Ezeken a versenyeken lehet penzt is nyerni, vagy csak verseny pontot a vegso elszamolashoz?
A PP nyilván szét lesz osztva majd a nyertesek között, a többi csak a hab a tortán:D
Mondjuk HORSE-t nemtom hogy fogok játszani....OHL is érdekes lesz....
Ezeken a versenyeken lehet penzt is nyerni, vagy csak verseny pontot a vegso elszamolashoz?
Az egyes versenyek díjalapja természetesen szétosztásra kerül az adott verseny helyezéseinek megfelelően. De összesítésben "csak" a fődíjat, illetve Egyéb Pontokat lehet nyerni.
Sziasztok, Nagyon tetszik az 5let, és gratula, hogy ilyen fődijat mellé tudtok rakni. Jók a versenyek is. Megpróbálok az összesen elindulni, amennyire az időmbe belefér majd :-)
Regisztráltam a PS-re a pokerakademia.com1-es campaign kóddal, és arra lennék kiváncsi, hogy tudnám igénybe venni az ingyen 2 versenyt?:)
Amikor regsiztrálok a versenyre a saját számlámról vonja le a pénzt :D
Regisztráltam a PS-re a pokerakademia.com1-es campaign kóddal, és arra lennék kiváncsi, hogy tudnám igénybe venni az ingyen 2 versenyt?:)
Amikor regsiztrálok a versenyre a saját számlámról vonja le a pénzt :D
bár valószínűleg nem fogok indulni a sorozaton, max 1-2 versenyen, annyit mindenképp elmondanék, hogy jó kezdeményezésnek tartom és remélem a jövőben is lesznek ilyenek :)
vmi ötlet?
Miért hittem én azt, hogy ez a verseny ma lesz, és mondtam le az esti programot?
Öregszem... :(