Le a kalappal az akadémia előtt ,tökéletes döntést hoztak szerintem.
A nevezési díj visszaérkezett a számlámra.
Nekem is, 12.46-kor.
Ha mindenkinek megjött szóljatok, hogy visszaállíthassuk anacsa1975 hozzászólási jogát.
Továbbá javasoljuk, hogy egy csupán pár hónapja az akadémiához csatlakozott tag ne kezdjen ilyen kezdeményezésbe. Ha kezd is, egy megbízható régi motoros vegye át a pénzügyek kezelését. Vagy írjatok nekünk és mi is szívesen kezeljük a nevezési díjakat.
Időközben ancsa1975 is e-mailben jelentkezett.
A következő levelet kaptuk tőle:
Tisztelt Pokerakadémia!
A 4.40$-os sit n go versenysorozatra a befizetett nevezések visszatérítésre kerültek. Mellékelten elküldöm az ehez tartozó bizonyítékot is.
A kicsem 01 név azért nem szerepel rajta mivel ö nem akadémiás és vele személyesen rendeztem a dolgot. Kár hogy pár ember úgy gondolta, hogy ez a versenysorozat a pénzlenyúlásról szólt. Sajnálom.
Ha esetleg más megszervezné helyettem ugyanezt a versenysorozatot szivesen jelentkeznék rá.
Szeretném ha tájékoztatnák a fórumozókat hogy a pénzek visszafizetésre kerültek és nem lettek ellopva.
Köszönöm.
Üdv:ancsa1975
A csatolt képen a visszautalások valóságáról is meggyőződhettek. Ancsa1975 hozzászólási jogát vissza állítottuk.
Amennyiben szeretnétek a versenyt újra szervezni, szívesen vállalom a nevezési díjak kezelését. (PS MasterZole) Az állás vezetését időhiány miatt nem merem vállalni, azt magatoknak kell megszervezni.
Üdv
PA support (Zoleee)
Időközben ancsa1975 is e-mailben jelentkezett.
A következő levelet kaptuk tőle:
Tisztelt Pokerakadémia!
A 4.40$-os sit n go versenysorozatra a befizetett nevezések visszatérítésre kerültek. Mellékelten elküldöm az ehez tartozó bizonyítékot is.
A kicsem 01 név azért nem szerepel rajta mivel ö nem akadémiás és vele személyesen rendeztem a dolgot. Kár hogy pár ember úgy gondolta, hogy ez a versenysorozat a pénzlenyúlásról szólt. Sajnálom.
Ha esetleg más megszervezné helyettem ugyanezt a versenysorozatot szivesen jelentkeznék rá.
Szeretném ha tájékoztatnák a fórumozókat hogy a pénzek visszafizetésre kerültek és nem lettek ellopva.
Köszönöm.
Üdv:ancsa1975
A csatolt képen a visszautalások valóságáról is meggyőződhettek. Ancsa1975 hozzászólási jogát vissza állítottuk.
Amennyiben szeretnétek a versenyt újra szervezni, szívesen vállalom a nevezési díjak kezelését. (PS MasterZole) Az állás vezetését időhiány miatt nem merem vállalni, azt magatoknak kell megszervezni.
Üdv
PA support (Zoleee)
Igen,én is visszakaptam a nevezési díjat!Ha a többiek benne vannak,akkor lebonyolíthatjuk a versenyt az Admin által leírtak szerint!
Én továbbra is benne lennék.
Természetesen a pénz nem én kezelem, de többi dolgot továbbra is vállalom.
Akkor Ancsa meg tiltelek 1 személy vagy 2 ?
Már csak ez a kérdés...
Volt még ott egy kisebbféle trükk amikor tiltelek küldött Ancsának 2 USD -t és felkérte az akaémiásokat hogy segítsenek szintén.
Azt hiszem eután kapott is pár embertől néhány dolcsit.
Elég etikátlan mindenféleképpen akár 1 ember trükközött ezzel, akár a hozzátartozóját juttatta adományokhoz kihasználva néhány akadémiás segitőkészségét...
Akkor Ancsa meg tiltelek 1 személy vagy 2 ?
Már csak ez a kérdés...
Volt még ott egy kisebbféle trükk amikor tiltelek küldött Ancsának 2 USD -t és felkérte az akaémiásokat hogy segítsenek szintén.
Azt hiszem eután kapott is pár embertől néhány dolcsit.
Elég etikátlan mindenféleképpen akár 1 ember trükközött ezzel, akár a hozzátartozóját juttatta adományokhoz kihasználva néhány akadémiás segitőkészségét...