Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > WCOOP 2010 és PSOP VI. - Szeptemberben versenyzünk

dfecco23
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. szept. 7. 11:48

[QUOTE. Ott Iteo lesz a sztar? ;)[/QUOTE]

Ezt szerintem nem volt nehéz kitalálni :D

Jonas 77
Válasz thomas0318 kommentjére
2010. szept. 7. 12:06

Ezzel valahogy en is igy vagyok, szoval nem hiszem, hogy eroltetem, de mi lesz akkor a 2/7 tripledraw-n? :D Mert azt (szerintem) meg a PLO-nal is sokkal kevesebben jatszak. Ott Iteo lesz a sztar? ;)

Akkor kiegészíteném:

PLO basics és 2/7 tripledraw basics linkeket szeretnék kunyerálni, bármilyen linket vagy infot szívesen vennék/vennénk :)

Aki ismeri ezeket a játékokat az néhány linkel garantálhatja hogy jó sok dead money (de legalábbis 1st timer játékos) legyen a vonatkozó versenyeken.

Zoleee
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. szept. 7. 12:19

Akkor kiegészíteném:

PLO basics és 2/7 tripledraw basics linkeket szeretnék kunyerálni, bármilyen linket vagy infot szívesen vennék/vennénk :)

Aki ismeri ezeket a játékokat az néhány linkel garantálhatja hogy jó sok dead money (de legalábbis 1st timer játékos) legyen a vonatkozó versenyeken.

Póker stratégia / Omaha stratégia | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Agitator
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 7. 12:21

Omahán esélyes a felbukkanásom nekem is, bár játszani azt nem tudok :D

Jonas 77
Válasz Zoleee kommentjére
2010. szept. 7. 12:25

Póker stratégia / Omaha stratégia | Online poker, Rakeback, Póker bónusz

Uhh, én kérek elnézést :)
Emlékeztető magamnak: előbb keress, aztán kérdezz...

Thx Zoleee

fejes1988
Válasz Jonas 77 kommentjére
2010. szept. 7. 13:36

az imidzsem a romokban lehet, ugyanis akkora snapcallt kaptam egy resteal allinre bvb egy A5o-tól hogy csak úgy zörgött. :( itt az ideje niteskednem!

Triccianus
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. szept. 7. 13:48

Admin, a PSOP második fordulóját értékelő cikkben elírtátok: nem csütörtökön, hanem szerdán lesz a következő verseny (az első PLO forduló).

Agitator
Válasz Triccianus kommentjére
2010. szept. 8. 9:36

Admin, a PSOP második fordulóját értékelő cikkben elírtátok: nem csütörtökön, hanem szerdán lesz a következő verseny (az első PLO forduló).

Így van, és kivételesen én is ott leszek, ó wow :D :D

caoladder
Válasz Agitator kommentjére
2010. szept. 8. 16:34

Lenne egy kérdésem: felteszem bejutok a végén a top3-ba. El lehet adni az 535$os buyint, vagy kötelező a részvétel?

Zoleee
Válasz caoladder kommentjére
2010. szept. 8. 16:42

Lenne egy kérdésem: felteszem bejutok a végén a top3-ba. El lehet adni az 535$os buyint, vagy kötelező a részvétel?

Holnapra megpróbáljuk kideríteni.

Élő ügyfélszolgálat