Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > WCOOP 2010 és PSOP VI. - Szeptemberben versenyzünk

Krono
Válasz zulusierra kommentjére
2010. szept. 6. 21:57

Az övéhez is odaírtak valamit portugálul ha jól sejtem.

Szerk:ráadásul a BIO részhez úgy,hogy törölték a "Winner of 2.500$ 2-7 Triple Draw Lowball Event at the WSOP 2010" feliratot,szóval nem tiszteletből.
Egy kis tüske a 2. helyezettől vagy egy "rajongójától".

Ennek semmi jelentősége. Senki nem vitatja, hogy Pepe milyen jó játékos, és mindenki tudja, hogy karkötős. :)

Triccianus
Válasz Krono kommentjére
2010. szept. 6. 23:25

Na távoztam is, miután előbb egy dáma párom nem bírt egy A6o-val, majd az ász párom egy KQo-val. Ezek szerint a KQ még mindig nuts PS-en :)

annafan
Válasz Triccianus kommentjére
2010. szept. 7. 1:11

Sajna nem, én azzal estem ki. :) 88 még setre is fejlődött. Tegnap meg JJ<66, adja a PS(OP). :)

Jonas 77
Válasz annafan kommentjére
2010. szept. 7. 9:28

Aki tudja mi lett a vége tegye ide!
Nem tudom megvárni míg kiteszik főoldalra :)

dfecco23
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. szept. 7. 9:43

Aki tudja mi lett a vége tegye ide!
Nem tudom megvárni míg kiteszik főoldalra :)

lanciafan nyert, Pedrohun83-at legyőzve a HU-ban. De Zoleee is döntő asztalon volt :) :)

Jonas 77
Válasz dfecco23 kommentjére
2010. szept. 7. 9:51

lanciafan nyert, Pedrohun83-at legyőzve a HU-ban. De Zoleee is döntő asztalon volt :) :)

Azt hittem Zoleee behúzza, amikor utoljára ránéztem elég szép CL volt olyan 12 főnél. Edge meg gondolom megvolt :)

És majd elfelejtettem: Nagy grat a győztesnek!

thomas0318
2010. szept. 7. 10:13

Grat a nyeroknek.

Nekem a harmadik JJ-m elverzett, de nem lehet(ne) panaszom, mert az elozo ketto szettre javult, kar, hogy a harmadik volt a kritikus flip, ami mar szep stackert ment.... probalom magamat gyozkodni, hogy 28BB-bol, nem kellett volna 4bet allin menjek, mert ha call, K magas floppon valszeg eldobom... es meg mindig marad 24 BB.

Mennyire volt ez helyes/helytelen?
Handet nem tudom postolni, de a fentiekbol talan ertheto. AK>JJ

Zoleee
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. szept. 7. 11:05

Grat a nyeroknek.

Nekem a harmadik JJ-m elverzett, de nem lehet(ne) panaszom, mert az elozo ketto szettre javult, kar, hogy a harmadik volt a kritikus flip, ami mar szep stackert ment.... probalom magamat gyozkodni, hogy 28BB-bol, nem kellett volna 4bet allin menjek, mert ha call, K magas floppon valszeg eldobom... es meg mindig marad 24 BB.

Mennyire volt ez helyes/helytelen?
Handet nem tudom postolni, de a fentiekbol talan ertheto. AK>JJ

A legtöbb esetben jó az. Max akkor dobható, ha az ellenfél egy ultra nit, mondjuk 5/5 - 8/6 játékos.

Én élveztem a játékot, kicsit agróbban játszottam a megszokottnál, de elképesztő hogy állandóan QQ/AA-ok ellen mentem. Végül, meguntam, hogy állandóan 3betet kaptam és hibásan rátoltam AT-el a 27bb-és stackem egy 3betre. Ismét QQ volt kint....

De panaszkodni nincs jogom, mert előtte már kiesthettem volna, KQ-al mákoltam le egy AK-át. :-)

Szerdán PLO, na ott megint lehet majd vadulni :-)

Jonas 77
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 7. 11:20

Erről jut eszembe: PLO basics - Tud valaki linkeli ilyet?

Szívesen emelném a dead money-t szerdán, de legalább a nyerés lehetőségének illúzióját szeretném magamban fenntartani :)

Életem első PLO partija lesz, szóval előre is elnézést mindenkitől :D

thomas0318
2010. szept. 7. 11:40

Erről jut eszembe: PLO basics - Tud valaki linkeli ilyet?

Szívesen emelném a dead money-t szerdán, de legalább a nyerés lehetőségének illúzióját szeretném magamban fenntartani :)

Életem első PLO partija lesz, szóval előre is elnézést mindenkitől :D

Ezzel valahogy en is igy vagyok, szoval nem hiszem, hogy eroltetem, de mi lesz akkor a 2/7 tripledraw-n? :D Mert azt (szerintem) meg a PLO-nal is sokkal kevesebben jatszak. Ott Iteo lesz a sztar? ;)

Élő ügyfélszolgálat