Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PSOP 2008 - Póker Akadémia Őszi Bajnokság

ThxLittleFish
Válasz makkkiraly kommentjére
2008. szept. 7. 15:20

Jah, a Side eventre ezt ne hagyd figyelmen kívűl:)

azé ott se gagyi egy ITM helyezés :P

Demiro
Válasz Littlemage kommentjére
2008. szept. 7. 18:04

Wow! Most látom, hogy már 39-en vagyunk feljelentkezve a mai fordulóra. Alaposan megnőtt a létszám a téli bajnokság óta. Nyilván egy EPT belépőjért meg kell küzdeni. Nagy meccsek lesznek!

Tűkön ülök!

Jó játékot és GL mindenkinek!

Littlemage
Válasz Demiro kommentjére
2008. szept. 7. 18:23

41 ;) remélem nem nézek bele overpárral lederman setjébe az első vakszinten :D :D

plusevHUN
2008. szept. 7. 18:49

vmi fejlemény a starsnál a 2 ingyen versenyt illetően? :)

zoltanh
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. szept. 7. 18:52

Nagyon szeretnék indulni, de szerintem 1/2 9-re nem fogok teljesen gép elé kerülni.
GL mindenkinek aki indul! :)

Zoleee
Válasz Demiro kommentjére
2008. szept. 7. 19:06

Wow! Most látom, hogy már 39-en vagyunk feljelentkezve a mai fordulóra. Alaposan megnőtt a létszám a téli bajnokság óta. Nyilván egy EPT belépőjért meg kell küzdeni. Nagy meccsek lesznek!

Tűkön ülök!

Jó játékot és GL mindenkinek!

:) Már 46 induló! Már nagyon várom. Szóltam breethnek is. Azt mondta ha nem indul az esti 10.000$ os WCCOP-én akkor jön ő is :)

Admin
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. szept. 7. 19:17

vmi fejlemény a starsnál a 2 ingyen versenyt illetően? :)

Rajta vagyunk az ügyön, ha nem is a ma esti verseny előtt, de reméljük minél hamarabb megjönnek az ingyen jegyek az új regeknek.

tibzen
2008. szept. 7. 19:27

50 ;)

ThxLittleFish
Válasz Zoleee kommentjére
2008. szept. 7. 19:36

:) Már 46 induló! Már nagyon várom. Szóltam breethnek is. Azt mondta ha nem indul az esti 10.000$ os WCCOP-én akkor jön ő is :)

én is ezen vaciláltam :D :D de inkább PSOP-t játszok itt magasabb a színvonal :P

buktar
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2008. szept. 7. 19:45

Kemény lesz! GL mindenkinek!

Élő ügyfélszolgálat