+1 a privát üzenetre főoldalon. Csak hogy érezzétek mennyire jó az ötlet :)
sztem valahova egy kisebb cset-ablakot is berakhatnátok.. mondjuk az oldalsávba, jobb v bal oldalra
Bizonyos ideig szerkeszthetővé tesszük majd a blog és videó kommenteket is. Jelentős fejlesztéseket tervezünk a Pókerakadémia oldalán, aminek ez is része lesz. Ezért is kerestünk/keresünk fejlesztőket.
Mindenkit arra bátorítunk, hogy ebben a topikban a hibák jelzése mellett írja meg, milyen funkcionalitásbeli fejlesztéseket látna szívesen az oldalon.
sztem valahova egy kisebb cset-ablakot is berakhatnátok.. mondjuk az oldalsávba, jobb v bal oldalra
Nem tudom, hogy mennyire megoldható. A főoldali keresőben ha elkezdem beprüntyögni a topic címét, amit keresek, akkor csak akkor adja ki, ha pontosan beírom. Pl "jótékony" akkor a találatoknál nem adja ki a "jótékonykodjunk" topicot. Esetleg lehetne ott is részletes kereső, vagy a goglihoz hasonlóan egy legördülő sávban felsorolná az erre hajazókat.
:) Remélem érthető :)
Az mennyire lenne megvalosithato, hogyha bevezetnetek a like funkciot facebook mintajara, pl handelemzeseknel vagy nh es +1 helyett hasznos lehetne sztem.
Az mennyire lenne megvalosithato, hogyha bevezetnetek a like funkciot facebook mintajara, pl handelemzeseknel vagy nh es +1 helyett hasznos lehetne sztem.
Az 5fpp-s Sunday million szatelit kapcsán jutott eszembe.
Miért nincs megoldva sehol, hogy az ember átigazolhasson, vagyis hogy az, hogy melyik weboldalon keresztül regisztrálta magát egy kliensre, utólag kiváltható legyen valamivel? Mittudomén jelzem a kliens felé, hogy az akadémia annyit reklámozza nekem az oldalukat, hogy szeretem a kliensüket, és ha nem tudatlan kezdő vagyok, aki csak úgy nagy hirtelen rájuk keres, és két perc alatt felregeli magát, akkor biztosan az akadémián keresztül regelem fel magam. Különben sem lehet elvárni egy kezdőtől, hogy tudatában legyen mit jelent, ha csak úgy mezei módon felregel, vagy valamilyen oldalról teszi ezt. :p
nem lehetne az omahát elkülöníteni a más pókerfajtáktól?