Mindenhol próbálták közzé tenni, hogy folyamatban van az upgrade. Azt nem tudom, hogy gondolhattátok, hogy ez lesz az új design... :)
hali!
nálam a korábbi vízszintes sáv van totál szétesve egy függőleges felsorolássá. chrome 18.0.1025.168-as böngészőben.
hali!
nálam a korábbi vízszintes sáv van totál szétesve egy függőleges felsorolássá. chrome 18.0.1025.168-as böngészőben.
Chrome alatt nálam is ugyanígy néz ki a dolog mint Bandusnál.
Bár ez személyes probléma, de nem megy a pokerhandreplays az upgrade óta. Operát használok, ahol eddig jó volt, sajnos IE-ben egyszer arra kattintottam, hogy semmit nem akarok telepíteni az adobe-tól, és így képtelen vagyok flash playert feltenni mert untrusted, és sehol nem sikerült visszaállítani. Az új fórum nem az Operáét használja, és így nem megy a flash. Várok esetleg ötletet is, hogy hogy tudnám újra megbízhatóvá tenni az adobe-ot. Amit eddig találtam az nem kivitelezhető home premium windowsban.
Gyanús volt, hogy mi a gond, mert valójában közel nem ennyire ronda az oldal. Van stílusválasztó legördülő menütök a bal alsó sarokban?
Van. 1 válaszható alap és 1 választható mobiltelefon stílussal
Ha minden igaz akkor ez a szétesés most már elmúlt. Kérlek jelezzetek vissza ha nálatok mégsem ez a helyzet. A screenshot mindig jól jön.
megjavult króm alatt, köszönjük a gyors bugfixet :)
.......