daPEPEhu
Válasz zulusierra kommentjére
2012. máj. 3. 10:47

Nekem is tetszik az új design.
Jó hogy lehet like-olni a hozzászólásokat de lehetne dislike "gomb" is.
FB-on érthető hogy nincs de szerintem itt lenne értelme, pl. x db dislike után szankciókkal sújtani a trollokat, ilyesmi.
Már említették többen és gondolom ennek a megoldása is folyamatban van de azért én is szólok hogy ha úgy nézek be egy topikba hogy nem vagyok bejelentkezve akkor az első oldalt látom az utolsó helyett.

lehet jelenteni a hsz-t, azzal a felkiáltójellel ami egy háromszögben van, sztem az bőven elég, mert utána csak nyomkodják a dislike gombokat ahogy a kedvük tartja..

balu999
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. máj. 3. 11:15

Hát nekem nagyon nem tetszik :(

Agra
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. máj. 3. 11:16

Kicsit átláthatatlanok lettek így a dolgok, szerintem a régi design az rendezettebb volt.Ezen még lehetne csiszolni, de mondjuk még nincs kész a változtatás-remélem ennél jobb lesz a végeredmény.

redoubtable
Válasz Agra kommentjére
2012. máj. 3. 11:18

dolgoznak rajta. Szerintem jó lett.

Agra
Válasz redoubtable kommentjére
2012. máj. 3. 11:55

Az is borzasztóan rossz, hogy belépek egy topic-ba és az oldal tetejét hozza be+ az első hsz-t. Szerintem ezek nem jók egyáltalán.

kisrapi
Válasz Agra kommentjére
2012. máj. 3. 12:03

Mi ez a förtelem?

Mintha versenyt hirdettek volna az OPHU-val, hogy ki tud átláthatatlanabb honlapot készíteni. Jelenleg nem tudom eldönteni ki nyert.....

Admin
Válasz Agra kommentjére
2012. máj. 3. 12:09

Az is borzasztóan rossz, hogy belépek egy topic-ba és az oldal tetejét hozza be+ az első hsz-t. Szerintem ezek nem jók egyáltalán.

Köszi az észrevételt. Javítás alatt.

Admin
Válasz kisrapi kommentjére
2012. máj. 3. 12:09

Mi ez a förtelem?

Mintha versenyt hirdettek volna az OPHU-val, hogy ki tud átláthatatlanabb honlapot készíteni. Jelenleg nem tudom eldönteni ki nyert.....

A design még alakítás alatt. Ne aggódj, szebb lesz! :)

Zoleee
Válasz kisrapi kommentjére
2012. máj. 3. 12:18

Mi ez a förtelem?

1. Ha egy kicsit figyelmesebb lennél, olvashattad volna, hogy ez még messze nem a végső verzió. A design még rá sincs húzva.

2. A fórum ugyanaz. Vbulletin ahogy eddig is. Haladunk a korral és most egy újabb verzióra upgradeljük ami rengeteg plusz dolgot tud majd. Többek közt olyan dolgokat, amit itt a fórumon kértetek.

BT86
Válasz Zoleee kommentjére
2012. máj. 3. 12:56

Mindenhol próbálták közzé tenni, hogy folyamatban van az upgrade. Azt nem tudom, hogy gondolhattátok, hogy ez lesz az új design... :)

Élő ügyfélszolgálat