want2push kommentjére
2008. jan. 7. 15:57

Remélem ma egy kicsit tovább bírom, mint a múltkor! Mondjuk a döntő asztalra kerülni nem lenne rossz... :cool:

Nekem is ez van tervbe véve:)

kisrapi
Válasz Slash kommentjére
2008. jan. 7. 16:09

Nekem nehéz lenne a múltkorinál gyengébben szerepelnem, nem szeretnék ismét csak nézőként szurkolni órákon keresztül, remélem a kliens is kegyes lesz hozzám...

medgypeti
Válasz kisrapi kommentjére
2008. jan. 7. 16:37

Nekem nehéz lenne a múltkorinál gyengébben szerepelnem, nem szeretnék ismét csak nézőként szurkolni órákon keresztül, remélem a kliens is kegyes lesz hozzám...

Most én is szeretnék legalább FT-re kerülni.Ma voltam két vizsgán is, kicsit fáradt vagyok, de estére összekapom magam!:)

Demiro
Válasz medgypeti kommentjére
2008. jan. 7. 17:42

A mai nap legnagyobb kérdése, hogy ki állítja meg tecát! :D

Skiboy
Válasz Demiro kommentjére
2008. jan. 7. 17:56

A mai nap legnagyobb kérdése, hogy ki állítja meg tecát! :D

Teca sajnos ma este dolgozik, úgyhogy nem tudja megvédeni az elsőségét. :)

Slash
Válasz Skiboy kommentjére
2008. jan. 7. 18:59

Teca sajnos ma este dolgozik, úgyhogy nem tudja megvédeni az elsőségét. :)

Ez nagy kár:(

Ropi
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jan. 7. 19:16

Ropi! A kiegészítéssel azt akartad elérni hogy én all inre emeljelek, mert akkor jol volt jatszva!? Vagy flopot akartal nezni? Mert az szerintem nem tul jo ötlet ebben a szituacioban....

Én a partyra úgy emlékszem, hogy sb-ből minraiseltem, hogy nagyon lopás szagú legyen a dolog, erre te alli-in hívtál. A megadáson sokat gondolkodtam, de végül magattam, s mutatáskor vigyorgott is a fejem :D , persze tudat alatt éreztem ellened nem lehet esélyem:mad: , s ezt a flop alá is támasztotta.
Mindenesetre ennél nagyobb bad beateket is láttam a verseny során....

Zoleee
Válasz Ropi kommentjére
2008. jan. 7. 19:18

Hmm en egyből utanna irtam a postot, de lehet tévedek...
Ma visszavághatsz :-)

makkkiraly
Válasz Zoleee kommentjére
2008. jan. 7. 19:23

Sajnos nekem is közbejött valami így nem tudok részt venni a mai versenyen...mindenkinek jó játékot kívánok!

Élő ügyfélszolgálat