Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PS 4,40$ 180 fős Sit N Go versenysorozat kezdődik!!!

Fuvesz
Válasz ancsa1975 kommentjére
2011. máj. 3. 17:12

Csak úgy kíváncsiságból: aki visszakérte, az visszakapta?

Evolution
2011. máj. 3. 17:14

Jelentem a pénz visszaérkezett a számlámra.

ancsa1975
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 3. 17:15

Jelentem a pénz visszaérkezett a számlámra.

köszönöm.
és mindenki másnak is visszafog aki akarja.

Evolution
2011. máj. 3. 17:18

ancsa én még mindig nem értem, h miért kezdtek el téged vádolni. mi indította el a lavinát? illetve miért nem írsz egy hosszabb hangvételű beszámolót magadról, tevékenységedről, ide fűződő kapcsolataidról. písz

Dozso
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 3. 17:18

ahogy irtam,h huu menő valakit 5$al lehuzni. Engem annyira nem izgat ha még igy is lenne. nem ellened irtam. Nekem nem kell visszaküldeni.

ancsa1975
Válasz Dozso kommentjére
2011. máj. 3. 17:26

remélem sikerül végigvinnem ezt a versenysorozatot és bebizonyítani a sok okoskodónak, hogy nem lehúzás volt a dolog. kíváncsi leszek majd akkor mitmondanak???
akkor biztos lapítanak majd mint szar a fűben.

Evolution
2011. máj. 3. 17:42

kösz a választ ancsa.

ivanesz
2011. máj. 3. 18:17

úgy gondolom akik neveztek majd azok majd eldöntik hogy mit szeretnének.
Aki nem a versenysorozat miatt van itt és nem is regisztrált azt megkérném ne döntsön mások helyett.
köszönöm.
és most mondom el utoljára hogy aki kéri annak visszaküldöm a nevezést.
Azok meg örülhetnek akikmiatt meghiusul a verseny.
nagy grat nekik.

Légyszives utald vissza a nevezési díjam.Ha megérkezett természetesen jelezni fogom.

ancsa1975
Válasz ivanesz kommentjére
2011. máj. 3. 18:21

Légyszives utald vissza a nevezési díjam.Ha megérkezett természetesen jelezni fogom.

elküldtem.

Admin
2011. máj. 3. 18:50

Kedves fórumozók!

A Pókerakadémia stábjának rengeteg munkája van. Nincs kapacitásunk detektív munkákat végezni. Ezért az "ancsa1975 Tilt Elek" ügyben is gyors döntést hozunk, mivel szeretnénk rövidre zárni a témát, hogy újra az érdeketeiket szolgáló munkánkat folytathassuk.

A két felhasználót érő vádakat se megerősíteni, se cáfolni nem tudjuk. Minden felhasználó döntsön a saját elbírálása alapján.

Tények: Ma reggel írtunk a Tilt Elek és az ancsa1975 nevű usernek is. Mindkettőjükkel telefonon szerettünk volna beszélni. Tilt Elek titkos céges telefonra hivatkozott, majd újabb kérésre adott egy skype elérhetőséget, amin azóta se sikerült elérnünk. Ancsa1975 azt írta most dolgozik csak este ér rá, de telefonszámot nem adott meg, második kérésre sem. Érdekes módon azonban egész nap a fórumon tevékenykedett...

Amennyiben szeretnék tisztázni magukat, minket hétfőtöl péntekig 10-18 óráig e-mailben, privát üzenetben vagy az ügyfélszolgálaton keresztül elérnek.

Amíg nem tisztázzák magukat 100%-ban, addig felfüggesztjük a hozzászólási jogukat.

A Pókerakadémia felajánlja, hogy kárpótolja azon 10 játékost aki már elutalta ancsa1975-nek az 5$ nevezést. Amennyiben valóban nem kapnátok vissza a nevezéseteket, úgy írjatok az infos címünkre és elutaljuk az 5 dollárt.

1.Harvey-PS Nick: anyucikadta
2. masikati-PS Nick: masikati
3. ivanesz-PS Nick: ivanesz
4. PS Nick: kicsem01
5. Hachiko-PS Nick: Benimex
6. rshrhx-PS Nick: flaszterking
7. CantusPutnok-PS Nick: WishyPapa
8. Dozso-PS Nick: Dozso
9.H3RO-PS Nick: just0magic
10. PS Nick:csufi74

Élő ügyfélszolgálat