Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Pókerakadémia versenysorozat

buktar
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 22. 11:46

Nekem nevezési díjnak az 5,-EUR tökéletes megfelel!

Szerintem is elég, így kijön 30-40,-EUR -ból, ha nem kerülök soha ITM -be!

És lesz mit elemezni a napi badbeat topicban! :D

naggeri
Válasz buktar kommentjére
2007. nov. 22. 11:55

A fix limit HE helyett lehetne tényleg inkább HORSE. Abban úgy is benne van, plusz még sok érdekes game is. :) Az alapszabályokat már elsajátítottam, de stratégiák hiányában ez nagyon kevés. Bár nem hiszem hogy a jelenlévők közül bárki makulátlanul játszik Stud 8or better-t vagy RAzz-t. :)
Tényleg a Horse-ban az E a végén az a Stud v. omaha 8or better?

Gábor
Válasz naggeri kommentjére
2007. nov. 22. 12:01

Figyelmetekbe ajánlom, hogy a Paraminon játszható a klasszikus 5 lapos póker.

kisrapi
Válasz Gábor kommentjére
2007. nov. 22. 12:10

Viszont a paraminon tudtommal nincs HORSE...
Ja amúgy az elgondolást maximálisan támogatom, szerintem a nevezési díj is tökéletes, komolyan lehet venni egy freeroll-t is, ha az itteni tagok az ellenfelek...

Gábor
Válasz kisrapi kommentjére
2007. nov. 22. 12:45

Szerintem is az alacsony nevezési díj az indokolt, hogy az ne gátoljon senkit a részvételben.
Magasabb nevezési díj indokolt lehet az „ejtsd ki w2p-t vagy skiboy-t” versenyen, hogy ne a két skalp megszerzésére legyen a legfőbb motivációt.

lederman
Válasz Gábor kommentjére
2007. nov. 22. 14:59

Én is nagyon szívesen indulnék egy ilyen versenysorozaton.
Nagyon tetszik az egész ötlet. Pont megfelelő a nevezési díj (ha freeroll lenne 0$ összdíjazással, akkor is játszanék, de így azért jobban tetszik), jópofák a speciális versenyek is.
HU-bajnokságon már nagyon rég szívesen részt vennék. Egyedül ami miatt kicsit húznám a szám az a fix limit hold'em, engem az egyáltalán nem szórakoztat (valószínűleg ki is hagynám), viszont a HORSE az jöhetne.
Illetve a moneytransfere-es ötlet is nagyon baráti dolog, én igénybe is venném.

Demiro
Válasz kanrich_ kommentjére
2007. nov. 22. 15:42

De egyébként tudjátok, hogy mire gondoltam még? Csinálhatnánk egy darab 5 card draw versenyt! A régi, klasszikus időkre megemlékezve! :)

Nekem nevezési díjnak az 5,-EUR tökéletes megfelel!

Nagyon jó ötlet a versenysorozat! Az 5 lapos versenynek én is örülnék!

Felidézhetnénk a vadnyugati időket. :)

dzsairosz
Válasz Demiro kommentjére
2007. nov. 22. 15:56

Szerintem legyen az összes lehetséges játék, Fix Limit mindenképpen, Heads-up verseny, PLO. 5 card draw nagyon jó ötlet, ki ne hagyjuk. HORSE is jöhet (Naggeri az E a Stud Eight or Better-re vonatkozik), bár az nincs Paramin-on, lehetne a verseny a Pokerstarson, ott minden van.
Tudom, nem a pénzről szól az egész, de plusz motivációnak, illetve, hogy minél többen legyünk, lehetne a versenysorozat első 3. helyezettjének valami pénzdíjat felajánlani, vagy kupát.Mit szóltok?

bojanika
Válasz naggeri kommentjére
2007. nov. 22. 16:04

Tényleg a Horse-ban az E a végén az a Stud v. omaha 8or better?

H : Hold'em
O: Omaha
R: Razz
S: Seven-card Stud high
E: Seven-card stud high-low Eight or better, or hi-lo

Ha nincs a Paramin-on, akkor nincs. Így jártunk. A vadnyugati póker jöhet helyette...
Jó móka lesz :)

lederman
Válasz bojanika kommentjére
2007. nov. 26. 15:47

Lehet már tudni valami konkrétabbat (mondjuk a tervezett időpontokat)?

Élő ügyfélszolgálat