Godmode
Válasz titcar kommentjére
2008. jún. 12. 2:22
olyat lehet esetleg, hogy a fooldalon az adatoknal is mutassa a privat uzeneteket? :)
Admin
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 12. 5:56
olyat lehet esetleg, hogy a fooldalon az adatoknal is mutassa a privat uzeneteket? :)
Nem rossz ötlet, de még át kell gondolnunk. Ugyanis egyrészről jó, ha minél több dolog elérhető közvetlenül a főoldalról, másrészt viszont nem szeretnénk túlterhelni a főoldalt, valamint a kis bejelentkező dobozt. Szívesen látjuk, ha ehhez más is hozzászól, miszerint szükségesnek tartja-e ezt, vagy pedig elég az email értesítés, valamint a fórum jobb felső részén található link.
Polacheck
Válasz Godmode kommentjére
2008. jún. 12. 9:04
Ezt én is támogatnám, sokszor nem veszem észre, ha üzenetem jön. +1 sor pedig vígan elférne mondjuk a pontszám alatt.
medgypeti
Válasz Polacheck kommentjére
2008. jún. 12. 10:38
Ezt én is támogatnám, sokszor nem veszem észre, ha üzenetem jön. +1 sor pedig vígan elférne mondjuk a pontszám alatt.
Vagy akár a pontszámot ki is lehetne hagyni.Tök felesleges az úgyis csak havonta változik, a privát üzenetek meg akár naponta.
titcar
Válasz Admin kommentjére
2008. jún. 24. 0:42
lehet volt már róla szó, de inkább megkérdezem sok oldal visszaolvasása helyett :)
winreinstallt toltam, azóta nem maradok belépve az oldalra, hogy állítsam be hogy ne kelljen mindig belépni? thx :)
bojanika
2008. jún. 24. 0:51
lehet volt már róla szó, de inkább megkérdezem sok oldal visszaolvasása helyett :)
winreinstallt toltam, azóta nem maradok belépve az oldalra, hogy állítsam be hogy ne kelljen mindig belépni? thx :)
Sztem ez a böngésző beállításától függ. Én legalábbis bárhol léptem be, mindig automatán bejelentkezve maradtam.
Milyen böngészőt használsz?
Littlemage
2008. jún. 24. 0:52
nekem akkor kell belépni, ha törlöm a cookie-kat. lehet a böngésződ automatikus cookie-törlésre van állítva.
titcar
Válasz Littlemage kommentjére
2008. jún. 24. 0:54
tűzrókát használok, nem buheráltam vele semmit se most se korábban, más oldalon belépve maradtam
bojanika
2008. jún. 24. 2:00
tűzrókát használok, nem buheráltam vele semmit se most se korábban, más oldalon belépve maradtam
Vmi a kukikkal lehet. Esetleg lehet, hogy az első alkalommal véletlenül azt nyomtad, hogy ne jegyezze meg a jelszót?
Más ötletem nincsen, nálad nagy rejtélyek vannak. :)
titcar
Válasz bojanika kommentjére
2008. jún. 24. 2:51
Vmi a kukikkal lehet. Esetleg lehet, hogy az első alkalommal véletlenül azt nyomtad, hogy ne jegyezze meg a jelszót?
Más ötletem nincsen, nálad nagy rejtélyek vannak. :)
biztos megjegyeztettem a jelszót, mert alapból be is van írva, igaz nem találtam el elsőre :D , mind1 majd lesz valami :)