[QUOTE. Ott Iteo lesz a sztar? ;)[/QUOTE]
Ezt szerintem nem volt nehéz kitalálni :D
Ezzel valahogy en is igy vagyok, szoval nem hiszem, hogy eroltetem, de mi lesz akkor a 2/7 tripledraw-n? :D Mert azt (szerintem) meg a PLO-nal is sokkal kevesebben jatszak. Ott Iteo lesz a sztar? ;)
Akkor kiegészíteném:
PLO basics és 2/7 tripledraw basics linkeket szeretnék kunyerálni, bármilyen linket vagy infot szívesen vennék/vennénk :)
Aki ismeri ezeket a játékokat az néhány linkel garantálhatja hogy jó sok dead money (de legalábbis 1st timer játékos) legyen a vonatkozó versenyeken.
Omahán esélyes a felbukkanásom nekem is, bár játszani azt nem tudok :D
Póker stratégia / Omaha stratégia | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
az imidzsem a romokban lehet, ugyanis akkora snapcallt kaptam egy resteal allinre bvb egy A5o-tól hogy csak úgy zörgött. :( itt az ideje niteskednem!
Admin, a PSOP második fordulóját értékelő cikkben elírtátok: nem csütörtökön, hanem szerdán lesz a következő verseny (az első PLO forduló).
Admin, a PSOP második fordulóját értékelő cikkben elírtátok: nem csütörtökön, hanem szerdán lesz a következő verseny (az első PLO forduló).
Lenne egy kérdésem: felteszem bejutok a végén a top3-ba. El lehet adni az 535$os buyint, vagy kötelező a részvétel?
Lenne egy kérdésem: felteszem bejutok a végén a top3-ba. El lehet adni az 535$os buyint, vagy kötelező a részvétel?