Hihetetlen mennyire nem tudjátok felfogni, hogy ezek a tweetek nem nektek szólnak. Olyan embereknek, akiket érdekelnek az adott személlyel kapcsolatos dolgok, ezért regisztrálnak a twitteren, és követik az illetőt.
Az Akadémia összegyűjtött pár pókerest, és csinált egy twitter-falat azok számára, akik nem szeretnének regisztrálni, mégis néha olvasnának pókeresek mindennapjairól.
Aki sosem vesz %-ot kezdjen el sírni, hogy a főoldalon állandóan látni a % eladásos topicokat? Vagy aki nem holdem cg-es, az az érdekes póker partik miatt?
Hihetetlen mennyire nem tudjátok felfogni, hogy ezek a tweetek nem nektek szólnak. Olyan embereknek, akiket érdekelnek az adott személlyel kapcsolatos dolgok, ezért regisztrálnak a twitteren, és követik az illetőt.
Az Akadémia összegyűjtött pár pókerest, és csinált egy twitter-falat azok számára, akik nem szeretnének regisztrálni, mégis néha olvasnának pókeresek mindennapjairól.
Aki sosem vesz %-ot kezdjen el sírni, hogy a főoldalon állandóan látni a % eladásos topicokat? Vagy aki nem holdem cg-es, az az érdekes póker partik miatt?
neked sem adja?:(
nagy lájk annak az adminnak, aki frissítette a twitter-falat... :)) :)) :))
Azért érdemes a twittert olvasni, mert ott legalább a Holdenper gyerek nem tud tl;dr hozzászólásokat írni #140karakterFTW
Nekem semmi bajom a twitterrel, bár nem itt szoktam olvasni. Így, hogy néhány aktív twitterező maradt, érthető hogy nem túl izgalmas olvasni őket. De némelyik hsz már inkább a parasztság határát súrolja, mint a fejlesztési ötletét.
Most kb azt a pár aktív embert fikázzátok, akik még nincsenek levéve a falról. Nem csodálkoznék, ha ilyenek után szólnának, hogy vegyék le inkább őket is. Utána lehet majd olvasni, hogy épp milyen cikk került ki a főoldalra...
Konkrétan leginkább egy emberről van szó, aki túlzás nélkül legalább a fél akadémiát a sírba teszi a semmitmondó idiótaságaival. Igen mr "naphandje" vigyoriról van szó. Éppen ezért okos dolog lenne, ha ezeket csak simán tiltólistára lehetne tenni a twitter falon.
Ja, egyébként én tegnap nem basztam be, mert nem volt elég hideg az 500 huf-os csapolt sör. :(
Konkrétan leginkább egy emberről van szó, aki túlzás nélkül legalább a fél akadémiát a sírba teszi a semmitmondó idiótaságaival. Igen mr "naphandje" vigyoriról van szó.
Nem csodálkoznék, ha ilyenek után szólnának, hogy vegyék le inkább őket is.
Ezzel nagyon egyetértek.
Engem az "adja, nem adja, adja, nem adja, out" nem zavar mert azért az témába vág, és azért lehet olvasni vegas-os stb. versenyekről, azért MTT-sek között ez sokakat érdekelhet.
De azt nem tudom elképzelni hogy a semmitmondó baromságok, lopott idézetek, angol nyelvű faviccek, totál standard napi handek bárkit is foglalkoztatnának innen.
Bárcsak így lenne. Az lenne a nap handje :) @BT86 oh man this is going to be so great like winning two flips in a row :) Kapcsolódó hivatkozás: askdf8sDwev
ehhez mit szóltok esetleg?:))
Hopsz most nézem, ez a kacaj a hozzászólás számát illetően elég sátánira sikerült:))