TechAdmin
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 3. 13:02

Mindenhol próbálták közzé tenni, hogy folyamatban van az upgrade. Azt nem tudom, hogy gondolhattátok, hogy ez lesz az új design... :)

Sziasztok,

az kérdésem, hogy ronda az oldal/fórum vagy szét van esve? Amennyiben az utóbbi és van annyi időtök, egy screenshotot kérlek készítsetek és osszátok meg velünk. Előre is köszönöm.

bandus
Válasz TechAdmin kommentjére
2012. máj. 3. 13:09

hali!

nálam a korábbi vízszintes sáv van totál szétesve egy függőleges felsorolássá. chrome 18.0.1025.168-as böngészőben.

NovaTerra
Válasz bandus kommentjére
2012. máj. 3. 13:12

hali!

nálam a korábbi vízszintes sáv van totál szétesve egy függőleges felsorolássá. chrome 18.0.1025.168-as böngészőben.

Én is így látom. :(

lourker
Válasz bandus kommentjére
2012. máj. 3. 13:12

Chrome alatt nálam is ugyanígy néz ki a dolog mint Bandusnál.

atisz
Válasz lourker kommentjére
2012. máj. 3. 13:22

Bár ez személyes probléma, de nem megy a pokerhandreplays az upgrade óta. Operát használok, ahol eddig jó volt, sajnos IE-ben egyszer arra kattintottam, hogy semmit nem akarok telepíteni az adobe-tól, és így képtelen vagyok flash playert feltenni mert untrusted, és sehol nem sikerült visszaállítani. Az új fórum nem az Operáét használja, és így nem megy a flash. Várok esetleg ötletet is, hogy hogy tudnám újra megbízhatóvá tenni az adobe-ot. Amit eddig találtam az nem kivitelezhető home premium windowsban.

TechAdmin
2012. máj. 3. 13:23

Gyanús volt, hogy mi a gond, mert valójában közel nem ennyire ronda az oldal. Van stílusválasztó legördülő menütök a bal alsó sarokban?

lourker
2012. máj. 3. 13:25

Van. 1 válaszható alap és 1 választható mobiltelefon stílussal

TechAdmin
2012. máj. 3. 13:36

Ha minden igaz akkor ez a szétesés most már elmúlt. Kérlek jelezzetek vissza ha nálatok mégsem ez a helyzet. A screenshot mindig jól jön.

bandus
2012. máj. 3. 13:40

megjavult króm alatt, köszönjük a gyors bugfixet :)

zoltanh
Válasz naná hogy kommentjére
2012. máj. 3. 15:16

.......

Élő ügyfélszolgálat