Nekem nevezési díjnak az 5,-EUR tökéletes megfelel!
A fix limit HE helyett lehetne tényleg inkább HORSE. Abban úgy is benne van, plusz még sok érdekes game is. :) Az alapszabályokat már elsajátítottam, de stratégiák hiányában ez nagyon kevés. Bár nem hiszem hogy a jelenlévők közül bárki makulátlanul játszik Stud 8or better-t vagy RAzz-t. :)
Tényleg a Horse-ban az E a végén az a Stud v. omaha 8or better?
Figyelmetekbe ajánlom, hogy a Paraminon játszható a klasszikus 5 lapos póker.
Viszont a paraminon tudtommal nincs HORSE...
Ja amúgy az elgondolást maximálisan támogatom, szerintem a nevezési díj is tökéletes, komolyan lehet venni egy freeroll-t is, ha az itteni tagok az ellenfelek...
Szerintem is az alacsony nevezési díj az indokolt, hogy az ne gátoljon senkit a részvételben.
Magasabb nevezési díj indokolt lehet az „ejtsd ki w2p-t vagy skiboy-t” versenyen, hogy ne a két skalp megszerzésére legyen a legfőbb motivációt.
Én is nagyon szívesen indulnék egy ilyen versenysorozaton.
Nagyon tetszik az egész ötlet. Pont megfelelő a nevezési díj (ha freeroll lenne 0$ összdíjazással, akkor is játszanék, de így azért jobban tetszik), jópofák a speciális versenyek is.
HU-bajnokságon már nagyon rég szívesen részt vennék. Egyedül ami miatt kicsit húznám a szám az a fix limit hold'em, engem az egyáltalán nem szórakoztat (valószínűleg ki is hagynám), viszont a HORSE az jöhetne.
Illetve a moneytransfere-es ötlet is nagyon baráti dolog, én igénybe is venném.
De egyébként tudjátok, hogy mire gondoltam még? Csinálhatnánk egy darab 5 card draw versenyt! A régi, klasszikus időkre megemlékezve! :)
Nekem nevezési díjnak az 5,-EUR tökéletes megfelel!
Szerintem legyen az összes lehetséges játék, Fix Limit mindenképpen, Heads-up verseny, PLO. 5 card draw nagyon jó ötlet, ki ne hagyjuk. HORSE is jöhet (Naggeri az E a Stud Eight or Better-re vonatkozik), bár az nincs Paramin-on, lehetne a verseny a Pokerstarson, ott minden van.
Tudom, nem a pénzről szól az egész, de plusz motivációnak, illetve, hogy minél többen legyünk, lehetne a versenysorozat első 3. helyezettjének valami pénzdíjat felajánlani, vagy kupát.Mit szóltok?
Tényleg a Horse-ban az E a végén az a Stud v. omaha 8or better?
Lehet már tudni valami konkrétabbat (mondjuk a tervezett időpontokat)?