egyébként azt hiszem tároljátok a jelszavakat ami nem szép dolog :)
Meg lehetne változtatni a nevet,mert szeretném,és nem találom?Lehetséges,nem akarok újra regelni!
4-edjére játsza el velem a blogmotor, hogy miután 1 oldalt szépen megfogalmaztam, elküldtem, kidobott a nyitóoldalra, és minden elveszett. Kezdek idegbeteg lenni.
4-edjére játsza el velem a blogmotor, hogy miután 1 oldalt szépen megfogalmaztam, elküldtem, kidobott a nyitóoldalra, és minden elveszett. Kezdek idegbeteg lenni.
Meg lehetne változtatni a nevet,mert szeretném,és nem találom?Lehetséges,nem akarok újra regelni!
Sziasztok!
Jó dolognak tartanám, hogy ha egy üzenetemre válasz érkezik, akkor küldjön nekem a rendszer egy figyelmeztető mailt.
(Persze lehet, hogy ez nem lenne nektek olyan jó, mert akkor nem lépkednék be óránként, hogy válaszoltak e a kérdésemre)
Sziasztok!
Jó dolognak tartanám, hogy ha egy üzenetemre válasz érkezik, akkor küldjön nekem a rendszer egy figyelmeztető mailt.
(Persze lehet, hogy ez nem lenne nektek olyan jó, mert akkor nem lépkednék be óránként, hogy válaszoltak e a kérdésemre)
nemtom van-e ilyen opció, hogy az előző látogatásom óta az összes topic / blog / blogkomment kilistázódjon a főoldalon, ne csak korlátozott számú? ha van, akkor hol ha nincs akkor meg csináljátok meg (nem egy bonyolult dolog és így nem marad le semmiről az ember) :)
ill. ilyen itt szóltam hozzá utoljára jellegű dolog van (mint a prohardveren pl) ?
Más: nem lesz valami akadémiás összejövetel nyáron? Nagyon jó lenne szerintem.
Plusz egy őszi bajnokság, ha már a tavaszi-nyári elmaradt. :D