Ma az alábbi hiba már háromszor jelentkezett
Érdeklődni szeretnék hogy weaktight.com-ról handeket lehet-e majd beágyazni?
Kedvenc fórum,blog megjelölés lesz-e, van-e, mert én nem látom. :S
Köszi
Hát nem tudom, hogy fejlesztési ötlet-e, de Action Poker hálózatos terem bekerülhetne a kínálatba, nagyon jó bónuszokról olvastam (1$/1.4$), bár ennél többet nem tudok róla. Eddig nem próbáltam a hálózatot, de ha itt lenne, biztos megfordulnék benne! Meg egyik termében lehet 100%-os rakeback is (naponta), bár sokat kell érte gürizni.
Érdeklődni szeretnék hogy weaktight.com-ról handeket lehet-e majd beágyazni?
Kedvenc fórum,blog megjelölés lesz-e, van-e, mert én nem látom. :S
Köszi
Nagyon jó lenne egy hasonló chat ablak, mint pl a facebookon.
A jobb alsó sarokban megjelenne, hogy kik az elérhető játékosok, és így mehetne is a chat egymással.
A jobb alsó sarokban megjelenne, hogy kik az elérhető játékosok, és így mehetne is a chat egymással.
Ezt mar en is mondtam sokszor, csak lehetne olyan funkcio, h kivel nem akarsz chatelni, mert sok a moron elegge...
Rengetegszer felmerült már ez a javaslat, amire még mindig ez az álláspontunk:
Ez többször felmerült már, mi is gondolkodtunk rajta, viszont arra jutottunk, hogy ez nem szolgálja az oldal fejlődését és az érdemi kommunikáció bővülését. Ha valakinek azonnali kérdése van, arra ott az Ügyfélszolgálat chat felülete, egyéb esetekre pedig inkább a fórum a jó megoldás.
Jó lenne ha a Hand Converter - Poker Hand Replays -ról a palyert be lehetne ágyazni a fórumba, így nem kell mindig megnyitogatni a linkeket, és az elemzéseket is könnyebb olvasni tabváltogatás nélkül. Ez egy 2perces "fejlesztés", ugyanakkor igen hasznos lenne...
Jó lenne ha a Hand Converter - Poker Hand Replays -ról a palyert be lehetne ágyazni a fórumba, így nem kell mindig megnyitogatni a linkeket, és az elemzéseket is könnyebb olvasni tabváltogatás nélkül. Ez egy 2perces "fejlesztés", ugyanakkor igen hasznos lenne...