Bár nagyon tetszik az avatarod, de ha gondolod használd ezt:
atyaég... :)) :)) :))
ps: lehetett volna nagyobb szódásüveg szemüveg...
Írhatnátok egy cikket azokról az országokról, ahol már szabályozva van az online póker.
Megélhetési költségek, mi a póker pontos helyzete (élő játék legális-e, melyik termekben lehet játszani, adózás van, vagy nincs), mi kell a letelepedéshez, stb.
Tudom, nem egyszerű feladat, de jan. 1. közeledtével szerintem sokan szívesen olvasnánk ilyesmiről. Ha gondoljátok, segíthetek abban, hogy 2p2-n megérdeklődöm bizonyos országokról, hogy milyen ott az élet, milyen költségekkel kell számolni, ilyesmi.
Az élő játék itthon is szabályozva és legalizálva van. Úgy tudom, az nem fog változni.
Sziasztok! Erdeklodni szeretnek, mikor jut el odaig az akademia, hogy lesz egy m. Mobilra optimalizalt verzio, mert ez igy borzaszto rossz. Lassan 2014, kb minden oldalnaknak mar reges regen elkeszult, titeket mi tart vissza? Koszi, udv
Sziasztok! Erdeklodni szeretnek, mikor jut el odaig az akademia, hogy lesz egy m. Mobilra optimalizalt verzio, mert ez igy borzaszto rossz. Lassan 2014, kb minden oldalnaknak mar reges regen elkeszult, titeket mi tart vissza? Koszi, udv
mikor fogjátok visszaállítani azt a funkciót, hogy amikor rákattintok egy topicra akkor az utolsó olvasott kommenthez ugorjon és ne a legutolsóhoz?
Az oldallal kapcsolatos statisztikákat nyilván a tulajdonosok látják és nem is tudom, nem is akarom az értékelni, de talán érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy mennyire járulnak hozzá az aktív fórumozók a látogatottsághoz. Ha az aktív közösség számára kedvelt tagokat továbbra is magyarázat nélkül kitiltjátok, akkor az egész fórum szépen lassan be fog halni. Nyilván a Ti üzletetek, saját stratégiátok, de mindenesetre külső szemmel értékelve ez így szar. Le fognak kopni az emberek, ha nem figyeltek oda.
Ha màr ilyen elegànsan törlitek a Maxi-val kapcsolatos kommenteket, egy pàr sorban tàjèkoztathatnàtok azt a mèg megmaradt nèhàny felhasznàlòt, hogy mit is követett el, a szabàlyzat melyik rèszèt sèrtette, vègleges vagy csak ideiglenes-e a kitiltàsa? Nyilvàn mi nem tudjuk megvàltoztatni a ti döntèsetek, de az làthatò hogy az eset az aktìv fòrumozòk nagy rèszèt èrdekli, mert sokan bìrjàk Őt.
Ha màr ilyen elegànsan törlitek a Maxi-val kapcsolatos kommenteket, egy pàr sorban tàjèkoztathatnàtok azt a mèg megmaradt nèhàny felhasznàlòt, hogy mit is követett el, a szabàlyzat melyik rèszèt sèrtette, vègleges vagy csak ideiglenes-e a kitiltàsa? Nyilvàn mi nem tudjuk megvàltoztatni a ti döntèsetek, de az làthatò hogy az eset az aktìv fòrumozòk nagy rèszèt èrdekli, mert sokan bìrjàk Őt.