Az övéhez is odaírtak valamit portugálul ha jól sejtem.
Szerk:ráadásul a BIO részhez úgy,hogy törölték a "Winner of 2.500$ 2-7 Triple Draw Lowball Event at the WSOP 2010" feliratot,szóval nem tiszteletből.
Egy kis tüske a 2. helyezettől vagy egy "rajongójától".
Na távoztam is, miután előbb egy dáma párom nem bírt egy A6o-val, majd az ász párom egy KQo-val. Ezek szerint a KQ még mindig nuts PS-en :)
Sajna nem, én azzal estem ki. :) 88 még setre is fejlődött. Tegnap meg JJ<66, adja a PS(OP). :)
Aki tudja mi lett a vége tegye ide!
Nem tudom megvárni míg kiteszik főoldalra :)
Aki tudja mi lett a vége tegye ide!
Nem tudom megvárni míg kiteszik főoldalra :)
lanciafan nyert, Pedrohun83-at legyőzve a HU-ban. De Zoleee is döntő asztalon volt :) :)
Grat a nyeroknek.
Nekem a harmadik JJ-m elverzett, de nem lehet(ne) panaszom, mert az elozo ketto szettre javult, kar, hogy a harmadik volt a kritikus flip, ami mar szep stackert ment.... probalom magamat gyozkodni, hogy 28BB-bol, nem kellett volna 4bet allin menjek, mert ha call, K magas floppon valszeg eldobom... es meg mindig marad 24 BB.
Mennyire volt ez helyes/helytelen?
Handet nem tudom postolni, de a fentiekbol talan ertheto. AK>JJ
Grat a nyeroknek.
Nekem a harmadik JJ-m elverzett, de nem lehet(ne) panaszom, mert az elozo ketto szettre javult, kar, hogy a harmadik volt a kritikus flip, ami mar szep stackert ment.... probalom magamat gyozkodni, hogy 28BB-bol, nem kellett volna 4bet allin menjek, mert ha call, K magas floppon valszeg eldobom... es meg mindig marad 24 BB.
Mennyire volt ez helyes/helytelen?
Handet nem tudom postolni, de a fentiekbol talan ertheto. AK>JJ
Erről jut eszembe: PLO basics - Tud valaki linkeli ilyet?
Szívesen emelném a dead money-t szerdán, de legalább a nyerés lehetőségének illúzióját szeretném magamban fenntartani :)
Életem első PLO partija lesz, szóval előre is elnézést mindenkitől :D
Erről jut eszembe: PLO basics - Tud valaki linkeli ilyet?
Szívesen emelném a dead money-t szerdán, de legalább a nyerés lehetőségének illúzióját szeretném magamban fenntartani :)
Életem első PLO partija lesz, szóval előre is elnézést mindenkitől :D