Sokszor csak úgy röhögnék, vagy sírnék egy-egy hozzászóláson, de nem engedi a rendszer, mer "minimum 3 karakter". Szerintem ezt fel kellene oldani. :P
Sokszor csak úgy röhögnék, vagy sírnék egy-egy hozzászóláson, de nem engedi a rendszer, mer "minimum 3 karakter". Szerintem ezt fel kellene oldani. :P
Többször írtam mail-t akadémiának, de bő egy hete nem érkezett válasz. Ez standard?
Többször írtam mail-t akadémiának, de bő egy hete nem érkezett válasz. Ez standard?
Minden csak nem standard. Általában 24 órán belül válaszolunk. (Kivéve hétvége) Előfordulhatnak olyan esetek amiben nem tudunk érdemleges válasszal szolgálni és ezért elhúzódhat egy darabig a válasz adás, de ez ritka.
Megnéztük az e-maileket és nem találunk olyan e-mailt ami ne lenne megválaszolna 1 hete. Kérlek küld el nekünk újra és ezt jelezd is a levélben! Köszönjük!
Jó lett a közösségi funkciók integrálása;)
egy olyan javaslatom vagy inkább kérésem lenne, hogy jövőre ha megy a WSOP akkor ne tegyétek ki a hírekbe már szalagcímen az eredményeket. Már tavaly is néztem a közvetítéseket és elvette a varázsát, hogy már lehetett tudni,h pl ki jut a november nine közé. A híreket nagyon szeretem olvasni így nem birnám ki,h ne nézzek rá vagy 3 hónapig amíg lemegy az utolsó közvetítés is. De nagyon rossz volt, h már szalagcímen ott világított,h mi történt.
Javaslatom vagy egy "hírszűrő", vagy,h egy külön WSOP ablak legyen bal oldalt ahogy idén is és kizárólag ott jelennek meg a WSOPval kapcsolatos hírek.
Vagy egyszerűen csak a címbe ne írjatok le semmit így aki nem akarja lelőni a poént az egyszerűen nem kattint a cikkre.
Remélem megoldható jövőre.
ez azt jelenti,h nem kivitelezhető?
vagy csak kevesen olvassák a topikot :)
Rövidesen pár percig szerver leállást eszközölünk és az oldal nem lesz elérhető. Maximum 15-20 percről lehet szó. Kis türelmeteket kérjük.
Miért a nyári időszámítás szerint jelenik meg az időbélyeg a fórum bejegyzéseknél, nem lesz átállítva?