Odébb került a fórum button a fejlécek közül, vagy csak még nagyon másnapos vagyok?
Odébb került a fórum button a fejlécek közül, vagy csak még nagyon másnapos vagyok?
van jó dolog ebben a piactér módosításban, de szvsz így nagyon nincs szem előtt az eddigihez képest...vagy csak a karácsonyi forgalom kisebb nem tudom, de jó lenne picit feljebb.
van jó dolog ebben a piactér módosításban, de szvsz így nagyon nincs szem előtt az eddigihez képest...vagy csak a karácsonyi forgalom kisebb nem tudom, de jó lenne picit feljebb.
szvsz így nagyon nincs szem előtt az eddigihez képest
A szótár nem működik
Sziasztok !
Egy ideje tapasztalom, hogy nem működik a szótár.
Pl.: egy eredményoldal amikor a D betűre kattintok :
https://poker-akademia.com/szotar/betu:D/
Ma az alábbi hiba már háromszor jelentkezett:
Hiba: mysql_scalar_query("SELECT count(*) FROM banners b, objects o WHERE b.id = o.id and o._status = 2 and b.valid_from <= NOW() AND b.valid_until >= NOW() AND (b.max_rendered > b.num_of_render OR b.max_rendered = 0) AND b.type = 'Középső' ","");
1267: Illegal mix of collations (latin1_swedish_ci,IMPLICIT) and (latin2_general_ci,COERCIBLE) for operation '='
count(1) function stacktrace()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/p051/system/sys/mysql.php(110) function mysql_scalar_query(SELECT count(*) FROM banners b, objects o WHERE b.id = o.id and o._status = 2 and b.valid_from <= NOW() AND b.valid_until >= NOW() AND (b.max_rendered > b.num_of_render OR b.max_rendered = 0) AND b.type = 'Középső' )
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/p051/sys/components/BannerComponent.php(10) function BannerComponent()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/p051/sys/components/IndexPage.php(82) function IndexPage()
file: /srv/apache2/pokerakademia.com/p051/index.php(716)
Hasonló hibákat tapasztaltam tegnap este óta.