Tieru
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. dec. 15. 22:38

+ tényleg no offense, de lehetne még valami megkötés is, mint pl. más oldalakon is..(akár hsz-k száma, vagy mióta van itt stb. és pl. aki akarna ilyet indítani annak "jelentkezni" kellene, ahol az adminok eldöntik, hogy csinálhat ilyen topicot vagy nem..ezzel szerintem a csalók számát is csökkenthetnénk..)

Mondjuk a staker/szponzor stb. kereső topikokra is lehetne vmi ilyesmi megkötés.

bigacsiga
Válasz daPEPEhu kommentjére
2011. dec. 15. 22:56

olyat bonyolult lenne megoldani, ami olyan elven működne mint a facebookon az értesítés/üzenet?
úgy gondolnám hogy főoldalon a bal felső sarokba, ahol az adatok vannak, a név alá/mellé (mindegy) rakni 3 kis jelet, mégpedig a következőt:
-üzenet
-bloghozzászólás
-topikhozzászólás
értelemszerűen ha hozzászólnak XY topikjához/blogjához, akkor a megfelelő jel szintváltana/villogna vagy valami megkülönböztető jelzése lenne. akár lehetne egy pici szám is a sarkába hogy hány darab hozzászólás érkezett, bár ez annyira nem mérvadó.
végülis üzenetjelzés hanyagolható, mert arról az ember emailt is kap.
gondolja valaki hogy lenne ilyennek értelme?

kervenyeztem a blogbejegyzeshez illetve videokhoz erkezo hozzaszolasokrol legyen email ertesites. azt a valaszt kaptam hogy nem megoldhato. remelhetoleg azota mar igen es ezt sikerul megcsinalni

Tényleg jó lenne kivenni a % eladásos topicokat..kell egy olyan fő topic a fórum részen(pl. Marketplace név sztem tökéletes) és akkor be lehet rakni azokat is a főoldalra, mint pl. a tweeteket olyan kis ablakba és akkor nem fogja zavarni a többieket és azért szem előtt is lesz..

csatlakozom ehhez, szerintem ha az utolso hozzaszolasaimat elolvassa az admin csoport akkor kiderul miert ez a velemenyem, ha meg kellene indokolni

JuhaAasz
Válasz bigacsiga kommentjére
2011. dec. 15. 23:00

kervenyeztem a blogbejegyzeshez illetve videokhoz erkezo hozzaszolasokrol legyen email ertesites. azt a valaszt kaptam hogy nem megoldhato. remelhetoleg azota mar igen es ezt sikerul megcsinalni

kösz, akkor nem csak bennem fordult meg ilyen gondolat. reméljük megvalósítható lesz idővel, addig pedig kár érte :)

bigacsiga
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. dec. 15. 23:18

kösz, akkor nem csak bennem fordult meg ilyen gondolat. reméljük megvalósítható lesz idővel, addig pedig kár érte :)

igazabol nem problemas, mivel a bejegyzesek a blogoknal es videoknal SQL adatbazisba mennek ha jol gondolom, minden bejegyzes utan egy listarol valasztott mailekre dobna egy emailt. egyetlen hatul utoje hogy ez nagy szamu felhasznalok eseten lassithatja jelentosen a rendszert.
de szerintem az akademia fejlesztoi mindent megtesznek annak erdekeben hogy ha van ra mod akkor megcsinaljak, ugyhogy nincs miert aggodnod

Admin
Válasz bigacsiga kommentjére
2011. dec. 16. 10:42

Egy ilyen - opcionálisan használható - értesítő rendszer kiépítése technikailag megvalósítható és szerepel is a tervek között. Jövő év első felében elkészítjük majd.

JuhaAasz
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 16. 11:26

Egy ilyen - opcionálisan használható - értesítő rendszer kiépítése technikailag megvalósítható és szerepel is a tervek között. Jövő év első felében elkészítjük majd.

köszönjük a tájékoztatást! :)

redoubtable
Válasz JuhaAasz kommentjére
2011. dec. 17. 17:57

Ezeket a % eladós topikokat tényleg jó lenne külön tenni mert elég undorító.

Infó, Póker termek, Rakeback, WSOP, Freerollok, Naptár, Profik, Könyvek, Filmek, TV műsor, Élőversenyek, Klubok, Humor, Szabályok, Szótár, Letöltések [b]%eladás[b/] ide be is férne.

Admin
Válasz redoubtable kommentjére
2011. dec. 18. 19:43

A % eladós topikokat még karácsony előtt szabályozzuk, addig is türelmeteket kérjük.

SötétEgér
Válasz Admin kommentjére
2011. dec. 20. 1:18

Nem fejlesztési ötlet, de nem tudtam hova írjam.
Lehetne szavazás a fulltilttel kapcsolatban, hogy ki mit tesz ha újraindul.
Ha van már bocsi, csak én nem találok ilyet.

Azért érdekelne a tagok véleménye, hogy segítsen dönteni, mert minden létező opció szóba jött nálam.

reirreT
Válasz SötétEgér kommentjére
2011. dec. 20. 1:49

Nem fejlesztési ötlet, de nem tudtam hova írjam.
Lehetne szavazás a fulltilttel kapcsolatban, hogy ki mit tesz ha újraindul.
Ha van már bocsi, csak én nem találok ilyet.

Azért érdekelne a tagok véleménye, hogy segítsen dönteni, mert minden létező opció szóba jött nálam.

Szavazsok | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
Alulról a második (az első oldalon).

Élő ügyfélszolgálat