BT86
Válasz naná hogy kommentjére
2013. szept. 19. 16:59

Hihetetlen mennyire nem tudjátok felfogni, hogy ezek a tweetek nem nektek szólnak. Olyan embereknek, akiket érdekelnek az adott személlyel kapcsolatos dolgok, ezért regisztrálnak a twitteren, és követik az illetőt.
Az Akadémia összegyűjtött pár pókerest, és csinált egy twitter-falat azok számára, akik nem szeretnének regisztrálni, mégis néha olvasnának pókeresek mindennapjairól.
Aki sosem vesz %-ot kezdjen el sírni, hogy a főoldalon állandóan látni a % eladásos topicokat? Vagy aki nem holdem cg-es, az az érdekes póker partik miatt?

möster
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 19. 17:01

Hihetetlen mennyire nem tudjátok felfogni, hogy ezek a tweetek nem nektek szólnak. Olyan embereknek, akiket érdekelnek az adott személlyel kapcsolatos dolgok, ezért regisztrálnak a twitteren, és követik az illetőt.
Az Akadémia összegyűjtött pár pókerest, és csinált egy twitter-falat azok számára, akik nem szeretnének regisztrálni, mégis néha olvasnának pókeresek mindennapjairól.
Aki sosem vesz %-ot kezdjen el sírni, hogy a főoldalon állandóan látni a % eladásos topicokat? Vagy aki nem holdem cg-es, az az érdekes póker partik miatt?

neked sem adja?:(

BT86
Válasz möster kommentjére
2013. szept. 19. 17:16

neked sem adja?:(

Nekem semmi bajom a twitterrel, bár nem itt szoktam olvasni. Így, hogy néhány aktív twitterező maradt, érthető hogy nem túl izgalmas olvasni őket. De némelyik hsz már inkább a parasztság határát súrolja, mint a fejlesztési ötletét.
Most kb azt a pár aktív embert fikázzátok, akik még nincsenek levéve a falról. Nem csodálkoznék, ha ilyenek után szólnának, hogy vegyék le inkább őket is. Utána lehet majd olvasni, hogy épp milyen cikk került ki a főoldalra...

pszibu
Válasz naná hogy kommentjére
2013. szept. 19. 18:02

nagy lájk annak az adminnak, aki frissítette a twitter-falat... :)) :)) :))

Holdenper
Válasz pszibu kommentjére
2013. szept. 19. 18:46

Azért érdemes a twittert olvasni, mert ott legalább a Holdenper gyerek nem tud tl;dr hozzászólásokat írni #140karakterFTW

AlcoholPro
Válasz BT86 kommentjére
2013. szept. 19. 19:08

Nekem semmi bajom a twitterrel, bár nem itt szoktam olvasni. Így, hogy néhány aktív twitterező maradt, érthető hogy nem túl izgalmas olvasni őket. De némelyik hsz már inkább a parasztság határát súrolja, mint a fejlesztési ötletét.
Most kb azt a pár aktív embert fikázzátok, akik még nincsenek levéve a falról. Nem csodálkoznék, ha ilyenek után szólnának, hogy vegyék le inkább őket is. Utána lehet majd olvasni, hogy épp milyen cikk került ki a főoldalra...

Konkrétan leginkább egy emberről van szó, aki túlzás nélkül legalább a fél akadémiát a sírba teszi a semmitmondó idiótaságaival. Igen mr "naphandje" vigyoriról van szó. Éppen ezért okos dolog lenne, ha ezeket csak simán tiltólistára lehetne tenni a twitter falon.
Ja, egyébként én tegnap nem basztam be, mert nem volt elég hideg az 500 huf-os csapolt sör. :(

iKeksz
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. szept. 19. 19:17

Konkrétan leginkább egy emberről van szó, aki túlzás nélkül legalább a fél akadémiát a sírba teszi a semmitmondó idiótaságaival. Igen mr "naphandje" vigyoriról van szó. Éppen ezért okos dolog lenne, ha ezeket csak simán tiltólistára lehetne tenni a twitter falon.
Ja, egyébként én tegnap nem basztam be, mert nem volt elég hideg az 500 huf-os csapolt sör. :(

1000ért már biztos hideg

S0nnyB1ack
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. szept. 20. 13:41

Konkrétan leginkább egy emberről van szó, aki túlzás nélkül legalább a fél akadémiát a sírba teszi a semmitmondó idiótaságaival. Igen mr "naphandje" vigyoriról van szó.

Ezzel nagyon egyetértek.

Engem az "adja, nem adja, adja, nem adja, out" nem zavar mert azért az témába vág, és azért lehet olvasni vegas-os stb. versenyekről, azért MTT-sek között ez sokakat érdekelhet.

De azt nem tudom elképzelni hogy a semmitmondó baromságok, lopott idézetek, angol nyelvű faviccek, totál standard napi handek bárkit is foglalkoztatnának innen.

Nem csodálkoznék, ha ilyenek után szólnának, hogy vegyék le inkább őket is.

Bárcsak így lenne. Az lenne a nap handje :) @BT86 oh man this is going to be so great like winning two flips in a row :) Kapcsolódó hivatkozás: askdf8sDwev

BT86
Válasz S0nnyB1ack kommentjére
2013. szept. 20. 14:06

Ezzel nagyon egyetértek.

Engem az "adja, nem adja, adja, nem adja, out" nem zavar mert azért az témába vág, és azért lehet olvasni vegas-os stb. versenyekről, azért MTT-sek között ez sokakat érdekelhet.

De azt nem tudom elképzelni hogy a semmitmondó baromságok, lopott idézetek, angol nyelvű faviccek, totál standard napi handek bárkit is foglalkoztatnának innen.

Bárcsak így lenne. Az lenne a nap handje :) @BT86 oh man this is going to be so great like winning two flips in a row :) Kapcsolódó hivatkozás: askdf8sDwev

Megnézhetsz szinte bárkit, akármilyen ismert játékost, mindenki oszt meg hasonlókat. Igazából nem is értem mi ezzel a baj. Lehetetlen csak érdekes dolgokat írni, és ugye minden szubjektív, szóval mindig lesz valaki akinek nem tetszik.
Nyilván a programozással kapcsolatos tweetek engem sem érdekelnek (de azt nyilván nem is a pókereseknek szánja), illetve a nap handje sem, ezért nem nézem meg és kész. Ha még mtsng-znék, lehet megnézném őket.
Amúgy a személyenkénti tiltás funkció kb lehetetlen lenne az akadémia részéről (vagy csak rohadt sok meló árán, annyit meg minek foglalkoznának vele).
Megértem, ha valaki nem szimpatikus, de normálisabban is meg lehetne ezt oldani.
Lehetne csinálni pl egy topicot, vagy szavazást, hogy kit szeretnétek látni a twitter falon, és kit nem, aztán Admin felveszi, vagy leveszi őket a listáról. Lehet, hogy néhányan kifejezetten érdekes tweetekkel rendelkező embereket tudnának javasolni.

S0nnyB1ack
Válasz svajcifiu kommentjére
2013. szept. 20. 17:44

ehhez mit szóltok esetleg?:))

Hopsz most nézem, ez a kacaj a hozzászólás számát illetően elég sátánira sikerült:))

Bár nagyon tetszik az avatarod, de ha gondolod használd ezt:

Élő ügyfélszolgálat