Nekem is tetszik az ötlet, csak mint -néha- dolgozó ember, elképzelhető, hogy ütközne a játék időpontja a munkaadóm felé irányuló kötelezettségeimmel, bár lehet, hogy még így is megoldható. Végülis van net munkahelyen :D
Nevezési díj tényleg annyi legyen, ami senkit nem rettent el, részemről 5-10 ájró rendben.
Sztem versenyre az NL legalkalmasabb, Hold' em verzióban, olyat talán mindenki látott már. Ha esetleg pot vagy fix limit Omaha indulna, az is oké. Többi póker verzió nem igazán. Egyébként a H.O.R.S.E. -ben az 'S' nem a Strip Pokert jelöli? :eek:
Esetleg heads-up Bajnokok Ligája verzióban? Csoportkörök, egyenes kiesés, döntő, kupa, miegymás?
aszta, csak most vettem eszre a topikot
johogy indulnek, asszem talan meg van is accom a paraminon
jok a versenyszamok, ritkan jatszom omaha versenyeken
de eleg erdekesek szoktak lenni
ja es limit hold'em detto (abbol a 6-max erdekesebb mint a FR egyebkent szerintem)
B2b?
Most, hogy atalakult a B2B rendszere, en sztrajkolok ellenuk :mad:, ugyhogy nem szeretnem, ha ott lenne a verseny...
Most, hogy atalakult a B2B rendszere, en sztrajkolok ellenuk :mad:, ugyhogy nem szeretnem, ha ott lenne a verseny...
A sztrajkbol nem engedek :mad:, de a havi pokerakademias talalkozokat tamogatom!!:cool:
Nekem nagyon tetszik ez a havi verseny ötlete:) Sörözéssel dumálással egybe kötve. Mindeképp támogatom!
Nekem is tetszik, csak könyörgöm ne vasárnap legyen!!!
Azt azért nem ígérem, hogy miden hónapban ott leszek, de biztos felmennék 1-2szer..
Jó ötlet, támogatom. Egyébként kb. mikorra várható az indulás?
Jó ötlet, támogatom. Egyébként kb. mikorra várható az indulás?
S mit szólnátok hozzá, ha nem csak neten lenne ilyen versenysorozat, hanem élőben is?
Mit szólnátok egy olyan ötlethez, hogy pl kéthetente/havonta csapjunk akadémiás versenyt vagy versenysorozatot... (lehetőség a találkozásra, dumálásra, sörözésre, versenyelésre, s természetesen mellette, utána cg igény szerint...)
És az nagy gond lenne számotokra ha csak 1-2€ lenne a beugró 1-1 versenyre?