Nekem is tetszik az új design.
Jó hogy lehet like-olni a hozzászólásokat de lehetne dislike "gomb" is.
FB-on érthető hogy nincs de szerintem itt lenne értelme, pl. x db dislike után szankciókkal sújtani a trollokat, ilyesmi.
Már említették többen és gondolom ennek a megoldása is folyamatban van de azért én is szólok hogy ha úgy nézek be egy topikba hogy nem vagyok bejelentkezve akkor az első oldalt látom az utolsó helyett.
Hát nekem nagyon nem tetszik :(
Kicsit átláthatatlanok lettek így a dolgok, szerintem a régi design az rendezettebb volt.Ezen még lehetne csiszolni, de mondjuk még nincs kész a változtatás-remélem ennél jobb lesz a végeredmény.
dolgoznak rajta. Szerintem jó lett.
Az is borzasztóan rossz, hogy belépek egy topic-ba és az oldal tetejét hozza be+ az első hsz-t. Szerintem ezek nem jók egyáltalán.
Mi ez a förtelem?
Mintha versenyt hirdettek volna az OPHU-val, hogy ki tud átláthatatlanabb honlapot készíteni. Jelenleg nem tudom eldönteni ki nyert.....
Az is borzasztóan rossz, hogy belépek egy topic-ba és az oldal tetejét hozza be+ az első hsz-t. Szerintem ezek nem jók egyáltalán.
Mi ez a förtelem?
Mintha versenyt hirdettek volna az OPHU-val, hogy ki tud átláthatatlanabb honlapot készíteni. Jelenleg nem tudom eldönteni ki nyert.....
Mi ez a förtelem?
Mindenhol próbálták közzé tenni, hogy folyamatban van az upgrade. Azt nem tudom, hogy gondolhattátok, hogy ez lesz az új design... :)