Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
mrj
Válasz Admin kommentjére
2009. máj. 5. 0:37

Lenne egy ötletem ami a mai csodálatos everestes freeroll alapján jutott eszembe, ami ugye az akadémia olvasóinak lett rendezve. Mi lenne, ha lenne egy olyan verseny, amire akadémiás pontokból lehet nevezni és valóban csak azok indulnának, akik régi olvasók. Az az ilyen bloggeres/bankrollépítős/freerollos/addedes versenyeknél biztosan nagyobb lenne a respektje egy ilyennek.

az jópofa. nekem 0 pontom van, pedig akadémiásnak érzem magam...

nem tudom ez hogy jött ki nálad. a megszerzett pontok nem nőnek a regisztrációtól eltelt idő függvényében, vagy csak nagyon lassan...

Admin
Válasz ZoDo kommentjére
2009. máj. 5. 0:42

Ez biztos elég sok munkát igényelne, de szerintem nagyon hasznos funkciója lenne a fórumnak.

Jó ötlet, időszerű lenne a 2+2-ról ismert "Digest" jellegű fórum topik gyűjtés, ahol az érdekesebb fórum topikok vannak kiemelve és rendszerezve rövid leírással. Lehet beküldeni nekünk egy-egy téma köré csoportosuló legjobb fórum topik gyűjtést, és kiemelt formában megjelentetjük.

Admin
Válasz mrj kommentjére
2009. máj. 6. 15:13

az jópofa. nekem 0 pontom van, pedig akadémiásnak érzem magam...

nem tudom ez hogy jött ki nálad. a megszerzett pontok nem nőnek a regisztrációtól eltelt idő függvényében, vagy csak nagyon lassan...

A mai pontjóváírás során már te is kaptál pontokat. :)

audiosultan
Válasz naná hogy kommentjére
2009. máj. 13. 17:09

nem ide tartozik, csak hirtelen nem találtam a "hibák" topicot, vagy ilyesmi, a lényeg, hogy a mai érdekes party szövegében cseréljétek ki a kártyajelet / színt káróról körre.

attiati
Válasz audiosultan kommentjére
2009. máj. 16. 2:38

jópofa ötlet, hoyg lehet hallgatni 1 kattintásra a rádiót, de úgy lenne az igazi, ha bárhol hallható lenne az oldal böngészése közben, nem csak a főoldalon

Admin
Válasz attiati kommentjére
2009. máj. 16. 3:44

jópofa ötlet, hoyg lehet hallgatni 1 kattintásra a rádiót, de úgy lenne az igazi, ha bárhol hallható lenne az oldal böngészése közben, nem csak a főoldalon

Jogos felvetés, eredetileg mi is így szerettük volna megcsinálni. Technikai okok miatt azonban ezen béta verzió mellett döntöttünk. Idővel át lesz alakítva, és pop up ablakban jön majd fel a rádió.

Addig esetleg nyisd meg két különböző böngésző ablakban az Akadémiát, és így egyikben hallgathatod a kiválasztott rádióadást, a másikban pedig böngészheted az oldalt.

Smithy
Válasz Admin kommentjére
2009. máj. 25. 9:29

Azt nem lehetne csinálni, h a srácok Vegasi blogja kinn lenne a főoldalon legalább a VSOP alatt? Biztos én vagyok loozer, de sztem most nehéz megtalálni...

Admin
Válasz Smithy kommentjére
2009. máj. 25. 9:30

Azt nem lehetne csinálni, h a srácok Vegasi blogja kinn lenne a főoldalon legalább a VSOP alatt? Biztos én vagyok loozer, de sztem most nehéz megtalálni...

Hisz ott van. A főcikk helyén folyamatosan a WSOP blog frissül. Lehet, hogy majd még jobban is ki fogjuk emelni, vmi kerettel vagy ilyesmi.

Smithy
Válasz Admin kommentjére
2009. máj. 26. 22:14

Jogos... Mondom, h én vagyok a loozer vagy legalábbis BB. :D:D

Zehy
Válasz Smithy kommentjére
2009. máj. 26. 22:36

Jogos... Mondom, h én vagyok a loozer vagy legalábbis BB. :D:D

Egy kicsit kukacoskodnék. Szóval akkor neked is:

Loser (lúzer)= vesztes, ügyetlen, béna stb
Loose= laza pl ugye a pókerben

Nem összekeverendő mostantól :)