Pókerakadémia chat.
Nem tudok hozzászólni Neomorf blogjához!
Nem fejlesztés, inkább ötlet egy cikkre, de szerintem sokan hasznosnak tartanák, ha néhány európai országot végignéznétek, és leírnátok, hogy milyen pókeres adótörvények vannak ott, illetve fontosabb árakat (albérlet, tömegközlekedés, mindennapi élethez szükséges dolgok), nagyobb városokat, a bevándorlási/letelepedési procedúrát bemutatnátok.
Ki tudja mi lesz jövőre, mikor elvileg letelik az új adótörvény türelmi ideje...lehet többen, akik pókerből élnek meg, kénytelenek lesznek külföldre menni
Szerintem az is jó lenne, hogy amikor élő versenyekről írtok cikket, a végére oda linkelnétek a verseny hivatalos oldalát/vagy ahol meg lehet nézni az aktuális zsetonállást(persze ha van).
Rengetegszer felmerült már ez a javaslat, amire még mindig ez az álláspontunk:
"Ez többször felmerült már, mi is gondolkodtunk rajta, viszont arra jutottunk, hogy ez nem szolgálja az oldal fejlődését és az érdemi kommunikáció bővülését. Ha valakinek azonnali kérdése van, arra ott az Ügyfélszolgálat chat felülete, egyéb esetekre pedig inkább a fórum a jó megoldás."
Ez szép kis gyűjtőmunka lenne, nem merem megígérni, hogy holnap erre sor fog kerülni. De észben tartjuk, és ha lesz rá erőforrás megcsináljuk. Amúgy meg reméljük, hogy nem lesz ilyen infókra szüksége senkinek! :)
Megváltoztattatok valamit az oldalon? Az utóbbi pár napban nem kapok már popup üzenetet arról, hogy PM-em jött (szerintem én nem változtattam semmit a böngészőmben)
Még meddig lehet hízlalni a reklámsávot? Kábé? Akkora adatmennyiséget kell letölteni, hogy mobileszközökön már közel böngészhetetlen az oldal.
Még meddig lehet hízlalni a reklámsávot? Kábé? Akkora adatmennyiséget kell letölteni, hogy mobileszközökön már közel böngészhetetlen az oldal.