+ tényleg no offense, de lehetne még valami megkötés is, mint pl. más oldalakon is..(akár hsz-k száma, vagy mióta van itt stb. és pl. aki akarna ilyet indítani annak "jelentkezni" kellene, ahol az adminok eldöntik, hogy csinálhat ilyen topicot vagy nem..ezzel szerintem a csalók számát is csökkenthetnénk..)
olyat bonyolult lenne megoldani, ami olyan elven működne mint a facebookon az értesítés/üzenet?
úgy gondolnám hogy főoldalon a bal felső sarokba, ahol az adatok vannak, a név alá/mellé (mindegy) rakni 3 kis jelet, mégpedig a következőt:
-üzenet
-bloghozzászólás
-topikhozzászólás
értelemszerűen ha hozzászólnak XY topikjához/blogjához, akkor a megfelelő jel szintváltana/villogna vagy valami megkülönböztető jelzése lenne. akár lehetne egy pici szám is a sarkába hogy hány darab hozzászólás érkezett, bár ez annyira nem mérvadó.
végülis üzenetjelzés hanyagolható, mert arról az ember emailt is kap.
gondolja valaki hogy lenne ilyennek értelme?
Tényleg jó lenne kivenni a % eladásos topicokat..kell egy olyan fő topic a fórum részen(pl. Marketplace név sztem tökéletes) és akkor be lehet rakni azokat is a főoldalra, mint pl. a tweeteket olyan kis ablakba és akkor nem fogja zavarni a többieket és azért szem előtt is lesz..
kervenyeztem a blogbejegyzeshez illetve videokhoz erkezo hozzaszolasokrol legyen email ertesites. azt a valaszt kaptam hogy nem megoldhato. remelhetoleg azota mar igen es ezt sikerul megcsinalni
kösz, akkor nem csak bennem fordult meg ilyen gondolat. reméljük megvalósítható lesz idővel, addig pedig kár érte :)
Egy ilyen - opcionálisan használható - értesítő rendszer kiépítése technikailag megvalósítható és szerepel is a tervek között. Jövő év első felében elkészítjük majd.
Egy ilyen - opcionálisan használható - értesítő rendszer kiépítése technikailag megvalósítható és szerepel is a tervek között. Jövő év első felében elkészítjük majd.
Ezeket a % eladós topikokat tényleg jó lenne külön tenni mert elég undorító.
Infó, Póker termek, Rakeback, WSOP, Freerollok, Naptár, Profik, Könyvek, Filmek, TV műsor, Élőversenyek, Klubok, Humor, Szabályok, Szótár, Letöltések [b]%eladás[b/] ide be is férne.
A % eladós topikokat még karácsony előtt szabályozzuk, addig is türelmeteket kérjük.
Nem fejlesztési ötlet, de nem tudtam hova írjam.
Lehetne szavazás a fulltilttel kapcsolatban, hogy ki mit tesz ha újraindul.
Ha van már bocsi, csak én nem találok ilyet.
Azért érdekelne a tagok véleménye, hogy segítsen dönteni, mert minden létező opció szóba jött nálam.
Nem fejlesztési ötlet, de nem tudtam hova írjam.
Lehetne szavazás a fulltilttel kapcsolatban, hogy ki mit tesz ha újraindul.
Ha van már bocsi, csak én nem találok ilyet.
Azért érdekelne a tagok véleménye, hogy segítsen dönteni, mert minden létező opció szóba jött nálam.