Admin
Válasz RegGeri kommentjére
2012. jan. 6. 10:24

Ma az alábbi hiba már háromszor jelentkezett

Tudunk a hibáról, javítása folyamatban. A hiba jelentkezése esetén érdemes újratölteni az adott oldalt a megtekintéshez. Elnézést az átmeneti kellemetlenségért.

Norbi1983
Válasz Admin kommentjére
2012. jan. 8. 21:58

Érdeklődni szeretnék hogy weaktight.com-ról handeket lehet-e majd beágyazni?

Kedvenc fórum,blog megjelölés lesz-e, van-e, mert én nem látom. :S

Köszi

SötétEgér
Válasz Norbi1983 kommentjére
2012. jan. 16. 17:27

Hát nem tudom, hogy fejlesztési ötlet-e, de Action Poker hálózatos terem bekerülhetne a kínálatba, nagyon jó bónuszokról olvastam (1$/1.4$), bár ennél többet nem tudok róla. Eddig nem próbáltam a hálózatot, de ha itt lenne, biztos megfordulnék benne! Meg egyik termében lehet 100%-os rakeback is (naponta), bár sokat kell érte gürizni.

Norbi1983
2012. jan. 20. 4:22

Érdeklődni szeretnék hogy weaktight.com-ról handeket lehet-e majd beágyazni?

Kedvenc fórum,blog megjelölés lesz-e, van-e, mert én nem látom. :S

Köszi

Admin??

bia89
2012. jan. 23. 14:48

Nagyon jó lenne egy hasonló chat ablak, mint pl a facebookon.
A jobb alsó sarokban megjelenne, hogy kik az elérhető játékosok, és így mehetne is a chat egymással.

danfiu
Válasz bia89 kommentjére
2012. jan. 23. 14:52

A jobb alsó sarokban megjelenne, hogy kik az elérhető játékosok, és így mehetne is a chat egymással.

Ezt mar en is mondtam sokszor, csak lehetne olyan funkcio, h kivel nem akarsz chatelni, mert sok a moron elegge...

Admin
Válasz danfiu kommentjére
2012. jan. 23. 14:56

Ezt mar en is mondtam sokszor, csak lehetne olyan funkcio, h kivel nem akarsz chatelni, mert sok a moron elegge...

Rengetegszer felmerült már ez a javaslat, amire még mindig ez az álláspontunk:

Ez többször felmerült már, mi is gondolkodtunk rajta, viszont arra jutottunk, hogy ez nem szolgálja az oldal fejlődését és az érdemi kommunikáció bővülését. Ha valakinek azonnali kérdése van, arra ott az Ügyfélszolgálat chat felülete, egyéb esetekre pedig inkább a fórum a jó megoldás.

Sunday Million
Válasz Admin kommentjére
2012. jan. 23. 14:58

Rengetegszer felmerült már ez a javaslat, amire még mindig ez az álláspontunk:

Ez többször felmerült már, mi is gondolkodtunk rajta, viszont arra jutottunk, hogy ez nem szolgálja az oldal fejlődését és az érdemi kommunikáció bővülését. Ha valakinek azonnali kérdése van, arra ott az Ügyfélszolgálat chat felülete, egyéb esetekre pedig inkább a fórum a jó megoldás.

Nagyon helyes, ez nem fészbúk, meg nem csetponthu, hanem Pókerakadémia.

Zbacsi
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 23. 15:03

Jó lenne ha a Hand Converter - Poker Hand Replays -ról a palyert be lehetne ágyazni a fórumba, így nem kell mindig megnyitogatni a linkeket, és az elemzéseket is könnyebb olvasni tabváltogatás nélkül. Ez egy 2perces "fejlesztés", ugyanakkor igen hasznos lenne...

Admin
Válasz Zbacsi kommentjére
2012. jan. 23. 15:06

Jó lenne ha a Hand Converter - Poker Hand Replays -ról a palyert be lehetne ágyazni a fórumba, így nem kell mindig megnyitogatni a linkeket, és az elemzéseket is könnyebb olvasni tabváltogatás nélkül. Ez egy 2perces "fejlesztés", ugyanakkor igen hasznos lenne...

Több éve be lehet ágyazni >>

Élő ügyfélszolgálat